Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyve'de bu kavşakta kaza eksik olmuyor
Cumartesi, 04 Ocak 2020

Geyve'de bu kavşakta kaza eksik olmuyor. Geyve Kazımpaşa yolu Okul Caddesi kavşağında çok sık kaza oluyor. Mahalle sakinlerinin defalarca uyarmasına rağmen tedbir alınmayan kavşakta meydana gelen kaza ucuz atlatıldı.

Mahalle sakinleri tedbir alınması için defalarca müracaat etmesine rağmen ne bir kasis ne de bir trafik işareti konuldu.

Dün yine bu kavşakta iki araç kafa kafaya çarpıştı. Can kaybının yaşanmadığı kazada her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Kazayı gören mahalle sakinleri; "Yeter artık nereye kadar.. İlle ölümlü bir kazanın olması mı gerek. Bu kavşakta çok sık yaralanmalı, maddi kazalar oluyor. Seyirtepesi güzergahında, Kazımpaşa Okul yolu kavşağında defalarca maddi ve yaralanmalı kazalar oldu. Kasis yapılması, Trafik işaret levhaları konulması için Büyükşehire ve CİMER'e defalarca yazılar yazdık. Büyükşehir'den ekip geldi baktı inceledi verilen cevap Kasis yapılması gerektirecek bir durum yok sürücüler daha dikkatli olmalıdır denildi. Tekrar talebimizi ilettik sadece trafik işareti koyabileceklerini bunun içinde meclisten onaydan geçmesi gerektiği iletildi. Hala bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Sık sık bu kavşakta meydana gelen kazalar nedeniyle yetkililerin tedbir alması için defalarca müracaatta bulunan mahalle sakinleri kaza üzerine tekrar hatırlatmada bulundular..

Geyve.com

KONUYLA İLGİLİ DAHA ÖNCE YAYINLADIĞIMIZ HABERLER

 

Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3407 | E-posta

Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 04-01-2020 20:01
Trafik ışığından çok halkın kendine traf
Sevgili geyve halkı her yolu babanızın yolu gibi gitmekten sağınıza solunuza bakmadan yola fırlamaktan her yolda önceliği kendinden başka kimseye tanımamaktan yerli yersiz her tarafa araç bırakmaktan çünkü park etmeden de bi haberiz ya artık vazgeçin burası 5 haneli köy mahalle değil binlerce insan yüzlerce araç var azıcık normal olun herkezin acelesi var yetişmesi gereken bir yeri ve bahanesi muhakkak var biraz saygı biraz sabırla kendi kendimize yoktan yere külfet ve masraftan kurtarabiliriz tabi anlayabilene...
Yazar MG54 (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.