Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Sakarya Büyükşehir SÜPERLİG'DE!
Çarşamba, 31 Mayıs 2017

Sakarya Büyükşehir SÜPERLİG'DE! Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, dörtlü final grubundaki beşinci maçında Acıbadem Üniversitesi'ni konuk etti. Sakarya Büyükşehir'in cezası nedeni ile seyircisiz oynanan karşılaşmadan 75-56 galibiyetle ayrılan Yeşil Siyahlılar Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yükselmeyi başardı.

Dev ekran kuruldu
Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı , müsabakaya ?Jandarmamızın 178. Yılı kutlu olsun ? pankartı ile çıktı. Seyircisiz oynanan müsabaka öncesinde Salonun bahçesine Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından dev ekran kuruldu.

TRT Türk'ten canlı olarak yayınlanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 21-16 önde kapatan Sakarya Büyükşehir Belediyesi ilk devreyide 38-30 önde bitirdi.

Rakibi karşısındaki üstünlüğünü üçüncü periyottada koruyan yeşil siyahlılar bu periyoduda 66-48 önde tamamladı. Son periyotta rakibine baskısı arıtararak üstünlüğünü koruyan Sakarya Büyükşehir müsabakayı 75-56 kazandı

Koç Ernak; "Sakarya halkına armağan olsun"
Maç sonu büyük coşku yaşanırken Sakarya Büyükşehir Basketbol koçu Selçuk Ernak yaptığı açıklamada "Sakarya böyle bir sevinci yaşattığımız için çok mutluyuz. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Bu başarının gelmesi için müthiş bir özveri ile çalıştılar. Sakat sakat oynayan oldu. Sakarya halkına bu zorlu süreçte bize verdikleri destekten ötürüde çok teşekkür ediyorum " dedi.

4 oyuncu çift hanelerde

Büyükşehir Basket, ilk çeyreği 21-16'lık skorla önde kapattı. Mücadelenin 2. çeyreğinde istikrarlı oyununu sürdüren Büyükşehir, devreye 8 sayı farkla 38-30'luk skorla önde gitti. İkinci yarıda da iyi bir oyun ortaya koyan Büyükşehir, son çeyreğe 66-48'lik skorla gitti. Son periyotta da rakibin sayı farkını azaltmasına izin vermeyen Büyükşehir, sahadan 75-56'lık skorla galip ayrılarak Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Lazeric Jones attığı 14 sayıyla galibiyette önemli rol oynarken; Büyükşehir'de 4 oyuncu çift hanelerde sayı üretti.


Spor hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2650 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.