Son Yorumlar
Son Þans, Tekrarý 105 Yýl Sonra
Bilgi
Yazým içeriði ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazý olmuþ. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu þekilde, canlýlarýn hangi amaçla bayýltýðýný bilmeden ve sonrasýnda...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLÝ
ORADAKÝ YURTTAN ÞÝKAYET GELMÝÞTÝR BELEDÝYEYE BELEDÝYEDE GEREKENÝ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de deðiþim baþlýyor!
MÜTEAHHÝT
GEYVE TEÞKÝLATI TAMAMEN DEÐÝÞMELÝ MÜCAHÝTLÝKTEN MÜTEAHHÝTLÝÐE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüþtü
dileðimizdir
sayýn Murat Kaya; TCDD'nýn genen müdürü ile görüþürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Sakaryaspor finalde kaybetti: 0-2
Çarþamba, 29 Mayýs 2019

Sakaryaspor finalde kaybetti: 0-2.. Yeþil siyahlý ekibimiz bir kez daha 1nci ligin kapýsýndan döndü.. TFF 2. lig ekiplerinden yükselme maçýnda Fatih Karagümrük karþý karþýya gelen Sakaryaspor sahadan 2nci yarýda yediði 2 golle maðlup oldu. Maça Karagümrük'ün süper lig tercübesi olan isimler damga vurdu.

Yeþil siyahlý ekibimiz Sakaryaspor Ýstanbul'un semt takýmý Fatih Karagümrük'e TFF 2. Lig play-off finalinde 2-0 maðlup olarak Spor Toto 1. Lig kapýsýndan döndü.. Maça damga vuran isim ise Süper Lig tercübesi olan adeta maçta resital yapan Erkan Zengin oldu.

Karagümrük'ün Süper Lig tercübesi olan futbolcularý maçýn kaderini belirleyen isimler olurken, Sakaryaspor bir kez daha 1nci lig kapýsýndan dönerken, taraftarlar ise kahroldu..

ÝLK YARI

Sakaryaspor - Fatih Karagümrük TFF 2. Lig final maçý meþalelerin temizlenmesi ve dumanýn daðýlmasýnýn ardýndan 10 dakika gecikmeli baþladý.

TFF 3. Lig'deki yaþ sýnýrlamasýný protesto eden Fatih Karagümrüklü ve Sakaryasporlu futbolcular, maçýn ilk dakikasýnda topa dokunmadý.

10. dakikada Karagümrük gole çok yaklaþtý. Ceza sahasýnýn hemen önünde topla buluþan Erkan, sert bir þut gönderdi, top direðin hemen yanýndan auta çýktý.

Sakaryaspor - Karagümrük maçýnda inanýlmaz atmosfer

13. dakikada Sakaryaspor çok etkili geldi. Dilaver'in muhteþem pasýyla savunma arkasýna koþu yapan Zahit, topu kontrol edemedi ve Sakarya, çok bir ataktan faydalanamadý.

17. dakikada Sakarya, Oðuz'la geldi. Orta sahadan hücuma sýk sýk destek veren deneyimli oyuncu, Ferit'in sað kanattan yaptýðý ortaya iyi yükselip kafa vuruþunu yaptý, top az farkla dýþarý çýktý.

1 dakika sonra bu sefer Karagümrük geldi. Ufuk Aksoy'un sol çaprazdan yaptýðý plase vuruþu, Sakaryaspor'un kalecisi Oðuz güçlükle çýkardý.

20. dakikada Mehmet Batdal'la Karagümrük çok önemli bir pozisyondan faydalanamadý. Ramazan'ýn açtýðý ortaya arka direkte hareketlenen Batdal, müsait durumda topa vuramadý.

21. dakikada Sakarya savunmasýný ipe dizen Erkan Zengin, topu Mehmet Batdal'la buluþturdu. Mehmet þut atmak yerine topu yine Erkan'a gönderince araya Sakarya savunmasý girdi. Çok net pozisyondan faydalanamayan Karagümrük'te kaptan Erkan, Mehmet Batdal'a tepki gösterdi.

