Son Yorumlar
Son Þans, Tekrarý 105 Yýl Sonra
Bilgi
Yazým içeriði ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazý olmuþ. E...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu þekilde, canlýlarýn hangi amaçla bayýltýðýný bilmeden ve s...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLÝ
ORADAKÝ YURTTAN ÞÝKAYET GELMÝÞTÝR BELEDÝYEYE BELEDÝYEDE GEREKE...
Yorumu Oku

Ak Parti'de deðiþim baþlýyor!
MÜTEAHHÝT
GEYVE TEÞKÝLATI TAMAMEN DEÐÝÞMELÝ MÜCAHÝTLÝKTEN MÜTEAHHÝTL...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüþtü
dileðimizdir
sayýn Murat Kaya; TCDD'nýn genen müdürü ile görüþürken H...
Yorumu Oku

 
Alifuatpaþa KENAN ORAN dedi
Pazar, 29 Mart 2009

Alifuatpaþa'da Belediye Baþkaný yine KENAN ORAN... Bugün gerçekleþen yerel seçim sonuçlarýna göre AKP Alifuatpaþa Belediye Baþkan adayý Kenan Oran 1345 oy ile yeniden Alifuatpaþa Belediye Baþkanlýðýný kazandý.

Haftalardýr süren seçim konuþmalarý ve mitinglerinin ardýndan nihayet seçimler sonuçlandý.

AKP Alifuatpaþa Belediye Baþkan adayý Kenan Oran 1345 oy ile Alifuatpaþa'nýn yeniden Belediye Baþkaný oldu.

Resmi olmayan sonuçlara göre partilerin ve adaylarýn aldýðý oy sayýlarý þöyle:

Geyve.com Muhabirinin bildirdiði Alifuatpaþa Belediye Baþkanlýðý Gayri Resmi Seçim Sonuçlarý

TOPLAM SANDIK:15  AÇILAN SANDIK:15  
SEÇMEN SAYISI:4125  KULLANILAN OY:3578  
AKP (Kenan Oran)
1345
DP (Mehmet Küçük)
1237
MHP (Nihat Özdil)
915
CHP (Þenol Ayhan)
42
SP (Bünyamin Diþli)
39

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


GEYVE 2009 SEÇÝM hakkýndaki diðer yazýlar
Gsterim: 6470 | E-posta

Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 03-08-2010 22:57
kenan bey tabiki o kadar oy alýr,bende bir takým insanlara (edit) versem bende o kadar oy alýrým.Seçime birgün kala gelip bizim alt mahallede oturan komþularýmýzýn evlerini tek tek dolaþarak onlara (edit) verip yarýnki seçimlerde atýlacak oylarýn kendisine verilmesini rica etti.Sadece bize gelemediNeden bize gelemedi biliyormusunuz 6 yýldýr alifuatpaþada oturuyoruz,ben hiç hatýrlamam bizim evde sular akmaz.Belediyeye gidip sorduðumuzda bir yerde boru patlamýþtýr diyorlar,ama her ayda boru patlamaz.Sonra araþtýrdým ve duydum ki;kenan bey devletin suyunu baþka bir mahalleye satmýþ.Oh ne ala memleket.Ondan sonra alifuatpaþa geliþemiyor büyümüyor gibi sözler sarfediliyor.Benim bunlara karným tok.Burda öyle insanlar var ki;onlar istediklerinde kapýlarýna kadar su tankeri gönderiyorlar.Ama ben ve ailem burda eski bir kaynaktan akan suyu içiyoruz.Bir hortum takýp kaynaða 6 senedir o kaynaktan eve su çekiyoruz.Bu bize revamý.Ben istiyorum ki;gelin bi görün ne rezillik çekiyoruz burda.O kadar belediyenin kapýsýný aþýndýrdýk ama adam baþkalarýna çalýþýyormuþ meðersem.Elin (edit)yardým ediyor.Þimdide kenan beyin yerine biri geçmiþ,diyorlarki kenan beyin adamýymýþ.Oda ayný (edit)devam edecek.(edit) Ben yazýma son veriyorum.(edit)
Yazar samet (Misafir)

Yorum Yaz
  • Ltfen Yorumlarnz Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kiisel Szl Kelimeler Silinecektir.
Adnz:
Balk:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Gvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazlan Yorumlar Hakknda E-Posta Araclyla Bilgilendirilmek stiyorum

Yazdr E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.