Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Mehmet Kır'dan Yeni Projeler
Pazartesi, 03 Kasım 2008

Mehmet Kır, MHP Sakarya İl başkanı Mehmet Erdoğan'a cevaben yaptığı basın toplantısında kafasından geçen Geyve ile ilgili projeleri de aktardı.

Geyve’li Hemşerilerim, her şeyin en iyisine,en güzeline layıktır.

HERŞEY GEYVE İÇİN.İNŞALLAH HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK. Hakk’a ve halka hizmetle çileli bir ömür geçirdim.Son nefesime,son damla kanıma kadar Geyve’ye,Geyvelilere hizmet edeceğim.Geyve’de doğdum,Geyve’de büyüdüm.İlk,orta ve lise tahsilimi Geyve’de tamamladım.Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde Yükseköğrenimimi tamamladım.Aynı akademide iki yıl iktisat planlama uzmanlığında yüksek lisans eğitimi aldım.1981 yılında evlendim.İki oğlum var.1982 yılında 4 ay kısa dönem askerlik vazifemi yaptım.1982-1989 yıllarında esnaflık yaptım.1989-1999 yıllarında bildiğiniz gibi Belediye Başkanlığı yaptım.1999 yılı 18 Nisanı’nda yapılan seçimlerde yapılanları,olanları sizlerde biliyorsunuz.1999-2004 yıllarında Atilla Zeytinoğlu dönemi.1999-2004 Hüzünlü Gurbet Yılları.Masterimi Hayat Fakültesi’nde tamamladım.Dostluğun,vefanın,insanlığın ne demek olduğunu yaşayarak daha iyi anladım.

2004 yılının nisanı ile 2007 yılının kasım ayının başına kadar Belediye Başkanı olarak Geyve’ye tekrar hizmet ettim.Beni bu göreve üçüncü kez layık gören hemşerilerime şükran borçluyum.2007 yılının kasım ayı başı 2008 yılının 25 ekim tarihleri arası İmam- Azam Hazretlerinin Dergahı,çilehanesi,Hazreti Yusuf Peygamberin YUSUFİYE’Sİ,TAŞ MEDRESE’Sİ,Hazreti Eyüp Peygamberin SABIR TAŞI’nda hayat fakültesinin en yüksek mertebesini bitirdim.İnşallah on gün sonra hürüm,özgürüm.

Yirmi yıl öncesinde olduğu gibi aynı azim ve heyecanındayım.Çünkü benim Geyve Sevdam var.Bu sevda burada bitmez.Evvel Allah’a(C.C.) sonra hemşerilerime inanıyor,güveniyorum.Geyveli hemşerilerim benim hayatım her şeyim.Eğilmedim,bükülmedim,yıkılmadım.çok şükür dimdik ayaktayım.Askerliği dört ay kısa dönem olarak yapmıştım.On iki ay daha Taş Medresede askerlik yaparak,hayatımın her döneminde severek isteyerek yaptığımız vatan borcunu ödemeye çalıştım.Vatanımın uğruna;ha ekmeğini yemişim ha uğruna kurşun, ha mahpus yatmışım.Hiç fark etmez.Bizim sıkıntılarımız ne ki,en son dört ekim sabaha karşı Hakkari-Şemdinli Aktütün Karakolu’nda,ondan iki üç gün sonra Diyarbakır’da hain,bölücü,eşkıya,bebk katili p.k.k.lılarca kahpece yapılan saldırılarda şehit düşen,kınalı kuzularımıza,bıyıkları henüz terlemeye başlayan ana kuzularımıza,yirmi yaşlarda bir gül bahçesine girercesine kara toprağın bağrına giren kahraman Mehmetçik ve Polis, güvenlik kuvvetlerimize ve TÜM ŞEHİTLERİMİZE Cenab-ı Hakk’dan rahmet,Aziz MİLLETİMİZE Başsağlığı diliyorum.Vatan Sağolsun.Şehitler ölmez Vatan Bölünmez.