33. dakikada Sakarya Serkan'la geldi. Berk Ýsmail'in pasýnda topla buluþan Serkan, müsait durumda olan Dilaver'e pas atmadý, þutunu attý. Serkan'ýn vuruþu üstten dýþarý çýktý.

34. dakikada Karagümrük, Erkan Zengin'in yerde kalmasýyla penaltý bekledi. Þýk çalýmlarla ceza sahasýna giren deneyimli futbolcu, Ferhat Yazgan'ýn müdahelesiyle yerde kaldý. Mete Kalkavan oyunu devam ettirdi. Pozisyonun devamýnda Ferit'i ekarte eden Ufuk, sert bir þekilde topu içeri gönderdi, kimse dokunamayýnca savunma topu uzaklaþtýrdý.

Sakaryaspor - Karagümrük maçýnda inanýlmaz atmosfer

37. dakikada Erkan Zengin'in pasýyla kaleci Oðuz'la karþý karþýya kalan Mehmet Batdal, çerçeveyi bulamadý.

44. dakikada Ramazan'ýn pasýnda savunma arkasýna sarkan Turgut Doðan, topu Oðuz'a niþanladý. Dönen top bomboþ bir þekilde Mehmet Batdal'ýn önünde kaldý. Süper Lig kariyeri olan deneyimli golcü, vuruþunu yaptý. fakat Sakaryaspor savunmasýnda Berkay Can, inanýlmaz bir hamle yaparak gole giden topu kornere gönderdi.

Sakaryaspor - Karagümrük maçýnda inanýlmaz atmosfer

Ýlk yarý sona erdi

'Erkan Zengin'i rahat oynuyor'
Maçýn ilk yarýsýnda Ýstanbul ekibi Fatih Karagümrük gole çok yakýn ekip oldu. Ýstanbul ekibi 3 net pozisyonu birazda Sakaryaspor'un þansýyla deðerlendiremedi. Sakaryaspor'dan ilk dakikalarda Dilaver'in 13. dakikada 18 dýþýndan Karagümrük defasýnýn arkasýna attýðý muhteþem pasýyla savunma arkasýna koþu yapan Zahit, topu kontrol edememesi, maçýn Sakaryaspor için en önemli pozisyonu olarak hafýzalarda yer aldý.Genel anlamda Sakaryaspor ilk 45 dakika sahada istediðini yapamazken, Karagümrük ekibi ise profesyonel kadrosuyla ilk yarýnýn gole yakýn ekibi olurken, ilk yarýsý kaleci Oðuz Sakaryaspor'un kurtarýcýsý oldu..Karagümrük'ün etkili ismi Erkan Zengin'e karþý teknik Direktör Þaban Yýldýrým'ýn 2nci yarýda önlem almasý gerekiyor..

Sakaryaspor - Karagümrük maçýnda inanýlmaz atmosfer

Ýnanýlmaz atmosfer

TFF 2. Lig play-off finalinde Sakaryaspor ile Fatih Karagümrük'ün karþýlaþtýðý maç, tribünlerde yakýlan ve sahaya atýlan meþalelerin görüþ mesafesini düþürmesi nedeniyle yaklaþýk 12 dakika geç baþladý.

Bursa Büyükþehir Belediye Stadý'nda oynanan ve Spor Toto 1. Lig'e yükselecek son takýmýn belli olacaðý maça dakikalar kala, Sakaryaspor taraftarlarý tribünde meþaleler yakarak, yeþil zemine attý.

Sahaya atýlan onlarca meþaleden dolayý stadý bir anda yoðun bir duman kapladý. Görüþ mesafesinin düþmesi nedeniyle hakem Mete Kalkavan, baþlama vuruþunun bekletilmesini istedi.


Yaklaþýk 12 dakikalýk bir gecikmenin ardýndan stadý kaplayan meþale dumanlarýna raðmen maç baþladý.

