Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyve de Cumhuriyet Coşkusu
Çarşamba, 29 Ekim 2008

Cumhuriyetin ilan edilmesinin 85. yıldönümü Geyve de coşku ile kutlandı.Cumhuriyet meydanındaki törenler saat 10:00 da başladı.

Cumhuriyetin ilanının 85. yoldönümü Geyve de coşku ile kutlandı.Kutlamalar Cumhuriyet meydanında saat 10:00 da başladı.İlçe kaymakamı Süleyman Erdoğan Garnizon komutanı vekili Serdar Ecevit ve belediye başkanı İdris Çakırın öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile başlayan program Atatürk ve Türkiye Cumhuriyetine emeği geçen tüm Türk büyükleri ve şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ilçe kaymakamı Süleyman Erdoğan yaptı.Ardından şiirler okundu.Sibel Sancak, Sevilay Can, Rümeysa Kızmaz, Umut Çetinkaya, Enes Koz şiirlerin sunumunu yaptılar.

Daha sonra yarışmalarda derece alan öğrencilere ödülleri verildi. Emel Güngör, Büşra Alp, Sezer Zengin, Melike Bulut, Sertan Ceyhan, Sevil Mutlu, Rümeysa Kızmaz, Savaş Karadağ, Büşra Dişli, Tahir Armutçuoğlu'na ödülleri Belediye başkanı İdris Çakır, Nur Küçük, Birsen Kırca,İlknur Kaya, Merve Mine Bayıl, Mithat Balcı ya Cumhuriyet savcısı Salih Turgut , Sibel Sancak, Sevilay Can, Özlem Arıcı, Cengiz Azaklı, Merve Dal, Enes Koz a Garnizon komutanı vekili Serdar Ecevit, Melike Kalemci, Nur Özbudak, Hilal Aydın, Sevgi Sarıyer, Ramazan Tıraş, Sibel Sancak, Dilek Güner, Eyüp Karabıyık, Yeliz Kaynar, Seyithan Aslıhan a ödülleri ilçe kaymakamı SÜleyman Erdoğan tarafından verildi.

Ödül töreninden sonra bir konuşma yapan Erdoğan, Geyve de temizlik ve okuma yazma seferberliği çağrısı yaptı.Geyve Halk eğitimi merkezinin organizesinde ilköğretim okulu öğrencilerinden oluşan öğrenci ekibi Geyve yöresi Halk oyunları gösterisinde bulundu. Tören geçişi ile gündüz programı sona erdi.

Kaymakam Erdoğan törende emeği geçen herkesi İlçe milli eğitim müdürü Alaattin Dişli nezninde kutladı.Kutlamalar çerçevesinde gece fener alayı düzenlenecek ve havai fişek gösterisi yapılacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 4379 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.