Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Teröristlerin giremediği ilçe
Çarşamba, 16 Eylül 2015

Teröristlerin giremediği ilçe.. Yıllardır Doğu ve Güneydoğu’yu kana bulayan, çeşitli il ve ilçelerde sözde özerklik ilan eden PKK, Muş’un Hasköy ilçesine adım atamıyor. Bidri aşiretinin teröre karşı dik duruşu, ilçede terör olaylarının yaşanmasını engelliyor.

Doğu Anadolu’da bulunan Muş’a bağlı Hasköy ilçesi, gündeme pek fazla gelmese de yıllardır teröre geçit vermemesiyle biliniyor. Doğu ve Güneydoğu’yu kuşatarak o bölgelerde terör estiren PKK, sadece Arap asıllı Bidri aşiretinin bulunduğu Hasköy’e giremiyor ve orada herhangi bir eylem yapamıyor. İlçe sakinleri ülkede yaşanan terör olaylarına karşı da tepkisiz kalmıyor. Şehit haberlerinin eksik olmadığı şu günlerde evlerini ve işyerlerini Türk bayraklarıyla donatan Hasköylüler, teröre her seferinde lanet okuyarak, Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlılıklarının daim olacağını, geçmişte olduğu gibi gelecekte de teröre asla taviz vermeyeceklerini söylüyor.

TERÖR HASKÖY’DE BARINAMAZ

Hasköy İlçesini Yaşatma ve Kalkındırma Derneği Başkanı ve aynı zamanda Bidri aşiretine mensup olan Hamit Gülcen, konuyla ilgili Vahdet’e konuşarak, “Geçmişten bu yana dedelerimiz ve babalarımız Türkiye’ye gelen her tehdidi ümmete geliyor gibi değerlendirir. Çünkü Türkiye İslam ümmetinin beyni ve ruhu görevini üstlenir. PKK’ya karşı duruşumuz her zaman aynıdır. Onun için ilçemize terör asla uğramamıştır. Devletinin yanında duran Hasköylüler, her zaman bedel ödemeye, canını da malını da feda etmeye hazırdır” dedi.

DEVLETİMİZE SADIK KALDIK

PKK karşısında dik duruşlarından geçmişte olduğu gibi bugün de asla taviz vermeyeceklerini kaydeden Hamit Gülcen, şöyle konuştu: “PKK’ya karşı tavrımızın net olmasına, ilçemizin her yerine Türk bayrağı açılmasına rağmen bizim otobüslerimiz bile Batı’da taşlandı, zarar gördü. Ancak biz yine de şehit haberlerinden dolayı saygı duyduk, devletimize, kardeşlerimize küsmedik, sadık kaldık.”


Ulusal Haberler hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3151 | E-posta

Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 30-09-2015 14:57
:grin
Yazar SÜPER (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.