2'NCÝ YARI


Manisa maçýnda attýðý golle Karagümrük'ü finale taþýyan isim olan Çaðrý Davran, Barýþ Özbek'le talihsiz bir þekilde çarpýþtý ve oyuna devam edemedi. Sedyeyle kenara gelen Çaðrý'nýn yerine oyuna Selçuk Alibaz girdi.

Oyuna girdi golünü attý

Karagümrük Selçuk'la golü buldu. Çaðrý'nýn yerine 64'de oyuna dahil olan Selçuk Alibaz, 69'da ceza sahasýnýn hemen önünde topla buluþtu. Yerden sert bir vuruþ yapan deneyimli oyuncu, topu aðlara gönderdi ve Karagümrük'ü öne geçirdi. 0-1

71. dakikada Sakarya tehlikeli geldi. Zahit Fýndýk'ýn müthiþ þutu kaleci Tarýk'ý geçti ve yan aðlarda kaldý.

Golün ardýndan Þaban Yýldýrým oyuna müdahele yaptý. Serkan Odabaþoðlu'nun yerine Hacý Ömer Doðru girdi.

80. dakikada Dilaver'in muhteþem ortasýnda top Barýþ Özbek'e çarptý. Kaleye doðru yönelen top kornere çýktý. Kullanýlan kornerin ardýndan topa harika yükselen Hacý, kafa vuruþunu yaptý kaleci Tarýk güçlükle topa uzandý. Dönen topta Ferit'in ortasý direkten döndü.

Þaban Yýldýrým tüm riskleri aldý. 88. dakikada stoper Berkay kenara geldi, hücumcu Umut oyuna dahil oldu.

Berk Ýsmail kale dibinden kaçýrdý

85. dakikada Berk Ýsmail, kale dibinden kaçýrdý. Dilaver'in ortasýnda savunma arkasýna kaçan golcü oyuncunun kafa vuruþu üstten auta çýktý.

Erkan getirdi, Ahmet attý

87. dakikada Karagümrük, Ahmet'le golü buldu. Erkan Zengin, muhteþem çalýmlarla Sakarya savunmasýný ipe dizdi, boþ durumda bulunan Ahmet Aras'a topu çýkardý. Topu boþ kaleye gönderen Ahmet, skoru 2-0'a getirdi.

Maç sona erdi

Sakaryaspor: Oðuz Çalýþkan, Canberk Ömer Özdemir, Serkan Odabaþoðlu, Oðuz Kocabal, Berk Ýsmail Ünsal, Ferhat Yazgan, Ümit Yasin Arslan, Dilaver Güçlü, Zahit Fýndýk, Ferit Eriþçi, Berkay Can Deðirmencioðlu
Yedekler: Aykut Berat Yýldýz, Umut Sözen, Savaþ Taða, Tevfik Köse, Hakký Can Aksu, Hacý Ömer Doðru, Görkem Þimþek
Teknik Direktör: Þaban Yýldýrým

Fatih Karagümrük: Tarýk Çetin, Ramazan Civelek, Fatih Kuruçuk, Abdulhamit Yýldýz, Bilal Aziz Özer, Çaðrý Ortakaya, Ufuk Akyol, Barýþ Özbek, Erkan Sezgin, Turgut Doðan Þahin, Mehmet Batdal
Yedekler: Murat Hocaoðlu, Ali Fýrat Okur, Þenol Can, Selçuk Alibaz, Uður Daþdemir, Ahmet Aras, Tuðrul Erat
Teknik Direktör: Atýlay Canel

 

Sakaryaspor hakkýndaki diðer yazýlar
Gösterim: 1596 | E-posta

Ýlk Yorumu Siz Yazýn
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarýnýz Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kiþisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adýnýz:
Baþlýk:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazýlan Yorumlar Hakkýnda E-Posta Aracýlýðýyla Bilgilendirilmek Ýstiyorum

Yazdýr E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.