Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Gölümü geri ver
Perşembe, 16 Ocak 2014

Sapanca’mızın, Sakarya’mızın, sözün özü Sakaryalının kaderiyle ilgili olarak Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Sayın Münir Kutluata ve yirmi MHP milletvekilinin imzasını taşıyan Sapanca Gölü ve çevresinin feci durumunu ortaya koyan ve kurtuluş reçetesinin sunulduğu araştırma önergesi…

Arkadaşlarıma da ileti geçerek durumu açıkladım. Hepimiz Tv 3’e kilitlendik. Şükürler olsun, Meclisimiz sonunda özlemle beklenen olumlu bir önergenin lehinde karar verecek.

Maaşlarının zammı görüşülürken dolu olan meclis sıraları, hayati bir konunun görüşülmesinde bomboş. Herhalde konuya duyarlı vekillerimiz burada. Önerge Sayın Kutluata tarafından okundu. İçler acısı durum, fotoğraflarla ortaya konuldu.Bu iş tamam. Heyecan dorukta.

Aleyhte söz alan Diyarbakır Milletvekili Altan Tan’ın önergeyi destekleyen konuşması ümit verdi.

Sakarya Milletvekilimiz Sn. Engin Özkoç’un konuşması, ümitlerimizi daha da yeşertti.

Sırada, hükümet adına aleyhte söz alan Sakarya AKP Milletvekilimiz Sn. Hasan Ali Çelik var. Altan Tan da aleyhte söz almıştı ama destekledi. Gelen Sakarya milletvekili elbette destek verecek. Başlangıç, fiziki konum vs… laf ola torba dola.

Gelelim konuşmanın son bölümüne; ‘ gündem darlığı sebebiyle bugün için gerekli olmadığını ifade ediyor, gelecek zaman diliminde bu konuların hem yakından takibi hem de bunların daha iyi bir şekilde incelenmesi, sonuçlandırılması ve vatandaşlarımızla daha huzurlu bir çevrede daha iyi bir yaşam sürmelerinin sağlanması amacıyla bir çalışma yapılması gereğini ifade eder, hepinize saygılar sunarım.’

Altan Tan kadar olamamak…

Başkan: Milliyetçi Hareket Partisi Grubu önerisini oylarınıza sunuyorum: Kabul edenler& Kabul etmeyenler… Kabul edilmemiştir. AKP’li vekillerin oylarıyla.

Çok doğru, gündem dar. HSYK’yı güdümünüze alma çalışmaları var. Kuruluşuna ortak olduğunuz paralel devleti ortadan kaldırma çalışmaları. Sayın Başbakan’ın oğlunu yargıdan kurtarma, vesaire, vesaire, vesaire…

İnsan hayatından daha önemli ne olabilir Allah aşkına? İnsanlar bu suyu içiyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin sloganı, neymiş efendim ’ Sakarya’da su çeşmeden içilir.’ O çeşmelerden ‘tıııssss’ seslerini duyacağımız günler yakındır.
Aynı önergeyi yarınlarda sizin verdiğinize tanık olacak ve biz yaptık, oldu diyeceksiniz. Acele edin yalnız. Sizin yaptığınızı demeye razıyız.
İşin garibi ve acı tarafı, Sakaryalıyım diyen vekillerimizin öncülüğünde Sapanca ve Sakarya makûs talihiyle kaderine terk edilmiştir.
Sapancalı ve Sakaryalı; Sapanca Çölü’nü değil, Sapanca Gölü’nü istiyor.

Cemalettin DİNÇER

Eğitimci Yazar


Cemalettin Dincer hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3239 | E-posta

Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 17-01-2014 15:16
Önümden çekil
Ya hocam,adamlar cenazeyle uğraşıyor,ortada kalırsa kokacak,kokusu Türkiyeyi sarsacak,sen Sapanca gölündesin,adamlar Gülen hocanın gölünde boğulurken dokunmayın.Bir açığa çıksınlar hele.
Yazar Ali (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.