Son Yorumlar
Son Þans, Tekrarý 105 Yýl Sonra
Bilgi
Yazým içeriði ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazý olmuþ. E...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu þekilde, canlýlarýn hangi amaçla bayýltýðýný bilmeden ve s...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLÝ
ORADAKÝ YURTTAN ÞÝKAYET GELMÝÞTÝR BELEDÝYEYE BELEDÝYEDE GEREKE...
Yorumu Oku

Ak Parti'de deðiþim baþlýyor!
MÜTEAHHÝT
GEYVE TEÞKÝLATI TAMAMEN DEÐÝÞMELÝ MÜCAHÝTLÝKTEN MÜTEAHHÝTL...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüþtü
dileðimizdir
sayýn Murat Kaya; TCDD'nýn genen müdürü ile görüþürken H...
Yorumu Oku

 
Öðrencileri üzecek karar!
Perembe, 12 Ocak 2017

MEB’den öðrencileri üzecek karar: Kar tatilinde telafi eðitimi.. Ýlimiz ve birçok ilde kar yaðýþý nedeni ile okullar tatil edilmiþti. MEB programýn aksamamasý için harekete geçti.

Milli Eðitim Bakanlýðý (MEB), ilimiz baþta Ýstanbul olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinde karnedeniyle eðitime verilen arada programýnýn aksamamasý için harekete geçti.

Habertürk'te yer alan habere göre, Ortaöðretim Genel Müdürlüðü'nün illere gönderdiði yazýda, eðitime ara verilen okullarda telafilerin yapýlmasý gerektiði belirtildi.

Yazýda þu ifadeler yer aldý: "Eðitim-öðretimin gerçekleþtirilemediði eðitim kurumlarýmýz ile yurtdýþýndan gelen, milli sporcu olan, hastalýk gibi sebeplerle derslerinde eksiklik bulunan öðrencilerin yapýlamayan eðitim faaliyetlerinin telafisi için valiliklerce gerekli tedbirler alýnarak eksiklikler giderilecek.

Hafta içi ders saatleri dýþýnda hafta sonlarý ya da yarýyýl tatilinde telafi eðitimi gerçekleþtirilecektir..."


Ulusal Haberler hakkýndaki diðer yazýlar
Gsterim: 2425 | E-posta

lk Yorumu Siz Yazn
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Ltfen Yorumlarnz Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kiisel Szl Kelimeler Silinecektir.
Adnz:
Balk:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Gvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazlan Yorumlar Hakknda E-Posta Araclyla Bilgilendirilmek stiyorum

Yazdr E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.