Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Mehmet Kır'dan Açıklama
Pazartesi, 03 Kasım 2008

Eski Geyve belediye başkanı Mehmet Kır geçtiğimiz hafta basına yansıyan MHP İl başkanı Mehmet Erdoğan'ın yaptığı basın açıklamasına dair açıklamalarda bulundu.

Bizim Sakarya, Yeniada, Yenigün, YeniHaber gazetelerimizin 31.10.2008 tarihinde yayınlanan KIR İHRAÇ EDİLİYOR, KIR’A MHP’DEN İHRAÇ, KIR İHRAÇ EDİLECEK, MHP KIR’I İHRAÇ EDİYOR! Başlıklı haberlerle ilgili olarak Mehmet Kır'ın yaptığı açıklama şöyle:

31 Ekim 2008 Cuma günü Makamında Silahlı saldırıya uğrayan Geyve Belediye Başkanı Sayın İdris ÇAKIR’a geçmiş olsun dileklerimi sunarken, kendisine Cenab-ı Hak’dan acil şifalar diliyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Sayın Mehmet ERDOĞAN’ ın il yönetim ve disiplin kurulunun verdiği, vereceği kararlara saygı duyarım.Yalnız M.H.P İl Disiplin kurulunun , Partimizin tüzüğüne göre bu konuda benden bilgi istemesi gerekiyor.Yargısız infaz olmaz.

Çünkü Siyasi Partiler Kanunun Milliyetçi Hareket Partisinin tüzüğüne göre halen Milliyetçi Hareket Partisinin Geyve Eski Belediye Başkanı, İl Delegesi ve Büyük Kongre Delegesiyim. Bu konuda kesin kararı verecek olan , Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu ve Yüksek Disiplin Kuruludur.Parti içi demokrasinin ve Ahde vefanın gereği budur. Vefa sadece İstanbul da bir semtin veya bozanın adı değildir.Hakkımda ihraç kararı verilse dahi Mahkemeye başvuru hakkım dahil her türlü yasal yolu deneyeceğim.

18 yaşımdan beri sırasıyla Ülkü Ocakları, Ülkücü Gençlik Derneği Yönetim Kurullarında bulundum.Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Geyve İlçe Sekreterliği yaptım.İki oğlum, ailem ve ben ülkücüyüm.Hep öyle kalacağım.

1989 ve 1994 yıllarında yapılan yerel seçimlerde Anavatan Partisinden Geyve Belediye Başkanı Seçildim.1995 yılında Doğru Yol Partisine geçtim.1999 yılında yapılan Milletvekili ve Yerel Genel seçimlerinde aday olmadım.2002 yılında yapılan Milletvekili Genel seçimlerinde Geyve İlçe Merkezinde Milliyetçi Hareket Partisi sadece

670 oy almış idi.2004 yılında Milliyetçi Hareket Partisinden Geyve Belediye Başkanı seçildiğimde Milliyetçi Hareket Partisi 3.250 oy aldı.

Siyasi Partiler Millete hizmet için kurulur.Yani siyasi partiler halka hizmet için vasıtadır.Gaye amaç Millete hizmet etmektir.Benim içinde bu böyledir.

Taş Medresede, Yusufiye’ de bulunduğum son üç ayımda Geyve açık cezaevinde ; Sayın İdris ÇAKIR hakkında bazı yolsuzluk duyumları aldım.Geçtiğimiz Ramazan ayı ortalarında beni ziyarete gelen Sayın Mehmet ERDOĞAN’A, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi ; 2007 Milletvekili Genel seçimlerinde İstanbul 1.Bölge adayı, İstanbul Eski Defterdarı hemşehrimiz Sayın Kadir BOY’a Ramazan Bayramının3.günü Milliyetçi Hareket Partisi Geyve İlçe Başkanına, Yönetim Kurulu üyeleri , Belediye Meclis üyelerine, aldığım yolsuzluk duyumlarını ilettim.Konuya ilgi göstermelerini , duyarlı olmalarını kendilerinden rica ettim.Bu konulardan partimizin ve davamızın olumsuz olarak etkileneceğini kendilerine bizzat ifade ettim.

Aradan 15 gün geçmesine rağmen hiçbir girişimde bulunmadılar. Bunun üzerine vicdanımın sesine uyarak, 14.10.2008 tarih, 2008/126 Muhabere sayılı yazıyla Geyve Kaymakamlığı vasıtasıyla, ,İç İşleri Bakanlığına , Valiliğe , Cumhuriyet Başsavcılığına İdris ÇAKIR hakkında suç duyurusunda bulundum.On üç yılı aşkın bir zamandır Belediye Başkanlığı yaptım, neyin suç, neyin suç olmadığını yaşayarak öğrendim.

27 Ekim 2008 Pazartesi günkü Yeni Ada Gazetesinin 9.sayfasında yayınlanan ropörtajımızın , suç duyurusu başvurumun, iddaalarımın sonuna kadar arkasındayım!

Bağımsız Türk Mahkemelerinin vereceği kararlara saygım sonsuzdur.

