Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Bölgemizdeki sokak köpekleri için imza topluyorlar
Pazartesi, 23 Aralık 2019

Bölgemizdeki sokak köpekleri için imza topluyorlar.. Güney Sakarya'da Sokak Köpekleri Geçici Bakımevi için imza topluyorlar.. Geyve, Pamukova, Alifuatpaşa ve Mekece'de yaşayan sokak köpekleri için Geçici Bakımevi istiyorlar.

Pamukova Doğa Canlılarını Koruma ve Yaşatma Derneği bölgemizde yaşayan sokak köpekleri için Geçici Hayvan Barınağı istiyor. Bu labi change.org'ta imzaya sunan dernek yönetimi bölge halkından destek bekliyor.

İşte Pamukova Doğa Canlılarını Koruma ve Yaşatma Derneği'nin change.org'ta talep ettiği imza kampanyasının açıklaması;

"Pamukova Doğa canlılarını koruma ve yaşatma derneği olarak yaşadığımız bölgede Sakarya buyuksehir geçici bakımevi dışında hayvanlarin rehabilite, kısırlaştırma,tedavi edilebilecekleri /hasta,yaşlı annesiz yavru kopeklerin yani sokakta yaşam şansları olmayan hayvanların barinacaklari bir merkezin olmamasindan kaynaklı bir çok sorunlar yaşamaktayız.
Sakarya ilçeleri Ali Fuat pasa,Geyve,Pamukova,mekece de ciddi köpek silkulasyonu olmasından kaynaklı insanların zaman zaman yersiz şikayetlerinden bu köpekler ait oldukları sokak ve mahallelerinden toplanip büyükşehire gönderiliyor. Gönderen belediyeler çoğu zaman bunun takibini yapmadıkları gibi 5199 sayılı kanuna muhalefet ederek kopekleri doğal yaşam alanları olan alışık oldukları mahallelere sokaklara geri getirilmediği gibi dernek olarak bizde takiplerini yapmakta zorlanıyoruz.
Konuya ilişkin olarak gerek insanların gerekse hayvanların mağduriyetini bertaraf etmek adına bölgemizde tam teşekküllü bir bakım evinin yapılmasını, tedavisi tamamlanan hayvanların,bize tahsis edilebilecek bir besleme noktasina sevkiyatını sağlayıp
sokak hayvanlarının kontrolunu ve güvenliğini sağlamak için siz yetkililerden destek beklemekteyiz. Bahsedilen ilçelerin belediyeleri fikir bütünlüğü sağlayarak ortak bir bakımevi yapabilecekleri kanaatindeyim.
Bu bağlamda bölge orman müdürlüğü'nce belli bir alana sahip orman arazisini besleme alanı olarak kullanmak adina kullanım hakkını bize vermeleri,mümkün degilse cüzi bir ücret karşılığında kiraya vermeleri yönünde destek beklemekteyiz.
Sahipsiz sokak hayvanlarını koruma gözetme ve kontrol birliği sağlama adına ve de insanların şikayetleri ile oluşan olumsuz etkileşimleri sonlandırma adına taleplerimizin ivedilikle yerine getirilmesi için gereğinin yapılmasını arz ediyoruz."

İMZA KAMPANYASININ CHANGE.ORG'TAKİ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2171 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.