Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
İstanbul'dan Doğantepe YİBO'ya destek
Salı, 31 Aralık 2019

İstanbul'dan Geyve’yi ziyaret ettiler.. İstanbul Maltepe Üniversitesi'nden Geyve Doğantepe YİBO'ya destek.. Vali Ahmet Hamdi Nayir, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Maltepe Üniversitesi öğrenci konseyi üyelerini makamında misafir etti. Öğrenciler ardından Geyve’deki Doğantepe Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere kışlık giysi, oyun takımları, kitap setleri desteğinde bulundu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sakarya’da bulunan Maltepe Üniversitesi öğrenci konseyi üyelerini makamında misafir etti. Kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür eden Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır, öğrencilere kışlık giysi, oyun takımları, kitap setleri desteğinde bulunmak üzere arkadaşlarıyla birlikte Geyve’ye geldiklerini belirtti. Sosyal proje kapsamında ayrıca, tüm Doğantepe Ortaokulu öğrencilerine ödüllü bilgi yarışması da düzenlendi.

"BÜTÜN VATANDAŞLAR BİZLERİ BAĞRINA BASIYOR"

Projelerine dair bilgiler de veren Başkan Çakır, "3 yıldır aralıksız sosyal sorumluluk projelerimizi gerçekleştiriyoruz, daha öncesinde Muş, Iğdır ve Van illerimizde de benzer projeler uyguladık. Hangi şehre gitsek valilerimizden STK’larımıza kadar bütün vatandaşlar bizleri bağrına basıyor, işte o zaman bu işleri yapmak bizim için çok daha kolay ve tatlı oluyor. Yüzlerde gülümseme olabiliyorsak ne mutlu bize. Destek veren herkese teşekkür ederiz, en büyük destekçimiz Rektörümüz Prof. Dr. Şahin Karasar hocamıza bütün destekleri için öğrencileri olarak minnettarız." dedi.

"FAALİYETLER HAYATINIZA OLUMLU TESİR EDECEK"


Öğrencileri misafir etmekten memnuniyet duyduğunu belirtip duyarlılıklarından dolayı da tebrik ettiğini ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Sakarya’mız güzel bir il, gelecek vadeden bir il, tarımıyla, sanayisiyle, turizmiyle, doğal güzellikleriyle gelişme kaydeden bir şehrimizdir. 1950’lerden bu yana nüfusunu 3 buçuk kat artırabilen ilimizdir. Sakarya Üniversitesi ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde okuyan 90 bin civarındaki öğrencimiz ile de, aynı zamanda bir üniversite şehriyiz. Hayata erkenden alışmanıza yardımcı olan böylesi sosyal sorumluluk projelerinde yer almanız bizleri de ziyadesiyle sevindiriyor. Mezun olduktan sonra görev yapacağınız her yerde bugün emek verdiğiniz sosyal sorumluluk örnekleri, hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Daha da iyilerini gerçekleştirerek yolunuza devam etmenizi temenni ediyorum." dedi.

SAKARYA’DAN AYRILDI

Öğrenciler ile tek tek tanışıp okudukları bölümler üzerine bir süre sohbet eden Vali Nayir, derslerinde ve hayatlarında başarılar diledi. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya da ziyarette bulunan öğrenci konseyi projenin ardından Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi’ne uğrayarak geliriyle yetim ve öksüz öğrencilerin okutulduğu atölyeyi ziyaret ederek Sakarya’dan ayrıldı. (Haberlisin.com)

 

Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 1201 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.