Allah(C.C.) nasip ederse,tekrar,son kez Geyve Belediye Başkanlığına 28 Mart 2009 mahalli seçimlerine aday olacağım.Bu konuda hiçbir yasal engel yoktur.DİKEN BATTIĞI YERDEN ÇIKAR,YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR.

Devlet de bizim,hapishanelerde bizim için.Düşmez kalkmaz bir Allah(C.C.)Geçen sene ben mahpushaneye girdikten sonra tam bir ay sonra,yasa gereği Geyve Belediyesi Meclis Üyeleri kendi aralarından hür iradeleriyle belediye meclis üyesi İdris Çakır’ı belediye başkanı seçmişlerdir.Benim bu konuda hiçbir belediye meclis üyesine müdahalem olmamıştır.Zaten Ferizli L Tipi kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’nda yatan bir hükümlü olarak,ayrı ayrı tarihlerde,ayrı ayrı belediye meclis toplantılarında hem de iki kez seçim yapılmış,benim bu seçimlere müdahalem imkansızdır.Kanaatim emanet ehil ellere teslim edilmemiştir.Bu konuda benim hiçbir vebalim yoktur.Cenab-ı Hakk’da belediye meclis üyelerimizde buna şahittir.SİYASETTE VE HİZMETTE YAPAMAYAN GİDER,HALK YAPACAK OLANI OYLARIYLA GETİRİR.

2004 YILINI Nisan ayında üçüncü kez seçildiğim belediye başkanlığı döneminde belediyeyi Yedi Trilyon Lira borçla devir aldım.2004 Yılı Geyve Belediyesi bütçeside o kadardı.Bütün bu olumsuz şartlara rağmen 2004 nisanı ile 2007 Kasım ayı arasındaki üç yıllık hizmet döneminde gerçekleştirdiğimiz yatırımlar;Yeni Tuvaletler yapıldı.

1)Bent Pınarı ve Ortaköy kaynaklarından 26.000 metrelik isale hattıyla getiren içme suyu ve 3000 tonluk Yeni İçme Suyu deposu.Bunların belediye maliyeti iki trilyon lira civarındadır.

2)5000 m² kilit parke taşı döşedik.

3)Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ni yaptık.

4)Yeni içme suyu şehir şebekesi(200.000 m) Alt yapı kanalizasyon çalışmaları.

5)Okullarımızın bahçelerine yeni park ve çocuk bahçeleri kazandırdık.İlçemize iki adet Meyve ve Sebze paketleme Tesisi kurulumu.

6)Küçük sanayi sitemizin alt yapısını tamamlayarak(kanalizasyon ve içme suyu şebekesi)Küçük sanayi sitemizi hizmete açtık.

7)Sıcak ve soğuk(satıh)kaplama Asfalt çalışmaları.

8)Şimdiki Belediye hizmet binasına geçiş.

9)Sosyal ve Kültürel etkinlikler.ÜCRETSİZ HALK KONSERLERİ.

10)Sosyal Belediyecilik hizmetleri;Asker ailesi yardımları

11)Eğitim ve Öğretime katkılarımız;ücretsiz anaokulu öğrencilerinin belediye otobüslerince taşınması,ihtiyaç sahibi öğrencilere burs ve yardım.Okul inşaatlarına karşılıksız destek.

12)Üzülerek vizesiz,yani yasal izinsiz çalıştırıldıkları için iş akitlerini fesih etmek mecburiyetinde kaldık.Eski çalışma arkadaşlarımızın bir trilyon liraya yakın tazminatlarını ödedik.

13)Belediyemizin eski borçlarını uzlaşma yoluyla büyük bir bölümünü ödedik.Ayrıca emekli olan çalışanlarımıza emeklilik ikramiyelerini ödedik.

14)TEKEL YAPRAK TÜTÜN İŞLEMESİ’nin yerinin belediyemizce kamulaştırılması üçyüz elli milyar liraya orada şu anda BAYRAK FABRİKASI var.

