Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Zeki Öztürk "ASKF için iddialıyım"
Salı, 23 Aralık 2014

Zeki Öztürk, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (SASKF) Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Zeki Öztürk "ASKF Başkanlığında İddialıyım" dedi.

Yöneticiliği biliyorum

20 Ocak’ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul için özel bir kafede basının karşısına çıkan Zeki Öztürk, Sakarya ASKF Başkanlığı’na aday olduğunu söyleyerek yapacakları projeleri açıkladı. Kısaca kendisinden bahseden Zeki Öztürk, “Futbol içerisinden gelen biriyim. 2 dönem Sakaryaspor’da, 2 dönem Sakarya Amatör Futbolcular Derneği’nde yöneticilik yaptım. Taşburunspor’da da kulüp başkanı olarak futbolun içerisinde yer aldım” dedi.

15 dev proje var


Öztürk basın toplantısında önce yapacakları projeleri açıkladı. Ardından da basın mensuplarının sorularını cevapladı.  Sakarya ASKF Başkan Adayı Zeki Öztürk, projeleri arasında Amatör futbolda Erenler ve bazı sahalardaki maçlarda naklen yayın ile izlemek, tüm kulüplere bilgisayar vermek, tüm sahalardaki sıkıntıları gözden geçirmek, tüm sahalarda sağlık görevlisi bulundurmak, sporculara psikolog desteği vermek, şiddet ve küfür olaylarında cezai işlemi artarken, (Bir sezonda 3 defa şiddet gösterenleri spordan men etmek), her hafta ASKF olarak yöneticilerle birlikte maçları takip etmek, Emniyet ve Jandarma ziyaretleri, Büyükşehir ve ilçe Belediyeleri ziyaret etmek, taban birlikleri ile uyum içerinde çalışmak, lige katılım bedelini asgariye indirmek, iş adamlarının kulüplere maddi destek olmalarını sağlamak, ASKF’nin yatığı bütün icraatların kulüpler tarafından internet sitesinden an ve an takip edilmesini sağlamak, en centilmen kulübü (bir sezonda en az kart gören) tatile göndermek, centilmenlikte 2nci ve 3ncü olan ekiplere de çeşitli hediyeler vermek ve Sakaryaspor’la sürekli temas halinde olmak yer alıyor.

İlçelerden yönetici olacak

SASKF’nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun isteği ile seçim kararı aldığını söyleyen Başkan Adayı Zeki Öztürk, “Başkanımız adaylara gereken cevabı vermiştir. Beni Zeki başkan destekliyor diyenlerin sesi kesilmiştir. Bu konuda Başkan Toçoğlu’na teşekkür ediyorum. Başkan olursam, bu vaad ettiğim projeleri gerçekleştiremezsem bırakırım.  Yönetimimizde tüm ilçelerden en az bir yönetici olacak. Dev projelerle geliyoruz. Tüm kulüp başkanları ile görüştüm. Seçimdeki diğer adaylar ile eşit şansa sahibiz. Lige katılım bedellerini almam diye bir şey yok. Ancak biz bunları en asgariye indireceğiz” şeklinde konuştu.


Spor hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 1911 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.