Tayfun Talipoðlu hayatýný kaybetti |
Sal, 21 Mart 2017 |
Gazeteci Tayfun Talipoðlu hayatýný kaybetti... Ýzmir'in Konak Ýlçesi'ndeki evinde fenalaþan Gazeteci Tayfun Talipoðlu hayatýný kaybetti.

Gazeteci Tayfun Talipoðlu saat 01.00 sýralarýnda evinde fenalaþarak yere yýðýldý. Evde bulunan bir arkadaþýnýn haber vermesi üzerine gelen saðlýk ekipleri Talipoðlu’na ilk müdahaleyi evinde yaptý. Talipoðlu, daha sonra ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi’ne kaldýrdý. Talipoðlu, burada yapýlan tüm müdahalelere raðmen kurtarýlamayarak 55 yaþýnda hayatýný kaybetti.
KILIÇDAROÐLU’NDAN TAZÝYE MESAJI
CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu, Tayfun Talipoðlu için bir taziye mesajý yayýmladý. Kýlýçdaroðlu, mesajýnda, “Mesleðini onuruyla yaparak kendini Türkiye'ye kabul ettiren, duayen bir gazeteciydi. Tayfun Talipoðlu'na rahmet sevenlerine sabýr diliyorum” dedi.
Tayfun Talipoðlu kimdir?
1962 yýlýnda Kars’ta doðan Tayfun Talipoðlu Ýlkokulu Malatya Þeker Ýlkokulu ve Eskiþehir Yunus Emre Ýlkokulu’nda okudu. Ortaokulu Eskiþehir’de, liseyi Ankara Atatürk Lisesi’nde tamamladý. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1983 yýlýnda mezun oldu. Siyasi görüþleri nedeniyle kaymakam yapýlmadý ve bu süreçte kargoculuk, Ankara düðün salonlarýnda ve pavyonlarýnda orkestra solistliði gibi birçok deðiþik iþ yaptý. Milliyet Gazetesi’nde muhabir olarak baþladýðý gazetecilik yaþamýna önce Star1’de, sonra ATV’de haber muhabiri olarak devam etti. 1995 yýlýndan itibaren önce ATV’de, 1999’dan beri de NTV’de Bam Teli programýný hazýrlayýp sunarak mesleðine devam etti. Takvim, Yeni Yüzyýl, Cumhuriyet gazetelerinde köþe yazarlýðý da yapan Talipoðlu evli ve bir çocuk babasýdýr.
Ulusal Haberler hakkýndaki diðer yazýlar Gsterim: 1852 | E-posta
|
|
|