Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Zeytinoğlu'na Baykal'dan Destek
Perşembe, 13 Kasım 2008

Geyve Belediye Başkanlığı için CHP'den aday gösterilen eski Geyve Belediye başkanı Atilla Zeytinoğlu'na CHP genel başkanı Deniz Baykal'dan destek geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Deniz Baykal, partisinin Geyve Belediye başkan adayının Atilla Zeytinoğlu olduğunu ifade etti.

Baykal, mecliste kendisini ziyaret eden Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) heyetini kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baykal, yerel seçimler ve partisinin belediye başkan aday adaylarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, kendisini ziyarete gelen heyette bulunan Atilla Zeytinoğlu'nun CHP Geyve Belediye başkan adayı olduğunu söyledi.

Bölgede yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Baykal, "Sizleri tanıyorum, Zeytinoğlu Geyve adayımızdır. Bölgenizde yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyorum. Her zaman toplumun içinde olun. Ben zabıta memurları gibi gezen belediye başkanı değil, vatandaşlarımızın menfaatilerine göre çalışan başkan istiyorum. Yolun açık olsun. Tüm desteğimiz arkanda olacaktır, hayırlı olsun" dedi.

Zeytinoğlu ise, Geyve de bir dönem belediye başkanlığı yaptığını, son yerel seçimlerde ise az bir farkla seçim kaybettiğini belirterek, "Ama bu sefer belediye başkanlığını kazanmakiçin, ben ve ekip arkadaşlarım tüm gücümüzü kullanacağız"diye konuştu.

 

 


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3222 | E-posta

Yorumlar (6)
RSS Yorumlar
1. 13-11-2008 13:46
bu kadar da olmaz
allah allah zeytınoglunun neyıne destek vermıs baykal hayret kendısı geyve 3 sefer secım kaybettı,kazara baskan oldu geyveye 1 tek çivi çakmadı,5 sene kendı yandasları dısında hıc kımsenın yarasına melhem olmadı,kendısıne trılyonluk vılla yaptırdı ,kendı ıscısıyle parkta okey oynadı,depremde gelen erzakları yandaslarına dagıttı,mıllet depremde cadır bulamazken kendısı yazlıkta yan gelıp yattı,beledıyeye sadece mamaş almaya gelen kişileri doldurdu daha yazacak cok sey var sımdılık bu kadar yeter.soruyorum sayın baykala bu işleri yaptıgı ıcın mı aday gosterıyo hala bu sahısı .ben gercek bır chp lı olarak artık atıllayı chp den aday olarak gormek ıstemıyorum sankı geyvede baska chp lı kalmadı mı sorarım sıze yeter artık
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 14-11-2008 22:19
doğru seçim
diyer yorumlara pek katıldığımı söyleyemem.bildiğim tek şey sn.atilla zeytinoğlu geçmişiyle,duruşuyla,yaşam biçimiyle,insanlara bakış açısıyla kısacası düzgün bir insan,iyi bir geyveli.sn.deniz baykal isabetli bir seçim yapmış.hayırlı olsun.dilerim geyveli hemşehrilerimde iyi bir seçim yaparlar :) :)
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
3. 17-11-2008 17:57
doğru seçim
benceee olmazzz arkadaşşşş amaaaa yakındaaaaa ben çıkıcammmm bizim geyve de parti değil insan önemliiii amaaaaa olmuyor bir türlüüü geyvemizi geyveliye emanet edelimmm yakında geliyorummmm
Yazar yokk (Misafir)
4. 17-11-2008 23:59
doğru seçim
ben geyveliyim yorumumuda açıkça ifade ettim.onaylarsınız veya onaylamazsınız.saygı duyarım.ben düşüncemi ve kimliğimi açıkladım.sizde kimliğinizi açıkça belirtseydiniz daha şık olurdu diye düşünüyorum.yineliyorum.sn.atilla zeytinoğlu doğru seçim :)
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
5. 19-11-2008 12:09
doğru seçim
Atilla Zeytinoğlu geçmişte kimilerine göre bir kısım hatalar yapmış olabilir. Ama eminim ki bu sefer çok daha farklı bir kimlikle geyeveye başkan adayı olduğuna inanıyorum en somut örneği ekip arkadaşları, geyve için çok faydalı olmuş insanlardan kurulu geyve de gerek icraatları gerekse kişilikleri ile parmakla gösterilecek insanlar. Ben inanıyorum ki Atilla ZEYTİNOĞLU geçmişteki hatalarını tekrarlamayackatır. Tabiki tekrarlıyorum hataların yorumu kişilere özeldir. Allah kolaylıklar versin hayırlısı olsun
Yazar ufuk (Misafir)
6. 21-11-2008 20:58
doğru seçim
geyveye artık köylükten çıksın bugune kadar kimse bişey yapmadı insallah bu sefer böyle olmaz
Yazar ersan (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.