15)Belediye çalışanlarımızın maaş ve sosyal haklarını gününde ve zamanında ödedik.Ayrıca Atilla Zeytinoğlu’nun belediye başkanlığı döneminden çalışanlarımızın belediyeden alacaklarını ödedik.Belediyemizin 2008 yılı Bütçesi on trilyon liradır.

16)2007 yılı kasım ayında belediyemiz tüm borçlarının aslı 2 milyon Y.T.L. civarındaydı.

17)Eski T.Z.D.K. BİNASINDA YABALI İPLİK FABRİKASI AÇILDI 200 insanımız çalışıyor.

Hemşerilerimin huzurunda Geyve Belediyesi’nin ve Geyve’nin tüm meseleleri ve çözüm yolları,çarelerini görüşmek,istişare etmek,tartışmak üzere ,herkesle istediği yerde,her zeminde bir araya gelmeye hazırım. MAHALLİ HAMLE PROJESİ…

Allah(C.C.) nasip ederse ananızın ak sütü gibi helal olan oylarınızla tekrar son kez belediye başkanı seçilir isem ,hemşerilerimize taahhütnamemi,mukavelemi,sözleşmemi arz etmek istiyorum.Daha yapacak çok işimiz var.AYDINLIK DÜNDEN AYDINLIK YARINLARA…

18)Belediye hizmetleri insanlarının doğumundan ölümüne kadar,hayatı boyunca,hatta öldükten sonra da gerekli olan hizmetlerdir.Bu düşünce ile belediyemize 2006 yılında modern yeni bir cenaze yıkama aracı kazandırılmıştır.

19)Yine 2006 yılında belediyemize 1 adet (4X4),2 adet(4X2) hizmet araçları kazandırılmıştır.

20)Belediyemiz-Sedaş,Esnaflarımızın iş birliğiyle Tarihi çarşımızın üstü kapatılarak büyük bir bölümü Kapalı Çarşı haline getirilmiştir.FATİH SULTAN MEHMET HAN,ELVANBEY Kapalı Çarşıları hemşerilerimizin hizmetine bizim çalışma dönemimizde açılmıştır.

21)GAZİ GEYVE İŞ MERKEZİ’nin inşaatının büyük bir bölümünün inşası tamamlanmış ve yine bizim hizmet dönemimizde halkımızın hizmetine açılmıştır.

22)Engelli hemşerimiz için araçlar yurt dışından getirilip dağıtılmış Geyve’de Engelliler için Engeller ortadan kaldırılmıştır.Geyve Spor’a destek verilmiştir.Atatürk Kapalı Spor Salonunu kiralayarak kadınlarımızın ve çocuklarımıza spor yapma imkanı verildi.

29 Mart 2009 Pazar Günü yapılacak Genel Yerel Seçimlerinde, sizin ananızın ak sütü gibi helal olan oylarınızla son kez belediye başkanı seçilir isem inşallah , beraberce gerçekleştireceğimiz hizmetlerimiz:

100 günlük icraat programımız: Acil Eylem Planı;

1.Belediye çalışanlarının belediyeden alacaklarının tamamının en kısa zamanda ödenmesi.Vizesiz işçilerin belediyeden alacaklarının en kısa zamanda ödenmesi

2.Temizlik konusunun,çevre kirliliği meselesinin halledilmesi.

3.Küçük sanayi sitemizin imar yollarının asfaltlanması.

4.Kilitli parke taşı döşenmemiş hiçbir cadde ve imar yolumuz kalmayacak.

5.Belediye otobüs duraklarının tamamını yenileyeceğiz

6.ŞEFKAT KART ve GIDA BANKASI uygulaması:sosyal belediyeciliğin gereği olarak insan merkezli bir yönetim anlayışıyla ihtiyaç sahibi aileler tespit edilerek,belediyemizin anlaşma yapacağı mahalle bakkallarından her gün ihtiyacı kadar ekmek ve gıda ihtiyacını alışveriş yapar gibi karşılayacak.Ayrıca ayda bir,belediyece oluşturacağımız GIDA BANKALARINDAN ihtiyacı kadar gıda maddesi alacak.

