Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Meral Akşener, Adapazarı'nda seslendi
Çarşamba, 27 Mart 2019

Meral Akşener, Adapazarı'nda seslendi... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, otobüsün üzerinden Sakaryalılara seslenerek, "Bu bir yerel seçimdir. Ama sanki savaşa gidiliyor gibi seçime gidiliyor. Şimdi sizden rica ediyorum. Tepedekilerin düşman diline aldanıp, komşularınızla, arkadaşlarınızla, akrabalarınızla sakın ola düşman olmayasınız" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sakarya'ya gelerek Çark Caddesi esnafını ziyaret etti. Binlerce Sakaryalı tarafından karşılanan İYİ Parti Lideri'ne Sakaryalılar büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Esnafı ziyaret eden Akşener, vatandaşla sohbet ederken, zaman zaman izdiham yaşandı.

Kalabalık miting istedi


Kalabalığın miting şeklindeki tezahüratlarını da kırmayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çark Caddesi başında seçim otobüsünün üzerine çıkarak Sakaryalılara hitap etti. Sakarya'ya gelerek Çark Caddesi esnafı ve vatandaşı ziyaret edeceğini, ardından da yerel medya mensupları ile bir araya geleceğini hatırlatan İYİ Parti Lider, "Programımız buydu ama inanın yürüyemedik. Allah özellikle bayanlarımızdan razı olsun. Beyefendilere ve gençlere teşekkür ediyorum. Hakkınızı bize helal edin. Allah sizden razı olsun" dedi.

Sakaryalı hemşehrilerim


Sakaryalılara 'hemşehrilerim" diye hitap eden Akşener, "Hemşehrim diyorum çünkü Kocaeli-Sakarya yan yana. Akrabalarımın yarısı burada. Bu yerel seçimi savaşa çevirdiler. Şimdi hepinizden bir şey rica ediyorum. Belediye Başkanı, Belediye Meclis üyesi, muhtar seçeceksiniz. Tartıda, Kemal Bey değil, Devlet Bey değil, Tayyip Bey değil. Hepimiz arkadaşlarımızı aday çıkartıyoruz. Elbette ki oy almak sizlerin arasına geliyoruz. Olmalı da zaten. Tepedekileri o düşman diline aldanıp, komşularınızla, arkadaşlarınızla, akrabalarınızla sakın ola ki düşman olmayınız. Çünkü kadınlara sesleniyorum. Aynı arkadaşlarınızla Cuma dualarına gideceksiniz. Aynı arkadaşlarınızla kırkbir Yasinlere gideceksiniz. Aynı arkadaşlarınızla Ramazanda mukabelelere gideceksiniz. Dolayısıyla elbette ki seçtiğiniz bir adaya oy vereceksiniz. Ama lütfen birbirinizin kalbini kırmayın." Diye konuştu.

Tepedekilere bakıp birbiriniz ile kavga etmeyin

Akşener, konuşmasına şöyle devam etti:
"Bu kavganın gürültünün arkasında ne var. Yürürken yaşlıca bir hanım efendi yolumu kesti. Bağıra bağıra 'açız aç' diyor. Sakarya'da 6 kişilik bir ailenin büyüğü bir anne, çocuklar işsizse ve ben açım diyorsa, batsın bu dünya. Biz bunları konuşmak durumundayız. Biz bu seçimde ekonomiyi, işsiz gençleri, belediyenin hizmetlerini, projelerini konuşmak durumundayız. Tencere kaynatmakta zorlanan kadınlarımızı, türedi denen EYT'lileri, yüzde 10 zam almış sürünen emeklileri, 6-6,5 liraya mazot kullanan ve ürünü pahalı olduğu için elinde kalan ve sonrasında terörist ilan edilen çiftçilerimizi konuşmak durumundayız. Konuşmalıyız ki sizin dertlerinize iktidar partileri çare olsunlar. Bundan kaçmak için Allah Allah nidalarıyla, sanki savaşa gidiyormuşuz gibi bir hava var.

