Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyvespor İyi Başlangıç Yaptı: 3-0
Pazar, 26 Ekim 2008

Geyvespor üç golle üç puanı kaptı. Geyvemiz'i 1. amatör kümede temsil eden Geyvespor sezonun ilk maçından Taşburunspor'u 3-0 yenerek iyi bir başlangıç yaptı.

Geyveyi 1. amatör kümede temsil eden Geyvespor sezonun açılış maçında konuk ettiği Taşburunspor'u üç golle geçerek iyi bir başlangıç yaptı.

Orta hakemliğini M.Yücel İnce'nin yardımcılıklarını ise Fatih Şahin ve Serkan Özcan'ın yaptığı maçta gözlemci olarak Burhan Karpuz görev aldı.

Maça iki takım da sezonun ilk maç olmasından ötürü stresli bir başlangıç yaptı. Fair play ruhuyla oynanan maçta ilerleyen dakikalarda her iki takım da üzerinden heyecanı atarak maçı kazanmak için her şeyi yapmaya başladılar. Maça ağırlığını koyan Geyvespor daha organize olmaya başladı. 25. dakikada cezasahası içerisinde düşürülen Oğuz'a kalk diyen hakem, itiraza devam eden Oğuz'a sarı kartını gösterdi. 40.dakikada sağ taraftan kullanılan köşe atışında iyi yükselen Cumhur kafa ile topu ağlara göndererek Geyvespor'un bu sezon ilk golünü atarak maçta üstünlüğü sağlamış oldu. ilk yarı 1-0 Geyvesporun üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan Geyvespor 55. dakikada Volkanın 25 metreden attığı şutta golü bularak farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın 85. dakikasında sol taraftan gelen ortaya kafayı vuran kaptan Gökhan takımına üç farkı getirdi. İlk maçında üç golle üç puanı alan Geyvespor ilerideki maçlar için taraftarlarına umut saçtı.

GEYVESPOR: MUSA***  TOLGA***(60 RAMAZAN***)  K.ADEM***  B.ADEM***  CUMHUR***  GÖKHAN***(KAPTAN 87 EMRAH***)  OĞUZ***  MUSTAFA***  HÜSEYİN***  ZEKERİYA***(80 GÜRKAN***)  VOLKAN***

ANTRENÖR:MURAT YILDIRIM***


Spor hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2511 | E-posta

Yorumlar (2)
RSS Yorumlar
1. 28-10-2008 04:38
tebrikler geyvespor
ben bir geyveli olarak futbol takımımıza karşı geyvelilerin bu kadar duyarsız olmasına üzülüyorum.yıllardır hep aynı kişilerin tekelinde olduğundan olsa gerek.yine şimdi geyvede enson futbol ile ilgilenecek kişiler ilgileniyor ne iş anlayamadım. anlayan varsa banada anlatsın lütfen.
Yazar güven (Misafir)
2. 01-11-2008 15:30
TEBRİKLER GEYVE SPOR
BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM
Yazar NAZMİ (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.