7.YAŞLILARA,HASTALARA ve MUHTAÇLARA SAĞLIK HİZMETİ:Belediyemizce tespit edilecek,muhtaç hasta ve yoksulların tedavi ve bakımları kendi evlerinde yapılacak.Sağlık hizmetleri yerinde verilecek.Yaşlı hasta ve mağdurlara hizmet boynumuzun borcudur.Osmanlı İmparatorluğunun manevi kurucusu Şeyh Edebali’nin ,Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu ve damadı Osman Gazi’ye vasiyetinde diyor ki:İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN.

8.İYİ YÖNETİŞİM(Birlikte yönetim) ve KALİTELİ HİZMET.

9.Geyveli Esnafın Belediyemizden alacakları hemen ödenecek.

10.Srt, Kanal 54 kanallarının geyveden izlenebilmesi için gerekli çalışma yapılacaktır.

500 Günlük İCRAAT PROGRAMIMIZ: STRATEJİK EYLEM PLANIMIZ

Belediyemizce STRATEJİK YÖNETİM(GELECEĞE BAKIŞ) YÖNETİM SİSTEMİ oluşturulacak.Bu sistem ile fiziki ve insan gücü anlamındaki bütün kaynaklarımızı ve enerjimizi;sizlere daha iyi hizmet sunmak adına harekete geçirip,Geleceğin Cumhuriyetimizin yüzüncü Kuruluş Yıldönümü olan 2023 yılında Geyvemiz’i İL MERKEZİ,VİLAYET YAPMA STRATEJİLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.

Ana ilkemiz,değişim ve dönüşüm olacaktır.Bunu yaparken de nihai hedefimizi hep insanımıza hizmet etmek ve onu memnun etmek olarak belirledik.Bu hedefler doğrultusunda hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

1) Mevcut Sanayi Bölgemizde şu anda 2000 insanımız istihdam ediliyor. Organize Sanayi Bölgesi kurularak insanımıza iş, aş sahası açılmış olacaktır.Çalışan insanımızın Sosyal güvenliği tesis edilecektir.

2) Şu anda inşaatı devam etmekte olan E-25 karayolundaki DUBLE YOL ÇALIŞMASI ile entegre olarak küçük sanayi sitemizi mevcut sanayi bölgemize kuracağımız organize sanayi bölgesi bir köprü ve Geyve geçişi ile bağlayarak, tarihi,şirin,yeşil Geyvemizi Türkiyeye açmak şarttır.Bunun alt yapı çalışmaları Bayındırlık Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul 1.Bölge Müdürlüğünce başlanmış,fizibilite, etüt çalışmaları bitirilmiştir.Proje safhasına gelinmiştir.Yapılacak köprünün maliyeti 2 trilyon lira civarındadır.Geyve Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürlüğü Bünyesinde Bütçesinde 1 trilyon lira civarında kaynak mevcuttur.Köprünün Geyveye olan bağlantılarının, imar yollarının kamulaştırma ve yapımını biz Geyve Belediyesi olarak üstleneceğiz.Bu gerçekleşmeyecek bir PROJE değildir.

Bizim Projlerimiz bazılarının söylediği gibi HAYAL değildir. Tüm projelerimizin ayağı yere basmaktadır, gerçekçidir. Yeri, zemini, etüdü, fizibilitesi, kaynakları mevcut, bizim hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğimiz projeleri onlar hayal dahi edemezler. Onların hayali dahi onlara yetmez.Vizyon ve misyon sahibi değillerdir.

3) Sebze ve Meyve Hali: Yeri, Projesi ve Kaynağı hazırdır, bir an önce gerçekleştirilecektir.

