Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Ezan okumada Geyveli Abdülselam 3. oldu
Cuma, 27 Aralık 2019

Ezan okuma yarışmasında Geyveli Abdülselam Yıldırım 3. oldu. Söğütlü İlçesinde yapılan Anadolu İmam Hatip Liseleri arası Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında Geyve AİHL’den Abdülselam Yıldırım 3. oldu.

17 öğrencinin katıldığı Ezan okuma yarışmasında Adapazarı AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu öğrencisi Berzah Atabek İl Birincisi olurken; Hendek AİHL’den Enes Bilgiç ikinci, Geyve AİHL’den Abdülselam Yıldırım üçüncü oldu.

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında İl Birinciliğini kazanan Adapazarı AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu öğrencisi Berzah Atabek 21 Mart 2010 tarihinde Tekirdağ’da yapılacak olan Bölge Finalinde İlimizi temsil edecek.

Okul Müdürü Mustafa Bulut, öğrencilerinin İl Birincisi olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Yüksel Sancak Hocamıza, emeği geçen diğer hocalarımıza, idarecilerimize ve İl Birincisi olarak bizleri sevindiren öğrencimize ve ailesine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle evinde istirahat eden ancak eğitimdeki tüm faaliyetleri yakından takip eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Söğütlü’de düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında İl Birincisi olan Adapazarı AİHL öğrencisi Berzah Atabek’i tebrik ederek ilimizi temsil edeceği bölge yarışmasında üstün başarı diledi.

İl Birincisi öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Adapazarı AİHL öğretmenlerini ve okul yöneticilerini de kutlayan Durmuş ayrıca yarışmaya ev sahipliği yapan ilçe milli eğitim müdürlüğüne, yarışmaya katılan tüm öğrencilere, öğretmenlerine ve okul yöneticilerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 757 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.