Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyveli Acılı Aileden Anlamlı Ziyaret
Perşembe, 02 Ekim 2008

29 yaşında motosiklet kazasında hayatını kaybeden Geyveli Onur Tekin’in annesi Şükran ve babası Şükrü Tekin, evlatlarının kalbiyle yaşama sarılan hemşire adayı Gamze Doğan’ı hastanede ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi Geyve Meslek Yüksekokulu’nu 1’nci sınıfta terk eden Onur Tekin, 20 Haziran günü Pendik’te arızalanan motosikletini ve kaskını bir tamirciye bıraktı. Birkaç saat sonra motosikletini teslim aldı, ama kaskını unuttu.
Aynı gün, Türk Milli Futbol Takımı, Hırvatistan’ı eleyerek yarı finale yükselmişti. Onur Tekin de galibiyeti kutlayanlar arasındaydı. Onur, eve dönerken kaza yaptı ve yaşam savaşı 7 gün sürdü. Beyin ölümü gerçekleştiğinde ise anne babası tek çocuklarının organlarını bağışlamaya karar verdi.
Onur Tekin’in kalbi, Koşuyolu Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’nde nakil bekleyen, 11 yaşından beri kalp hastası olan, Dinar Sağlık Meslek Lisesi 3’ncü sınıf öğrencisi Gamze Doğan’a nakledildi. Onur’u defnettikten sonra bir süre toparlanmayı bekleyen Şükran ve Şükrü Tekin çifti, halen hastanede tedavisi devam eden Gamze’yi bayramda, ziyaret etti.
Onur’un kalbiyle yaşadığını ameliyattan hemen sonra öğrenen Gamze, Onur’un anne ve babasını ellerinde çiçeklerle karşısında görünce bir süre konuşamadı.

Şükran Tekin, organ bağışı yaparak ne kadar doğru bir karar verdiklerini Gamze’yi görünce daha iyi anladığını söyledi. Gözyaşlarına boğulan Şükran Hanım’ın gözyaşlarını Gamze’nin annesi Saadet Doğan elleriyle sildi. Şükrü Tekin, "Gamze önce annesiyle babasının, daha sonra da bizim kızımız. Bundan sonraki yaşamında her zaman yanında ve destek olacağız" dedi. Gamze’nin annesi Saadet Doğan ise, "Onur’a sürekli dualar ediyorum. Hastaneden çıkar çıkmaz Onur için mevlit okutacağım. Hayatımızın sonuna kadar Onur’un ailesiyle görüşmek istiyoruz" diye konuştu. Bir saat süren ziyaret, ailelerin yeniden görüşmek için sözleşmeleriyle son buldu.


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2950 | E-posta

Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 14-10-2008 14:28
ne mutlu size
5 kişiye yaşam veren,sevgili onuru 5 kişide yaşatan,acılarına ortak olduğum anne ve baba.ne mutlu sizin gibi insanlara.evladınıza ALLAHTAN rahmet diliyor,sizin karşınızda saygıyla eğiliyorum.nezdinizde herkesi organ bağışına davet ediyorum.saygıyla
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.