Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyve'deki çekici cinayetinde 3 kişi için başvuru yaptı
Salı, 24 Aralık 2019

Geyve'deki çekici ile işlenen cinayetle ilgili 3 kişinin yargılanması için başvuruda bulundu. “Peşini bırakmayacağız”. Geçtiğimiz yıl Geyve Karaçam'da meydana gelen feci olayda oto kurtarıcıyla ezilerek feci şekilde öldürülen Fevzi Mumlu’nun aile avukatı Cahit Yalçın Türkler, olayda bulunan sürücü haricindeki 3 kişinin yeniden yargılanması için başvuruda bulundu.

15 Aralık 2018’de aralarında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıkan oto kurtarıcı sürücüsü Hakan Karatiken ile tartıştıktan sonra aracıyla D-650 Karayolu Geyve istikametine seyir halindeyken yolu kesilerek durdurulan ve eşinin yanında üzerinden oto kurtarıcı ile geçilerek feci şekilde öldürülen Fevzi Mumlu’nun aile avukatı Cahit Yalçın Türkler, olay sırasında asıl fail Hakan Karatiken’in yanında bulunan 3 ismin yeniden yargılanması için Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı ve CİMER’e başvuruda bulundu. Konuyla ilgili olarak konuşan Avukat Cahit Yalçın Türkler, “Enteresan bir davayla karşılaştık, hunharca insan öldürülen bir olay. Gece saat 12:00 ve sonrasında müvekkilimin oğlu (Fevzi Mumlu), asıl fail Hakan Karatiken ile yol verme meselesi nedeniyle münakaşa yaşanıyor. Sonrasında asıl fail Hakan Karatiken’in patronu Engin D. ve onun yanında bulunan Fuat A. ve Hakkı Ü. olay anında Hakan Karatiken’in yanına geliyor. Bu sırada Fevzi Mumlu, aracına binerek olay yerinden uzaklaşıyor ancak burada asil Fail Hakan Karatiken ve diğer 3 kişi kendi özel araçlarıyla Fevzi Mumlu ve eşinin aracını takip ediyor” dedi.

“YENİDEN DAVA AÇILMASI ZORUNLUDUR”

Olay sırasında asıl fail Hakan Karatiken’in yanında olan ve cesaretlendiren patronu ve 2 arkadaşının olmaması durumunda olayın gerçekleşmeyeceğini belirten Avukat Cahit Yalçın Türkler, “Karaçam mevkiinde aracın önünü kesiyorlar ve asıl fail Hakan Karatiken kullandığı çekici ile Fevzi Mumlu’nun üzerinden geçerek ölümüne sebep oluyor. Buradaki asıl fail Hakan Karatiken, olay sırasında orada olan Engin D.’ın şoförü. Zaten olay yerine bu kişiler gelmese bu olay büyümezdi, ayrıca bu olay öncesi kovalama durumu var. Bu olay esnasında Hakan Karatiken’in patronu ve arkadaşları takip etmeselerdi, arkadaşları gelmeseydi asıl fail Hakan Karatiken olay yerine gidemez ve bu olay olmazdı. Görgü tanıklarına göre de; bu isimlerden Hakkın Ü.’ın maktulün aracının yanına sopayla gittiği ve sonra kendi aracına döndüğü bilinmekte. Bu olayla alakası olmadığı yönündeki karar isabetsizdir. Neticede bu 3 fail olay yerinde olmasa; bu asıl fail Hakan Karatiken’i cesaretlendirmese bu olayın yaşanması mümkün değil. Bu nedenle en kısa sürede yeniden Geyve Cumhuriyet Savcılığı ve CİMER’e başvuru yapacağız. Yargının bu hataya düşmesini kabullenemiyorum, dolayısıyla her 3 tanık hakkında yeniden davanın açılması zorunludur” ifadelerini kullandı.

“BU BİR CİNAYET ANCAK…”

Olay sonrası araç sigortası ve kaskodan aileye yapılması gereken ödemenin yapılmadığını da belirten Avukat Cahit Yalçın Türkler, “Sanığın üzerinden araç geçmesi bir kaza değil cinayettir, doğrudur ancak burada meydana gelen ölüm nedeniyle aileye hem kasko hem de trafik sigortası tarafından ödeme yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yolla ilgili de başvuruyu yapacağız” dedi. (Haberlisin.com)

OLAYLA İLGİLİ DAHA ÖNCE YAYINLADIĞIMIZ HABERLER

 
 

Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 1270 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.