Son Yorumlar
Son Þans, Tekrarý 105 Yýl Sonra
Bilgi
Yazým içeriði ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazý olmuþ. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu þekilde, canlýlarýn hangi amaçla bayýltýðýný bilmeden ve sonrasýnda...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLÝ
ORADAKÝ YURTTAN ÞÝKAYET GELMÝÞTÝR BELEDÝYEYE BELEDÝYEDE GEREKENÝ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de deðiþim baþlýyor!
MÜTEAHHÝT
GEYVE TEÞKÝLATI TAMAMEN DEÐÝÞMELÝ MÜCAHÝTLÝKTEN MÜTEAHHÝTLÝÐE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüþtü
dileðimizdir
sayýn Murat Kaya; TCDD'nýn genen müdürü ile görüþürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
TEM'i kullanacaklar dikkat!
Çarþamba, 25 Temmuz 2018

TEM'i kullanacaklar dikkat!.. 10 gün kapalý olacak.. TEM Otoyolundaki onarým çalýþmalarý kapsamýnda Adapazarý kavþaðý ile Ýzmit (Doðu) Kavþaðý arasý (Ýstanbul yönü) 10 gün boyunda saat 08.00 - 17.30 arasýnda kapalý olacak.

Sakarya Valiliði, Karayollarý 1. Bölge Müdürlüðünün TEM Otoyolundaki bakým ve onarým çalýþmalarýna iliþkin duyurusunu kamuoyuna açýkladý.

Açýklamaya göre; TEM Otoyolunun Adapazarý giþelerinden Ýzmit (Doðu) giþelerine kadar (Ýstanbul yönü) 25 Temmuz Çarþamba'dan (Bugün) 3 Aðustos Cuma gününe kadar çalýþma yapýlacak.

Çalýþma kapsamýnda TEM'in ilgili bölümü sabah saat 08.00'den 17.30'a kadar kapalý olacak.

Ýstanbul yönüne gidecek olan araçlar, TEM Adapazarý giþelerinden çýkarak D-100 Karayoluna yönlendirilecek.

Valilikçe yapýlan açýklama þu þekilde:

"Körfez Kavþaðý-Gümüþova Kavþaðý (Km:73+469-181+000) Arasý Otoyol ve Baðlantý Yollarýnda Üstyapý Ýyileþtirmesi ve Büyük Onarým Ýnþaatý" iþi yüklenici "Burkay Ýnþ. Mad. End. Müh. Turz. Teks. Taah. Tic. Ltd. Þti. & Günfalt Ýnþ. Asf. Nak. Tic. A.Þ. Ýþ Ortaklýðý" nýn taahhüdü altýnda devam etmektedir.

Söz konusu iþin bünyesine Adapazarý Kavþaðý - Ýzmit Doðu Kavþaðý (K14) (K.K.No: O-4/16) arasýndaki bölümde (Kuzey yol km: 116+700-97+700) üst yapý onarým ve yenileme çalýþmalarý yapýlacaktýr.

Yapýlacak çalýþmada Adapazarý-Ýzmit yönünde O-4 (TEM) otoyolu trafiðe tamamen kapatýlarak; trafik akýþý Adapazarý kavþaðýndan D-100 yoluna yönlendirilecek ve D-100 yolunu takip ederek Ýzmit Doðu giþelerden tekrar O-4 otoyoluna katýlým saðlanacaktýr. (Sapanca otoyol kavþaðý da kapalý olacaktýr.)

Söz konusu çalýþmalar 25.07.2018 Çarþamba sabahý saat 08:00 da baþlayacak olup, 03.08.2018 Cuma günü saat 17:30 da tamamlanacaktýr.

Çalýþma saatleri 08:00 - 17:30 arasýnda olacaktýr. Söz konusu kesimde sabah saat 08:00 itibari ile otoyol trafiðe kapatýlacak olup, akþam saat 17:30 da otoyol tekrar kullanýma açýlacaktýr.

Söz konusu çalýþmalar esnasýnda gerekli olan tüm emniyet tedbirleri alýnacak ve trafik iþaretlemeleri yapýlacaktýr. Sürücülerin yol üzerindeki trafik iþaret ve iþaretçilerine titizlikle uymalarý gerekmektedir.

Çalýþmalarýn güvenlik içinde sürdürülebilmesi için görevli ekiplerimize Emniyet Birimlerince yardýmcý olunmasý ve çalýþmalar süresince gerekli trafik düzeninin saðlanmasý hususunda ilgililere emirlerinizi arz/rica ederim." denilmektedir.
Kamuoyuna duyurulur.


Sakarya Haberleri hakkýndaki diðer yazýlar
Gösterim: 1421 | E-posta

Ýlk Yorumu Siz Yazýn
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarýnýz Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kiþisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adýnýz:
Baþlýk:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazýlan Yorumlar Hakkýnda E-Posta Aracýlýðýyla Bilgilendirilmek Ýstiyorum

Yazdýr E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.