4) Meyva Suyu ve Salça Fabrikası Kurulması. Özel Sektörce bu konuda yatırım yapılması teşvik edilecektir. Ucuz arsa temini ve alt yapısının belediyemizce yapılması gibi…

5) Geyve’mizin Hak ettiği yeri alabilmesi için, kalkınmakta olan ilçeleri teşvik kapsamına alınmasına çalışılacaktır. Devlet Planlama Teşkilatı nezninde .

6) Geyve’mizde Ticaret ve Sanayinin gerçekleşmesi için yeni banka şubelerinin açılmasına gayret edilecektir.

7) Sakarya Üniversitesine bağlı Geyve Meslek Yüksek Okulunun şuandaki öğrenci kapasitesi 2000’i aşmıştır. Yeterli değildir. G.M.Y.O’nun fiziki mekan yetersizliği Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinin belediyemizce G.M.Y.O’ na tahsisi çok yerinde bir karardır.Tepecikler Mahallesinde belediyemizce Sakarya Üniversitesine verilen 7 dönümlük arsaya ek binalar yapılmalı yeni bölümler açılmalıdır. Sakarya Üniversitesine bağlı yeni fakültelerin açılması gerçekleştirilmelidir. Yüksek öğrenim kuruluşlarının ilçemizde çoğalması hem eğitim ve öğretim seviyesini çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmasını sağlayacağı gibi, BACASIZ SANAYİ KURULUŞU olarak görülen bu kurumların ilçemize Sosyal-Ekonomik ve Kültürel katkıları çok büyük miktarda olacaktır. Ayrıca Sanayi ve Ticaret Camiası ile Üniversite arasında İş birliği gerçekleştirilecektir.GEYVE MUTLAKA DOĞALGAZLI OLACAKTIR.

8) Doğalgaz nimeti, Geyve’mize muhakkak kazandırılacaktır.

9) Toplu Konut, dar gelirli aileler için ödeme kolaylığı içeren ucuz toplu konutlar yapılacaktır. Hemşerilerimiz aylık kira öder gibi konut sahibi olacaklardır. Ahiret’te İman, Dünyada Mekan.

10) Belediyemizde E-Belediyeciliğe geçilecektir.

11) R.E.S. yani rüzgar enerjisinden elektrik üretimi yapılacak. Üretilen elektriğin satışı yapılarak belediyemize kaynak sağlanacaktır.

12) H.E.S. yani Akarsularımızdan enerji santrali kurmak suretiyle, elektrik enerjisi üreterek satışı yapılacak, gelir sağlanacaktır. Yani Su Akar, Türk Bakar sözü yerine Su Akar, Rüzgar eser, Türk yapar sözü gerçekleştirilecektir.

13) Mesire yeri : Kentpark- Ormanpark.

14) Yeni Kabristanlık.

15) Geyve’mizin çarşısının TİCARET’ inin gelişmesi, nefes alması için Yeni bir TİCARET ve İŞYERİ, KATLI PAZAR YERİ yapılacak. Trafik sorununun çözümü için de yeni yapılacak olan İŞ MERKEZİ’nin altına OTOPARK yapılacaktır.

16) Yeni Terminal Projesi gerçekleştirilecek.Yeri Projesi Kaynağı hazırdır.

Ayrıca:Mülkiyeti Adapazarı Şeker Fabrikası T.A.Ş. ye ait olan Mücavir alan sınırlarımız içerisindeki Umurbey köyü Çoraklar mevkiindeki Geyve Küçük Sanayi Sitesi yanındaki 20.000 metrekare alanındaki arazi belediyemizce kamulaştırılarak arazi üzerine Sebze-Meyve Hali ve Modern bir otobüs terminali binası yapılacaktır.

Geyve Orman İşletme Şefliğince 10 yıllık süre için belediyemize tahsis edilmiş olan ve ilçemize 2 km mesafede bulunan ve mülkiyeti maliye hazinesine ait olan 60 dönümlük arazinin mesire yeri olarak hizmet verilmesi amacıyla gerekli çalışmaların yapılmasına başlanacak ve halkımızın hizmetine sunulacaktır.

AZ LAF, ÇOK İŞ.AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ.