5 görüşmede kanka oldular


Ama tepede sizi birbirine düşman edenler, birbirleriyle 5 görüşmede kanka olacaklar. Bir şey oldu. 2007'den itibaren bir şey oldu. Dürüstçe konuşalım. Aramızda değiller artık. Birer kibir abidesi oldular. Çiğ köfteciye gidin bakılım. Müşteri velinimettir diye davranacaklar. Siyasetçi için de seçmen velinimettir. Tekrar velinimet olmak için gözlerinizin içine böyle bakmaları için, size terörist, size türedi dememeleri için, işsiz gençlere yan gelip yatma git iş ara kardeşim dememeleri için, 55 puan alanların mülakatla tayin edildiği, 82 puan alanların işe atandığı düzenin değişmesi için bu seçimde bu kulağı çekeceksiniz.

Beni Mehmet Cengiz ile karıştırdı

"Tank Palet Fabrikası devletin değil, sizin paralarınızla kuruldu. Ümit Dikbayır gündeme getirdi, Erdoğan, "50 milyon dolarlık ihtiyaç için 25 yıllığına Katarlılara kiralık verdik" dedi. Bana da 50 milyon dolarlık tazminat davası açtı. Beni Mehmet Cengiz ile karıştırdı. TBMM'yi bir delik olarak görüyor. Milletvekilleri o zaman ne oluyor? Bütün bunlar bir belediye fazla alabilmek, yıkılmış bir ekonomiyi konuşturmamak için."

Böyle bir şerefesizlik yapmışsam gel beni tutukla

"Bana PKK diyorlar. Ben öyle bir şerefsizlik yapmışsam gel tutukla. Tutuklamazsan namertsin. Ama Türk devleti dedikodu ile yürütülmez. 29 belediye meclis üyemiz için, vatandaşlık numaraları ile birlikte PKK'lı olduğu gerekçesi ile haberler yapıldı. Ama Ahlat'taki kardeşimiz, şehit olmuş bir vatan evladının şehit ağabeyi. Iğdır'da, MHP'nin aday gösterdiği, aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın adayını destekliyoruz. Bizim sayemizde Iğdır alınacak. Bundan kimse bahsetmiyor. Bu 29 arkadaşımızın ortak noktası ne? Hepsinin Kürt olması. Demek ki, AKP'nin yanında durmazsan, İYİ Parti'den aday olursan vatan hainisin. Ayıptır, günahtır. Sen, başka bir siyasi partiden aday gösterilmiş, oradan aday gösterilmiş kardeşlerimize PKK'lı damgasına damga vuruyorsun. Kardeşi kardeşin karşısına dikecek bu dili reddediyoruz. İster AKP'ye, ister MHP'ye oy versin, o insanların tamamı benim kardeşimdir, canımdır, kanımdır."

Cihan Kolip benim kardeşim


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip'in elini kaldıran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Dr. Cihan Kolip benim kardeşimdir. Dr. Aydoğan Arslan da öyledir. Sakarya'nın en öncelikli sorunu nedir diye sorduğumda bana 200 bine yakın insanın depremde can güvenliğinin olmadığını söylediler. Ben bu konunun bundan sonra takipçisi olacağım. Sonra 30 büyükşehir içinde Sakarya'nın en az para alan şehir olduğunu söylediler. İhracatçıların aldıkları vergi iadelerini sizden düşmüşler. Milletvekilimiz Ümit Dikbayır, bununla ilgili kanun teklifi verdi. Bu parayı almak için, bu işin takipçisi olacağız. İki doktor adayımızı size, sizi de Allah'a emanet ediyorum. Ve sizden de 31 Mart'a o kulağı çekmenizi istiyorum" dedi.

Otobüs turunda büyük ilgi


İYİ Parti Lider Meral Akşener'in şehirdeki otobüs turu da renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce Sakaryalı, yol kenarından, balkonlarından ve evlerinin camlarından Akşener'i selamladı. Erenler'de bir grup otobüsün önünü keserek Akşener ile görüştüler. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Sakarya'da gördüğü ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

 

Sakarya Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 1284 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.