Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
50 Yıl Önceki Öğrenciler Buluşuyor
Perşembe, 21 Ağustos 2008

Geyve Orta Okulunda 1958-1959-1960 yıllarında öğrenim gören öğrenciler buluşma günü düzenlediler. Buluşma gününü öğrenen o günün öğrencileri şimdiden heyecanlılar.

 

Geyve Orta Okulunun 1958-1959-1960 yıllarında öğrenim gören öğrencileri öğrenim görmelerinin 50. yılı dolayısıyla buluşma günü düzenlediler. 23 Ağustos 2008 Cumartesi günü saat 14:00 de Geyve Öğretmenevi'nde buluşacak olan öğrenciler o günlerin heyecanını şimdiden yaşıyorlar. 50 yıl öncesinin öğretmenlerini de hatırlayan öğrenciler hayatta olan öğretmenlerini de davet etiklerini söyleyerek hayatta olmayan öğretmen ve öğrencilerin yakınlarına da başsağlığı dilediklerini ve acılarını paylaştıklarını söylediler.

Tertip komitesi olarak, Mustafa Karaca, M. Nuri İbrik, A. Rıza Kaya, Fuat Er, Fahri Yüksel, Ahmet Ersu, Mehmet Şen, Ahmet Irmak, Mehmet Tunca, İdris Koran'ın kendi aralarında görev bölümü yaparak dönemin arşiv kayıtlarından tespit ettikleri 238 isimden ulaşabildikleri 158 ismin bizzat davet edildiğini, hayatta olmayan 33 ismin yakınlarının acılarının paylaşıldığını ve anılarda yaşatacakları sözünü verdiklerini ayrıca ulaşılamayan 47 isimden de o gün için süpriz beklediklerini söyleyen üyeler ayrıca o dönemde öğrenim gördükleri, şu anda Geyve Halk Eğitim Merkezi ve Geyve İmam Hatip Lisesi olarak hizmet veren binanın da ziyaret edileceğini söylediler.

50 yıl sonra öğrenci arkadaşlarını görmenin heyecanını şimdiden yaşadıklarını belirten üyeler, buluşma gününün geleneksel olması için girişimde bulunduklarını da ifade ettiler. Gelen misafirlere yemek ikram edileceğini ve ayrıca isteyen arkadaşlara konaklama imkanının da sunulacağını söyleyen tertip komitesi üyeleri o günleri yad ederek anılarını canlandıracaklar.


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3772 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.