Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyve İlçe Emniyet Binası Temeli Atıldı.
Çarşamba, 19 Kasım 2008

Yeni yapılacak olan Geyve İlçe Emniyet binası inşaat temeli törenle atıldı. Sakarya Valisi Hüseyin Atak'ın da katıldığı törene Geyve halkı büyük ilgi gösterirken, bir çok davetli katıldı.

Geyve'de Emniyet teşkilatının daha iyi hizmet verebilmesi için yapılacak yeni binanın temel atma törenine protokol dışında vatandaşlar ve  bir çok resmi kurum müdür ve amirleri katıldı.

Törene, Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, İl Emniyet müdürü Faruk Ünsal, İl Jandarma alay komutanı, Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan, AKP İl Başkanı Yusuf Alemdar, İl Genel Meclisi Üyeleri ile resmi daire müdür ve temsilcilerinin yanısıra vatandaşlar da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan'ın sunuş konuşmasında bulunarak, yapılacak olan bina hakkında bilgiler verdi.

Başta Şenpiliç Erpiliç ve Ölmez İnşaat olmak üzere emeği geçen özel teşebbüslere ve vatandaşlara teşekkür ederken, binanın daha önce Tarım Bakanlığı'na ait olduğunu, ancak yapılan girişimlerle 18 Kasım 2008 itibarıyle Emniyet teşkilatına geçtiğini kaydederek, Tarım Bakanı başta olmak üzere İl Tarım Müdürü'ne ve bu konuda emeği geçenlere de teşekkür ve şükranlarını sundu.

İl Emniyet Müdürü Faruk Ünsal yaptığı  konuşmada toplum destekli polis uygulaması hakkında bilgiler vererek polisin toplumla içiçe olduğunu söyledi.

Sakarya milletvekili Şaban Dişli yaptığı konuşmada ülkemizde  ve dünyada  yaşanan ekonomik olaylara değindi.

Vali Hüseyin Atak Geyve ve Sakarya ilinde yapılan yeniliklerden bahsederek yapılacak hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Daha sonra kesilen kurban ve yapılan duanın ardından inşaata ilk harcı verecek butona Vali Hüseyin Atak, Sakarya milletvekili Şaban Dişli, İl Emniyet Müdürü Faruk Ünsal ve il Jandarma Alay Komutanı ile Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan birlikte basarak hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3426 | E-posta

Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 19-11-2008 20:02
GÜZİDE EMNİYET TEŞKİLATIMIZ"
Yaklaşık iki seneden beri geyvemizin asayiş yönünden ne kadar ciddi sıkıntılarla başbaşa kaldığını hepimiz gördük ve görmeyede devam ediyoruz. 
Belkide güvenlik ve asayişi sağlamakla görevli Emniyet Teşkilatımızın sağlıklı ve yerleşik bir binalarının olmayışının eksikliğini yıllardır hissediliyordu. 
Yapılan bir çalışma ile atıl durumda bulunan arazinin Kaymakamımız ve Ak Parti İl İlçe teşkilatının yoğun gayretleri ileEmniyet Müdürlüğüne tahsisi edilerek teşkilat binasının bugünkü temel atma törenine erişilmiş olundu. 
Normalde olmayacak bir iş uygun prosüdür takip edilerek Geyve Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Merkez Sağlık Ocağı inşaatından arta kalan yaklaşık 90.000,00 YTL'ninde İl Encümenlerimizin yoğun gayretleri sonucu Emniyet Müdürlüğü binası inşaatına aktarıldı.Geyvedeki Özel Kuruluşlarında desteği ile İşallah mutlu sonuda en yakın zamanda görürüz. 
Beldemize kazandırılacak olan bu bina için emeği geçenleri Bu güzide İlçenin bir vatandaşı olarak yürekten kutlar,İlçemizde yapılacak olan daha güzel ve başarılı çalışmaları en kısa zamanda görmek arzusu ile selam ve saygılarımı sunuyorum.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.