Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
CHP’lilerde Başbakan Erdoğan Gibi Düşünüyorlarmış
Perşembe, 21 Kasım 2013

Geçtiğimiz hafta gündeme Başbakan Erdoğan’ın ailelerden gelen şikayetler üzerine öğrenci yurtlarında kız - erkek öğrencilerin birlikte kalmalarına müsaade etmeyecekleri ve yine apart daire şeklinde ki denetimden uzak evlerde de kız-erkek öğrencilerin birlikte yaşamalarını da hoş karşılamadıkları yönünde ki açıklaması damgasını vurmuştu. Başbakan Erdoğan’ın açıklamalarını CHP, BDP, MHP, liberaller, ulusalcılar ve gezizekalı medya tarafından özel hayata müdahale olarak yorumlanıp tepki gösterilmişti.

Birkaç gündür yaşadığımız iki olay Başbakan Erdoğan’ın bu konuda ne kadar haklı olduğunu gözler önüne serdi. Sakarya Karasu ilçesinde 16 yaşındaki baldızı N.Ş.ye cinsel istismarda bulunduktan sonra apart dairelerde para karşılığı erkeklere pazarladığı öne sürülen E.K. baldızının polise sığınması sonrasında tutuklandı. Bu olay denetimden uzak apart dairelerin Sakarya’da da artık fuhşun merkezi haline geldiğini bizlere gösterdi.

Yine Denizli’de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait bir yurtta kalan Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Ü.T yurt tuvaletinde kız bebek doğurarak, ölü dünyaya geldiğini söylediği bebeğinin de kafasını keserek, gövdesiyle buzdolabında sakladığı ortaya çıktı.  İnsanın kanını donduran bu iki olay Başbakan Erdoğan’ın kontrol altına alınmasını istediği apart daire ve öğrenci yurtlarında yaşandı.

CHP başta olmak üzere  BDP, MHP, Liberaller ve gezizekalı medya Başbakan Erdoğan’a apart evler ve öğrenci yurtları konusunda özel hayata müdahale ettiği iddiasıyla tepki gösterirken geçtiğimiz günlerde ANAR tarafından yapılan ankette  hükümetin ayrımcılık yaptığı ve hayat tarzına müdahale ettiği iddialarının doğru olmadığı ortaya çıktı. Araştırmaya katılanların yüzde 86,2'si AK Parti iktidarı döneminde yaşamlarına müdahale konusunda herhangi bir sorun yaşamadıklarını dile getirdiler.

CHP ve CHP Sakarya İl Başkan’ı Yüksel Büyükaten, AK Parti iktidarının yaşam tarzına müdahale ettiğine yönelik sıkça iddialar ortaya atarken CHP seçmeninin yüzde 65’i AK Parti iktidarında herhangi bir ayrımcılıkla karşılaşmadıklarını söylediler.

Yine anket sonuçlarına göre aralarında nikâh ya da akrabalık olmayan kız ve erkeklerin aynı evde yaşamasına halkın yüzde 75.2’si karşı çıkıyor. Hatta kız ve erkeklerin aynı evde yaşamalarına CHP’lilerin bile yüzde 44.2’si karşı çıkıyor. Öğrencilerin  yüzde 30'u karma evlere evet derken, yüzde 62,3'ü ise hayır dedi.

Yapılan ankette CHP’iler dahil olmak üzere halkın ve öğrencilerin büyük bir kısmının öğrenci yurtları ve apart daireler konusunda Başbakan Erdoğan’la aynı paralellikte düşünüp Erdoğan’ı desteklediğini gösterdi.

Apart dairede fuhşa zorlanan 16 yaşında N.Ş ve  Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Ü.T’nin örgenci yurdunda  erkek arkadaşıyla ilişkiye girerek, gayrimeşru doğan çocuğunu da tuvalette doğurup, kafasını keserek buzdolabında saklaması olayları yetkilerin apart daireler ve öğrenci yurtları konusunda artık harekete geçmeleri gerektiğini gözler önüne seriyor. Vahim bir durumla karşı karşıyayız. Büyük bir ahlaki çöküntü yaşarken toplumumuzun da çivisi çıkmış durumda.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas bu konuda hırsız-polis gibi davranmadan, öğrencileri rencide etmeden öğrencilerinin nerelerde kaldıklarını araştıracaklarını açıkladı. Apart daireler, öğrenci yurtları ve öğrencilerin nerelerde barındıkları konusunda Sakarya Valiliği ve Emniyeti’de harekete geçmelidir. Konuyla ilgili çalışma yapmalıdırlar.

Toplumda yaşanan ahlaki çöküntü ve özellikle öğrenciler arasında yaşanan nikâhsız beraber yaşama ve bu yaşam tarzı sonrası dünyaya gelen gayrimeşru çocuklar sadece Başbakan Erdoğan ve AK Parti’nin sorunu değildir. CHP’liler dahil olmak üzere toplumun büyük bir kısmı kızlarının veya oğullarının evlilik dışı bir ilişkiyle aynı evde bir erkek ve ya kızla yaşamasını istemiyorlar. Apart daireler ve öğrenci yurtları konusunda AK Parti İktidarı ve Başbakan Erdoğan’ın söylemlerini siyasi kaygıyla istismar ederek özgürlüklere ve özel yaşama müdahale gibi sunmak, engel olmak istemek ülkemizin, Sakarya’nın ve gençlerimizin  geleceği açısından büyük sorunlara yol açacaktır. Bu konuda Başbakan Erdoğan ve iktidara destek vermeliyiz. Her şeyi siyasetin konusu yapmaktan vazgeçmeliyiz. Unutmayalım ki aynı gemideyiz.


Huseyin Ozcelik hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2319 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.