Sayın Mehmet ERDOĞAN veya herhangi biriyle Belediye başkanlığı adaylığım konusunda pazarlık yapmadım. Ben Geyve’nin ve tüm hemşehrilerimin adayıyım.Ki sayın Mehmet ERDOĞAN ben hükümlüyken defalarca çeşitli gazetelerde Milliyetçi Hareket Partisinin Geyve Belediye Başkanı adayı Mehmet Kır’dır diye beyanlarda bulunmuştur.Buna da hepiniz şahitsiniz.Peki şimdi ne oldu da beni kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kuruluna sevk ediyor.

Aday olmama hiçbir yasal engel yoktur. Allah (c.c) nasip ederse adayım. Yeni Türkiye Cumhuriyeti Kanunu’nun 01.04.2005 tarihinde yürürlüğe girmesiyle 5237 sayılı Kanunun 53. maddesinin 2.fıkrasına göre Geyve Belediye Başkanı adayıyım. Bu konuda önce Allah (c.c) ‘a sonra hemşehrilerimin sağduyusuna vefasına inancım tamdır.

Bu arada 3 kez analarının ak sütü gibi helal olan mubarek oylarıyla Belediye Başkanlığına layık gören partili , partisiz,hangi partiye,görüşe mensup olursa olsun, bana oy versin, vermesin, tüm hemşehrilerime huzurunuzda tekrar teşekkür eder,şükranlarımı sunarım.

Son kez beni Belediye Başkanlığına layık görürlerse beraberce çok daha güzel ve kalıcı eserler vereceğimize inanıyorum.Gayret bizden takdir Allah (c.c) dan.

Bizim için siyaset aynı zamanda bir fazilet mücadelesidir. Zafere giden yolda çekilen çileler kutsaldır. Sabır, Kurtuluşun anahtarıdır.”Halka hizmet, Hak’ka hizmettir inancıyla çıktığımız yolda, çok acılar, sıkıntılar çektik.Bu çileli yolda bugüne kadar bize destek veren hemşehrilerimize, gerek taş medresede,yusufiye’ de, gerekse 25 Ekim 2008 Cumartesi günü tahliye olduğumda dualarını,desteklerini ve sevgilerini gösteren hemşehrilerime, siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Bana bu sıkıntılı günlerimde siyasetin kirli yanlarını unutturarak, vefalı, güzel yanını yaşamama sebep olan, yapılan hizmetlerin boş olmadığını gösteren hemşehrilerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hepinize tekrar teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.

Mehmet KIR

Geyve E.Belediye Başkanı

 


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3396 | E-posta

Yorumlar (6)
RSS Yorumlar
1. 03-11-2008 15:36
helal olsun sana be baskanım adam gıbı adamsın.bızım sana olan sevgımız ve saygımız hıcbırzaman bıtmeyecek.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 03-11-2008 17:43
sayın başkanım acısıyla tatlısıyla bu geyveye hizmet ettin ama artık yeterde seni ezmelerine izin verme ben cekiliyorumde iş bitsin sen bizim daima başkanımıssın seni unutmıycağız ama artık yeter başaknım seni seviyoruz
Yazar halktan biri (Misafir)
3. 03-11-2008 19:17
başkanı helel plsun sana
Yazar feti (Misafir)
4. 03-11-2008 20:36
kıme bıraksın arkadasım
buradan halaktan bırı yazan arkadasa soruyorum demıs kı baskanım artık bırak nıe bıraksın kardes adam geyveyı sevıyo geyvelı de onu sevıyo .hem sonra kıme bıraksın5 sene kımsenın derdıne derman olmayan geyveye bır tek cıvı cakmayan atıllaya mı yoksa beldıye baskan adyı olmadan once bır allahın kuluna selam vermeyen işi gücü dişlilere yaranmak olan murat kayaya mı bu adamların kapasıtesı ne soleyın bana .mehmet kır"ın bu geyvede neredeyse herkeze ıyılıgı olmustur ve şunu ıyı bılın kı mehmet kır aday oldugu her secımı kazanmıs bu adam bu işin ustası olmus arkadaslar bunu artık kabul edelım dıgerlerıde onun gıbı olamaya calısmakta ama yapmacık oldukları okadar bellı kı.halkatan bırı yzan arkadas sakın kırılmayasın ha ben bıraz acıklama yapma geregı duydum hakkını helal et .
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
5. 03-11-2008 21:09
kıme bıraksın arkadasım
sayın başkanım benim düşüncem artık sizin emekliliğiniz geldi bırakın bu işi gencler yapsın cok fazla yıprandınız gerek yok deymez başkanım düştünüzmü arkanızda kimse durmaz bırakın yoksa bıraktıracaklar yine büyüklük yapın
Yazar genc (Misafir)
6. 03-11-2008 23:48
yanındayız başkanım
baskanım senın bu davada sonuna kadar haklı olduğunuzu cok ıyı bılıyoruz baskanım her zaman senın yanındayız merak etme sen .sende bu azım sende bu geyve sevdası oldugu muddetce evelallah kımse bızım yolumuza cıkamaz.Allaha emanet ol başkanım..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.