Belediye Başkanınız, Hemşehriniz olarak 13 yılda beraberce çalışarak gerçekleştirdiğimiz hizmetler, Yaptıklarımız bundan sonra yine beraberce gerçekleştireceğimiz Hayırlı hizmetler YAPACAKLARIMIZIN Teminatıdır.

ACİL EYLEM PLANIMIZI GERÇEKLEŞTİRECEK iki trilyon liralık kaynak paketimiz hazırdır. En geç iki ay içinde bu kaynakları temin edip harekete geçeceğiz. Sabah Ezanında kalkacak, Yatsı Ezanına kadar bıkmadan usanmadan çalışacak , çalışacağız.

Yaşım 50, 30 seneye yakın bir zamandır Halka Hizmet Hakka Hizmettir prensibini kendimi ilke, amaç, gaye , şiar edindim. MASUMUM, MAZLUMUM ,MAĞDURUM, Sizden biriyim, anam da babamda rahmetli oldu. Anamda , Babamda ,Kardeşlerimde sizlersiniz. Arkamda para babaları, ağalar, beyler, iktidar sahipleri, Mal-Mülk-Servet sahipleri yok. Benim malım, mülküm, servetim yok. Haram yemedim, yedirmedim, Hak yoldan, Doğru yoldan hiç ayrılmadım.Evvel Allah (c.c) sonra hemşehrilerimin ahde vefası.NİYETİMİZ HAYIR, AKİBETİMİZDE HAYIR OLUR İNŞALLAH. Evvel Allah (c.c) sonra hemşehrilerime güveniyor, inanıyorum.Yaradana sığındım yeniden size hizmet için yola çıkıyorum. Bu yolda ölürsem beni Geyve Kabristanlığına, Selvi ağaçlarının altına, Anamın, Babamın kabrinin yanına defnetmenizi, çoluk çocuğuma ve size vasiyet ediyorum. Çoluğuma çocuklarıma bırakabileceğim en güzel miras Şerefim, Namusum ve yaptığım Sadaka-i Cariye yani öldükten sonra da inşallah kapanmayacak cami, yol, su, okul hayırlı hizmetler olacaktır.Önemli olan Gökkubbe de hoş bir Seda bırakabilirsek ne mutlu bize.ALNIM AK, YÜREĞİM PAK.

Ben inanıyorum ki benim vefakar, çalışkan, cefakar, güzel insanlarımızla,hemşehrilerimle beraberliğimiz pazara kadar değil mezara kadardır, hatta kabirde de bitmez. Allaha (c.c.) çok şükür nasıl rengini Şehit kanlarından alan Şanlı Türk Bayrağının altındaysak, mahşer gününde de Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed’in (S.A.V) LİVA-ÜL HAMD isimli sancağı şerifi altında da beraber olacağız inşallah.ALLAHA EMANET OLUNUZ.ALLAH HEPİMİZİN YARI , YARDIMCISI OLSUN.ALLAH BİZİ MAHÇUP ETMESİN,AMİN!

Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda.Şimdi her şey bana sizi hatırlatıyor.10 gün sonra 25 EKİM 2008 CUMARTESİ SABAHI SAAT 10.00 DA GEYVE CEZAEVİ ÖNÜNDE KAVUŞMAK, BULUŞMAK DİLEĞİYLE… SAĞLICAKLA, ESEN KALIN.

Şafak, Gecenin zifiri karanlığının en koyu anından itibaren sökmeğe başlar.Yeni şafaklarda buluşmak ümidiyle….ZAFER HAK’KA İNANANLARINDIR!

HER ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞİMİZDİR.

GÜNEŞİN HER DOĞUŞUNA BİZLER DEFALARCA ŞAHİT OLDUK.

