Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Muharrem İnce, Sakarya'daydı
Cumartesi, 27 Ekim 2018

Muharrem İnce, Sakarya'daydı... CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Adapazarı'nda son katıldığı mitingi hatırlatarak, "İnşallah bu kez Sakarya'daki miting sıcak bir güne denk gelmez, o ne korkunç bir gündü" dedi.

24 Haziran Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Adayı ve eski milletvekili Muharrem İnce, partisinin Adapazarı'nda bir düğün salonunda düzenlediği "Cumhuriyet Gecesi" programına katıldı.

Burada partililerle buluşan İnce, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine eşlik etti.

Konuşmasının başında Adapazarı'nda son katıldığı mitingin aşırı sıcak sebebiyle zor geçtiğini söyleyen Muharrem İnce, "İnşallah bu sefer Cumhurbaşkanlığı seçiminin Sakarya mitingi sıcak bir güne denk gelmez, o ne sıcak bir gündü, korkunç bir gündü, sadece hava sıcak değildi, Sakaryalılar da çok sıcaktı, CHP'nin amacı Çankaya'yı almak Beşiktaş'ı almak değil Sakarya Büyükşehir'i almak, hedefi bu olmalıdır, Sakarya'daki insanların Türkiye'nin dört bir yanında var olduklarını biliyorum. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni de alabileceğimize inanıyorum" dedi.

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 5 yıldan erken yapılacağı konusunda senet verebileceğini belirten Muharrem İnce, "Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminin 5 yıl sürmeyeceğini senet veririm size, senet veririm hiç merak etmeyin. Bir mucize yaratmak zorundayız. Bir mucize oluşturmak zorundayız, olmazları olur kılmalıyız. Bu ülkede anayasa olmayabilir, Anayasa mahkemesi görevini yapmayabilir, bu ülkede kurumlar çökertilmiş diz çöktürülmüş olabilir, bu ülkenin üniversiteleri suskun sivil toplumu içine kapanmış olabilir, bütün bunlara rağmen emin olun ki her mahkemede bir mübaşir, her karakolda bir çavuş, her okulda bir öğretmen, her dağda bir çoban, her caddede bir esnaf, her okulda bir öğrenci var Cumhuriyetçi bunu böyle bilin" dedi.

İnce, Son günlerde en çok konuşulan konulardan biri olan "Andımız" konusuna da değinerek şöyle dedi: "Bugünlerde bir tartışmadır gidiyor. Andımız söylenecek mi söylenmeyecek mi? Değerli hemşerilerim Türküm diyemez daha önce diyemedi, doğruyum dese yalan, çalışkanım dese komik, küçüklerimi korumak dese yurtlarda çocuklara her gün tecavüz ediyorlar, büyüklerimi saymak dese Cumhuriyet'in kurucularına iki ayyaş diyor. Milletimi sevmek dese ala ananı git diyor, Soma'da madenciyi tekmeletiyor, onun için kızmayın bunlara söyleyemez ki, hangisini söyleyecek?"

Muharrem İnce, program sonunda gerçekleştirilen konser sonrası Sakarya'dan ayrıldı.

 

Sakarya Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 1230 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.