Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Seyfettin Azizoğlu'ndan Veda Yemeği
Cumartesi, 23 Ağustos 2008

İstanbul Güngören'e atanan Geyve kaymakamı Seyfettin Azizoğlu, Geyvelilere veda etti. Veda yemeğinde bir konuşma yapan Azizoğlu'nun duygulandığı gözlendi.

İlçemizde 4 Ekim 2004 de göreve başlayan kaymakam Seyfettin Azizoğlu kalabalık bir davetli topluluğuna verdiği yemekle Geyve'ye veda etti.

Azizoğlu'nun kendi katkılarıyla yaptırılan Geyve Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Kompleksi'nin teras katında verdiği yemekte 500'ü aşkın davetli bulunurken, ayrılığın getirdiği duygusal dakikalar yaşandı.

Davete katılanlar arasında aynı zamanda Azizoğlu'nun hemşehrisi olan Türkiye Fırıncılar Odası Genel Başkanı H.İbrahim Balcı, Pamukova Belediye Başkanı H.Feridun Turan, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Kenan Oran, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman, Taraklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İsmail Gürol, Taraklı Özel İdare Müdürü Hamit Kıratlı ile Geyve'deki resmi kurumların müdür ve amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, muhtarlar ile Geyve'de ticaretle uğraşan bir çok esnaf, işadamı ve vatandaşın katıldığı davette, bayan misafirlerle de Azizoğlu'nun eşi yakından ilgilendi.

Açılış konuşmasıyla başlayan davette kaymakam Azizoğlunun 4 yıla yakın bir sürede Geyve için verdiği mücadeleden örnekler verilerek bu kısa süre içerisinde 5 ilköğretim okulu, Anadolu Lisesi, Kültür merkezi, Devlet Hastanesi Acil Servisi, Sağlık Ocağının yenilenmesi, köy yolarının asfaltlanması ve sağlıklı içme suyuna kavuşturulması, sosyal yardıma muhtaç kişilerin yardımlarının düzenli ve istikrarlı olarak hak sahiplerine ulaştırılması konusundaki çalışmalarından ötürü teşekkür edildi.

Daha sonra bir konuşma yapan Azizoğlu Geyve de iyi bir çalışma ortamı oluşturulduğunu birlik ve beraberlik içinde Geyve için çaba sarfettiklerini elele vererek Geyve'yi daha iyi yerlere getirmek için mücadele ettiğini ifade etti. Konuşması sırasında oldukça duygulandığı gözüken Azizioğlu bundan sonra da çalışmaların aynı tempoyla sürmesini arzu ettiğini sözlerine ilave etti. Davete katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını bitiren Azizoğlu, daha sonra kendisine takdim edilen plaketleri kabul etti. Eğitime katkılarından ötürü Geyve Milli Eğitim Müdürü Alaattin Dişli, köyler için yaptığı çalışmalardan ötürü Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Pınar, Azizoğluna plaket takdim ederken, Feridun Turan, Kenan Oran, Tacettin Özkahraman ile Geyve Osman Gazi ilköğretim okuluna katkılarından dolayı okul müdürü Mehmet Aydoğan Kaymakam Azizoğlu'na hediye ve çiçek takdim ettiler. Havai fişek gösterilerinin yapıldığı gecede misafirlere fasıl müziği sunumu da yapıldı. Davete katılan herkesle kapıda tek tek ilgilenerek onların teşekkür ve başarı dileklerini kabul eden Azizoğlu, herkesin gönlünü bir kez daha kazanmış oldu.

GEYVE İÇİN YAPTIKLARINIZI UNUTMAYACAĞIZ VE GEYVEYE KATKILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 4915 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.