Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Kızılay'dan Prefabrik Ev Yardımı
Cuma, 14 Kasım 2008

Kızılay, Geyve'de oturan Balcı ailesini sevindirdi. Zor şartlarda hayatını sürdüren Balcı ailesine yardım elini uzatan Kızılay, prefabrik ev hediye etti.

Geyve'de geçimini at arabasıyla taşımacılık yaparak sürdüren Sabri Balcı Kızılay dan gelen yardımla mutlu oldu. Kızılay Geyve şube başkanı Basri Bölükbaş "Sabri Balcı bize gelerek zor durumda olduğunu yaşlılıktan ötürü fazla kazancı olmadığını kirada oturduğunu ancak kirayı da ödeyemez duruma düştüğünü şu anda kendisiyle beraber kalmayan iki erkek üç kız çocuğu olmasına rağmen sıkıntı çektiğini ifade ederek karısı Huriye ile beraber kalabileceği prefabrik ev talebinde bulundu. Biz durumu Kızılay genel merkezine ilettik. Bize olumlu yanıt geldi ve ailenin ihtiyacı olan prefabriğin Düzce afet bölgesinde bulunan prefabriklerden karşılanacağını ilettiler. Biz de Düzce de bulunan prefabriği alarak Geyve'de belediyenin gösterdiği alana getirdik. Düzce'den gelen Kızılay ekibimiz prefabriği monte etti. Bu alanı eski Geyve Belediye başkanı Mehmet Kır tahsis etmişti. Altyapı çalışmalarını da yine Geyve belediyesi karşıladı. Prefabrik 30 metrekare kapalı alanı olan ve içerisinde oturma grubu buzdolabı mutfak gereçleri ile diğer ihtiyaçların tam olarak bulunduğu bir prefabrik olup aynı zamanda gıda olarak tüm ihtiyaçlarına varıncaya kadar karşılanarak Balcı ailesine teslim edilmiştir"dedi.

Prefabriği görünce çok şaşırarak mutlu olan Sabri Balcı Başta Kızılay olmak üzere Geyve belediyesi ne ve emeği geçen herkese teşekkür ederek "Kirada kalıyorduk hayat şartlarımız iyice kötüleşmişti, artık kirayı ödeyemez duruma gelmiştik bize yardım eden herkese teşekkür ederim, artık başımızı sokabileceğimiz kira vermeyeceğimiz bir evimiz var" dedi.

Geyve Kızılay şube başkanı Basri Bölükbaş ailenin tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını, prefabriğin nakliyesinin ve diğer giderlerin şube tarafından karşılandığına dikkat çekerek "Kızılay yardımlarla ayakta duruyor, herkesi yardımlar konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi. Geyve Belediye başkan vekili Salih Etik Geyve Belediyesi olarak tüm konularda aileye destek olup ihtiyaçlarının karşılanması konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

 

 

 

 

 


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3194 | E-posta

Yorumlar (3)
RSS Yorumlar
1. 17-11-2008 13:17
yapılan yardım ne kadar güzel keşke elimden gelsede bende yardım edebilsem.Yardım eden ve edebilenleri ALLAH başımızdan eksik etmesin
Yazar mehmet (Misafir)
2. 17-11-2008 18:58
Allah(CC) hiçbirimizi yardıma muhtac etmesin ama bu yardım etmemek anlamına gelmiyor geyve'de çok zengin insan var sadece kendini düşünen keşke kendi insanımızda böyle yardım etse herkes birbirine yardımcı olsa. Sonuçta dünya alı dünyada kalacak Allah(CC) verdiği ona tekrar dönecek biz dünyada ne kadar yardım edersek yardıma muhtac insanlara diğer tarafta o kadar bize menfaati olacak ama çoğu insanımız bunu anlamış değil inşallah herkes aklını başına alır ve herkes birbirine yardımcı olur
Yazar semih (Misafir)
3. 05-12-2008 01:06
tebrik ederim.
gercekten yürekten tebrik ederim. emeği gecen herkese yürekten teşekkür ederim.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.