Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Sakaryaspor, şampiyonu ağırladı: 0-3
Perşembe, 26 Temmuz 2018

Sakaryaspor, şampiyonu ağırladı: 0-3.. Sonuç kötü, mücadele iyiydi: 0-3...  Sakaryaspor, yeni kadrosuyla ilk mücadelesinde evinde hazırlık maçında ağırladığı Galatasaray'ya 0-3 mağlup oldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor yeni sezonun ilk hazırlık maçında, Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ı ağırladı. Tüm biletlerin tükendiği öğrenilen mücadeleyi yaklaşık 28 bin taraftar tribünlerden takip etti. Karşılaşma öncesinde Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, geçtiğimiz sezon 2. Lig'de 28 gol atarak gol krallığı yaşayan ve Sakaryaspor'a transfer olan İlyas Çakmak'a teşekkür plaketi takdim etti. Mücadele öncesi saha kenarına ambulans ile getirilen Galatasaray formalı kas hastası Recep Berk'i, Galatasaraylı futbolcular Selçuk İnan ve Ryan Donk karşılayarak fotoğraf çektirdi. Takımların sahaya çıktığı esnada ise Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi yaptığı konuşma sonrasında, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e plaket ve çiçek verdi.

STAT:
Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu
HAKEM: Ümit Öztürk
SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan (Emircan 78), Recep (Canberk 46), Ferit (Alper 64), Burak (Hakkı Can 46), Berkay (Oğuzhan 73), Oğuz Kocabal (Mertcan 46), Savaş (Gökhan 64), Ferhat, İlyas (Berk İsmail 46), Tevfik (Hacı Ömer 46), Zahit
GALATASARAY: İsmail (Boran 78), Linnes (Fernando 46), Ahmet, Maicon (Abdussamed 78), Carole, Selçuk (Rodrigues 62), Belhanda (Celil 62), Feghouli (Donk 46), Sinan (Ahmet Sivri 83), Onyekuru (Doğan Can 62), Muğdat (Yunus 69)
GOLER: Dk.5 Muğdat Dk.21 Muğda Dk.42 Sinan (Galatasaray)
SARI KART: Dk.24 Berkay Değirmencioğlu(Sakaryaspor)

İlk yarı

Yeşil-siyahlılar maça 4-3-3'e yakın bir dizilişle çıktı. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, kalede Oğuz, defansta Ferit-Burak-Berkay-Recep dörtlüsüyle başladı. Ortasaha Oğuz-Ferhat-Savaş üçlüsü yer alırken, hücum hattında ise Tevfik-Zahit-İlyas yer aldı.

Maç konuk ekip Galatasaray'ın başlama vuruşuyla başladı. Maçın ilk tehlikeli pozisyonu Savaş'ın 2'nci dakikada ceza sahası dışından vurduğu şut ile gerçekleşti. Maçın 5'nci dakikasından sonra oyuna ağırlığını koyan Galatasaray aradığı golu 6'ncı dakikada Muğdat ile buldu.

Galatasaray'ın bu sezon  transfer ettiği hücum oyuncusu defansın arkasına iyi sarktı ve kaleci Oğuz'un üstünden topu ağlarla buluşturdu.

Golden sonra iki takımın karşılıklı ataklarıyla devam eden karşılaşmada Galatasaray 21'nci dakikada Belhanda ile bir gol daha buldu. Sağ kanattan Muğdat-Feghouli-Belhanda üçgeni ile geldi. Ceza sahası içinde konuk ekipten Belhanda ile 2 farklı üstünlüğü yakaladı.

Golden sonra Sakaryaspor tekrardan oyunda dengeyi getirdi. Hücumda Tevfik-Zahit-İlyas üçlüsüyle etkili olmaya çalışan temsilcimiz pozisyona girsede gol bulmakta zorlandı.

Galatasaray maçın 41 dakikasında farkı 3'e çıkarttı. Onyekuru'nun şutunda top Sinan Gümüş'ün önünde kaldı. Sinan takımının 3'ncü golünü kaydetti. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı

İki yarı iki takımda bir az daha topla oynamaya ve pas yapamaya çalıştığı bir 45 dakikaya sahne oldu. Sakaryaspor ilk yarıya nazaran biraz daha hücum yaptı.

İkinci yarı temsilcimiz Sakaryaspor'un dokunuşuyla başladı. Yeşil-Siyahlılarda ikinci yarı Hakkı Can, Canberk, Hacı Ömer, Berk İsmail, Ferhat Kaya, Görkem Şimşek, Alper Tursun, Mertcan Aktaş, Serkan gibi isimler sahada yerini aldı.

İlk yarıya göre daha hareketli bir görüntü çizen temsilcimiz, Mertcan'ın mükemmel pasında Berk İsmail ile gole yaklaştı. Mertcan'ın pasını iyi kontrol eden Berk İsmail'in şutunda top az farkla kalenin üstünden auta çıktı.

Bu kez 53'ncü dakikada Savaş'ın ortasında yeşil-siyahlı temsilcimiz gole Hakkı Can ile yaklaştı. Topa rahat yükselen Hakkı'nın şutu az farkla auta çıktı.

79'ncu dakikada Berk İsmail ile bir kez daha gole yaklaştık. Ceza sahası dışında topla buluşan genç forvetin şutunda top kalenin sağından auta çıktı. Maçta başka gol olmazken yeşil-siyahlı temsilcimiz sezonun ilk maçında son Süper Lig şampiyonu Galatasaray karşısında 3-0 mağlup ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR


Mücadele bu skorla sona erdi

Dk78: Berk İsmail, rakip ceza alanının önünde aldığı topu sürükledi. İki oyuncu arasından sıyrılan genç futbolcunun vuruşu kale direğinin dibinden auta çıktı.

Galatasaray, ikinci yarıda ilk yarıdaki performansı sergileyemiyor.

İki takım da gol için bastırıyor.

Mücadelede ikinci yarı başladı.

İlk yarı bu skorla sona erdi.

Dk.40: Galatasaray atağında Sinan, ceza sahası içinde topla buluştu. Topu saklamayı başaran Sinan, sert bir şutla golü attı, fark 3'e yükseldi: 0-3

Dk. 20: Galatasaray, sağ kanattan geliştirdiği kontra atakla ceza sahasına hızlı bir şekilde girdi. Ayağına gelen şık pası kontrol eden Belhanda, Sakaryaspor kalesinin sağ tarafına yerden düzgün bir vuruş yaparak topu ikinci kez ağlarla buluşturdu. Sarı-kırmıızlı ekip farkı 2'ye çıkardı: 0-2

Dk.5: Galatasaray'ın ceza sahamız önünde yakaladığı pozisyonda topla buluşan Muğdat, iki oyuncunun arasından dripling yaparak düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.   0-1


Sakaryaspor hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 1932 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.