Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyvespor'dan birlik mesajı
Perşembe, 20 Ağustos 2015

Geyvespor'dan birlik mesajı.. Geyvespor Yönetim Kurulu yemekli toplantı düzenledi. Programa; Geyvespor Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır, Av. Kenan Tuna, Selami Çolak, Murat Özkan, Adil Vanlıoğlu, Namık Cihan, Özgür Yavuz, M. Numan Kısa, Faruk Koç, Serkan Gökcan, Mesut Yiğit, Adem Top ile Antrenör Fikrek Avcı katıldı. Başkan Yönetim Kurulunda bulunan üyeleri tanıttı.

Görev Taksimatı Yapıldı
Karaçam İsmail'in Yeri Tesisleri'nde yapılan toplantıda ASKF üyesi Geyvespor'un şimdiki hali ve geleceği ile ilgili sorunlar masaya yatırıldı. Yönetim Kurulu üyelerine görev taksimatı yapılarak karar altına alındı.

Antenmanlar Bayramdan Sonra
Başkan Neşet Çakır, havalar sıcak olduğu için antrenmanların Kurban Bayramı'ndan sonra başlayacağını dile getirdi. Sıcak havalarda sporcuların yeterli performansa ulaşamayacağını, bayramdan sonra daha güzel olabileceğini, sahalarda da şuanda ışıklandırma olmadığı için gece çalışmaları olamayacağını ifade etti.

Gençleri Toplamakta Zorluk Çekiyoruz
Başkan Neşet Çakır: "ASKF tarafından olan olay böyle. Geyvespor'a gelince, yönetimde bulunan bazı üye arkadaşlarımız ellerinden geldiğince maddi ve manevi destek olmağa çalıştılar. Yaz dolayısı ile sporcu gençleri toparlamakta zorluk çekiyoruz. İçlerinde tatile giden var, kurslara gidenler var, bir kaç maça çıkamadık. Eğer maçlara çıkabilmiş olsa idik finale kadar giderdik. Öyle tahmin ediyorum. Tabi nasip işi. Şimdi biz önümüzdeki sezona bakacağız. Hepimiz burada esnafız. Yani hep bütün vaktimizi Geyvespor için harcayacak değiliz. Ama sizden ricam Geyvespor'a nasıl katkı sağlayabiliriz. Tabi bu katkı illa cebimizden olacak değil."

Diyen Başkan Çakır sözlerini şöyle sürdürdü: " Yönetim Kurulu olarak bazı kurum ile kuruluşlardan bağış isteyebiliriz. Bir yere gideceğimiz zaman toplu halde gidilmesini istiyorum. Önceki senelerde olduğu gibi tek başına gitmeğe gerek yok. Birlikte hareket edeceğiz. Elimizde ki sporcuların hepsi genç çocuklar. Dışarıdan futbolcu transferi de yapabiliriz. Maçlar başladığı zaman ASKF'den ne gibi destekler olacak sorusu üzerine, Başkan Çakır; bunların kriterleri var. Bizler bunları konuştuk. Eğer 4 kriterleri var ise destek olunur yoksa olunmaz şeklinde cevap verdiler." Dedi.

Avcı; Zor Şartlarda Çalışıyoruz
Kriterler konusunda söz alarak cevap veren Geyvespor Antrenörü Fikret Avcı: "Gördüğüm kadarı ile maça çıkıp çıkmamakta bir kararsızlık var. Aslında 5 kategoride katılmış olacağız. Karate takımı da ASKF'ye bağlandığı için bunlarda katılmış olacak. 3 seneye yakın bir altyapı oluşturmağa çalıştık. 97, 98, 99 doğumlu gençler A takımında oynayacak seviyeye geldiler. Elimizde ki gençlerden 4-5 arkadaşımız var. Ama 18'lik kadro içinde nereden baksanız 10-11 kişi A takımında oynayacak gencimiz mevcut. Bana ısrarla deseydiniz A takımına çıkalım. Çok zor şartlarda çalışıyoruz."
 
Gençleri Kötü Yola sapmaktan Kurtardık
Antrenör Avcı sözlerine devam ile: "Her şey burada ki masanın renkliliği gibi değil. Arabası, yolu, giyimi aşırı bir yük. Ancak şu kadar var ki biz bünyemize topladığımız gençleri kötü yollara sapmaktan kurtarmağa büyük gayret sarf ettik. Bunda da başarılı olduk. Futbol yapmak için gelen gençlerin içinde parmak ile gösterilecek gençler var. Eğer sentetik saha olur ise Geyve'de daha ileriye gidip başka takımlarda oynayacak potansiyele sahip gençler var. Şartlar zor olduğu için, artı Geyve çiftçi kökenli olduğu için, yazın çocukları bulmakta olağanüstü zorlanıyoruz. Dolayısı ile geçen sene başarılı olamadık. Gençlerimizin elinden tutup onların abisi olduğumuzu onlara hissettirir, 4 veya 5 transfer yapsak gerçekten başarılı olabiliriz."şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN


Spor hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2129 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.