 


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3880 | E-posta

Yorumlar (8)
RSS Yorumlar
1. 03-11-2008 23:29
bu kadar proje vardı da 15 yıllık beledıe baskanlıgı donemınde hıc bırı olmadı...bu bıı celıskı deılmı sızce:?
Yazar engın (Misafir)
2. 03-11-2008 23:55
büyük başkan
baskanım tekrardan sızlere cok gecmıs olsun dıyorum .bu soledınız projelerden dolayı da sizi tebrik edıyorum ınsalla yenı donem de bunların cogunu gerceklestıreceksınız.öztürk aılesı olarak hep yanınızdayız...
Yazar sadık öztürk (Misafir)
3. 04-11-2008 00:20
egrısıyle dogrusuyla
engin adlı arkadasa seslenıyorum iyi okumamısın heralde adam yazmıs yaptıgı hızmetlerı daha sonrada yapmak ıstedıklerını yazmıs.arkadaslar buradan herkeze seslenıyorum mehmet kır geyveye gelmıs gecmiş en ıyı baskan dır.kımın ne derdı varsa ılk once o kosmustur.garıbanın yoksulun yanında olmustur.lutfen elınızı vıcdanınıza koyun bu adam kendını geyveye adamıstır hatta cezaevıne gırmıstır. oy verırsınız yada vermezsınız o herkesın hür iradesi ama atalarımız ne demiş yiğidi öldür ama hakkını ver diye.bu adam geyve 4 kez secım kazanmıstır demekkı bu halkın bir bıldıgı var bunu anlasın artık herkez mılletın ıradsıne saygılı olalım hepımız..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
4. 04-11-2008 21:09
Ne projesi
Bırakın bu işleri Geyve de hizmet yok hizmet kanma Geyveli yalan dolana
Yazar milliyetçi (Misafir)
5. 04-11-2008 22:54
herkez adam olsun lütfen
buradan butun mhp lı ve ülkücü kardeslerıme seslenıyorum.mhp bızım davamızdır mehmet kır da bızım dava adamlarımızdan bırıdır.her ıkısınede laf soletmeyız bazı sahıslar mıllıyetcı adıyla buraya yorumlar yapmaktadır cok ıyı bılıyorum kı bu kısıler bızı bırbırımıze bırbırımıze dusrmek ısteyenlerdır.sızlerden rıcam lutfen hepımız sakin olalım ve bunların ekmegıne yag surmeyelım.oraya mılllyetcı yazan sahısa seslenıyorum gercek mıllıyetcıler neyın ne oldunu cok ıyı bılır.bızım kıtabımızda vefasılık ve adam satma yoktur .ne mhp ye laf soletırız nede partımeze hızmet etmıs bır ksıye laf soletırız bu boyle bılıne..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
6. 05-11-2008 18:45
herkez adam olsun lütfen
çok vaatler verildi..artık kulak doldu,mide doydu..söze değil de biraz icraata doygunluk olsun.! ama burdan bişeyler beklemek biraz fazla olur.birşeyi yaptırmak için 10 kere söylenen bi yerden hiç bişey beklenmez.istenilen ve rica edilen bişey 1 kere dendiğinde yapılsa geyve şuakn daha farklı bi yerde olurdu..ama maalesef 10 değil 100 kere de dense yok,yok,yok...(!)
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
7. 10-11-2008 12:30
herkez adam olsun lütfen
mehmet kır makam için kendi canından olan idris çakırı bile sildi geyveliyi silmeyeceği ne malum geyvede MEHMET KIR dönemi BİTTİİİ........
Yazar ülkücü (Misafir)
8. 01-10-2011 12:06
hepsi yalan,gerçek olan ceplerini doldur
ben ve arkadaşlarım 8 senedir geyvedeyiz.sadece geyve değil alifuatpaşa ve diğer ilçeler olmak üzere gördüklerimiz ve yaşadıklarımız akıl almaz şeyler değil.kimi belediye başkanı kendi üzerine mal varlığı açıyor,kimileride yok onu yapacağız yok bunu diyerek siz halkını dolandırmaya devam ediyor.siz ayakta uyuya durun,ah bir bilseniz sizin altınızdan ne dolaplar dönüyor buralarda...
Yazar rüzgar aşık (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.