Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Son yarı Finalist Belli Oldu
Salı, 26 Ağustos 2008

B grubunda oynanan iki maçla tamamlanan grup maçlarının ardından Yıldırım kuyumculuk un rakibi New Holland Geyve oldu.Yarı final maçları perşembe akşamı oynanacak.

B Grubunda oynanan iki maçla grup maçları tamamlanmış oldu.Gecenin ilk maçında yarı final şansı bulunan iki takım karşılaştı.New Holland Geyve ile Mavi spor arasındaki maçın ilk dakikaları epey çekişmeli geçti.7. dakikada Fehmi nin attığı golle öne geçen New Holland da Ömer farkı iki ye çıkardı.ilk yarının son saniyelerinde Volkan la bulduğu golle ikinci yarı için ümitlenen M avi spor, ikinci yarı Fehmi yi durduramadı.Fehmi nin beş golü ve Serkan ın bir golü New Holland Geyve nin maçı 8-1 kazanarak yarı final de Yıldırım Kuyumculuk un rakibi olmasını sağladı. Gecenin ikinci maçında iddiası kalmayan iki ekip karşılaşırken maç izleyenlere zevk verdi.Bozoklar ile Karaçam Hafriyat takımları arasındaki maçta Esen le öne geçen Bozoklara Yüksel cevap verirken Esen le ikinci kez öne geçen Bozoklar a bu kez Oğuz karşılık verdi.Yüksel le öne geçen Karaçam hafriyat a ise Bozoklar dan Adem cevap verdi.İkinci yarıda Esen i durdurmakta zorlanan Karaçam hafriyat Esen in beş Adem in bir ve Emre nin bir golüne engel olamadı.Karaçam hafriyat Oğuz ve Önder le gol bulmasına karşılık maçtan 10-5 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı.Bozoklar da Esen ve Adem göze çarparken Karaçam hafriyat ta Yüksel ve Oğuz takımlarını sürüklemeye çalıştı. Grup maçlarından sonra ilk iki sırayı elde eden takımlardan New Holland Geyve –Yıldırım kuyumculuk ve Saygın tesisleri- Yörükler gençlik eşleşmeleri oluştu.28/08/2008 Perşembe 21:00 de New Holland Geyve- Yıldırım kuyumculuk 22:00 de Saygın tesisleri-Yörükler gençlik maçları oynanacak.Galip gelen takımlar 30/08/2008 Cumartesi 21:00 de final de karşılaşacak. Gol kralığında attığı 6 golle gol sayısını 17 ye çıkaran Fehmi ilk sırada yer alırken Saygın tesislerinden Selçuk 14 golle ikinci sırada Bozoklar dan Esen 13 golle üçüncü sırada yar aldı.LOKMAN YILMAZ

 


Spor hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2968 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.