Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Öğretmenler Günü Kutlandı
Pazartesi, 24 Kasım 2008

Her yıl kutlanan 24 kasım öğretmenler günü kutlamaları Geyve de Kültür merkezi nde yapıldı.Adaylığı kaldırılan öğretmenler yemin ettiler.

Geyve Kültür merkezinde ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından organize edilen 2008 yılı öğretmenler günü programına gelenler kapıda çiçeklerle karşılandı.Törene Geyve kaymakamı Süleyman Erdoğan, Garnizon komutanı Aykan Özsarı, Belediye başkan vekili Salih Etik, ilçe emniyet müdürü Tamer Taşlı ile il genel meclisi üyeleri siyasi parti temsilcileri resmi dairelerin müdür ve temsilcileri sivil toplum kuruluşları temsilcileri öğretmenler öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.Yoğun bir katılımın olduğu törende salon tamamen doldu.Başöğretmen Atatürk ve Ay yıldızlı bayrak altında milli eğitim sancağını onurla dalgalandırabilmek uğruna şehit olan öğretmenler ve ebediyete intikal eden öğretmenler için saygı duruşunda bulunuldu.Saygı duruşunu İstiklal Marşının okunması takip etti.Geyve Anadolu lisesinin hazırladığı öğretmen konulu slayt gösterisi sunuldu.Milli eğitim bakanı Hüseyin Çelik in öğretmenler günü mesajının okunmasından sonra genç öğretmenler adına Fatma Dinçer bir konuşma yaptı.Geyve Anadolu lisesi öğrencisi Zeynep Suver ben öğretmen olmak istiyorum adlı şiiri okudu.Emekli öğretmenler adına Zeynep Atalay bir konuşma yaptı.Konuşmasında eski Geyve Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu na da teşekkür eden Atalay eğitime destek veren herkese şükranlarını sundu.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ilçe milli eğitim müdürü Alaaddin Dişli yaptı.Eğitime ve kitap okumaya destek veren ilçe kaymakamı Süleyman Erdoğan öğretmenler gününü kutladı.Eğitime her zaman destek vermeye devam edeceğini ve öğretmenlerden proje beklediğini söyleyen Erdoğan iyi projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını söyledi.Problemlerin çözümü konusunda kapıların açık olduğunu belirten Erdoğan öğretmenleri de kitap okumaya davet etti.Geyve Anadolu lisesi öğrencisi Hülya Kaya ben bir öğretmenim adlı şiiri okudu.Milli eğitimin ilk öğretmenlerinden Refet Angın ın Atatürk ile tanışması ve daha sonra hayatına yön verişi Geyve Anadolu lisesi öğrencileri tarafından canlandırıldı.24 kasım 2007 ile 24 kasım 2008 tarihleri arasında adaylıkları kaldırılan öğretmenlerin yemin töreni yapıldı.Geyve Anadolu lisesi öğrencisi Merve Aslıhan Yürek öğretmene sesleniş konuşmasını yaptı.24 Kasım 2007 den sonra emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verildi.Zeynep Atalay, Mustafa Yılmaz, Kenan Sağıroğlu, Mevlüt Önal, Abdullah Gümüştakım ve Hakk ın rahmetine kavuşan Abdullah Baran adına arkadaşlarına hizmet şeref belgelerini ilçe kaymakamı Süleyman Erdoğan verdi.Geyve Anadolu lisesi öğrencilerinin öğretmen konulu fıkraları canlandırmalarının ardından yapılan ikramla program sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 4481 | E-posta

Yorumlar (3)
RSS Yorumlar
1. 24-11-2008 20:43
"24.Kasım-Öğretmenler Günü"
Değerli hocalarımızı saygıyla selamlıyorum ve anıyorum.... 
Bu dünyadan göçenlere Allahtan rahmet, mekanları cennet olsun der; sağ olanlara sağlıklı huzurlu bir ömür geçirmelerini temenni ederek bu günün hatırına bir kaç bir şeyler karalamak istiyorum. 
Ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olma ayrıcalığına sahip öğretmenlerimizin günlerini kutluyorum.Toplumların bilgili ve kültürlü nesiller yetiştirilmesinde öğretmenlerin önemine dikkat çekmek istiyorum.Öğretmenlerin toplumların mimarıdırlar.Bir milletin kalkınmasında ve gelişmesinde etken güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenler bir toplumda bulunan hamuru yoğuran ve ona şekil veren kişiler olarak, gelecek nesiller için birinci dereceden öneme sahiptirler. Öğretmenlerimiz, toplumların yarınlara güvenle bakabilmeleri, gelecekleri garanti altına alabilmeleri için varlığına ihtiyaç duyulan en önemli kişilerdir. 
Daha bilgili nesillerin yetişmesi için öğretmenlere destek olunması gerektiğini ifade ederek, "Ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahip olan öğretmenlerimizin hatırlanması, anılması için 1 gün, 1 hafta veya 1 ay yeterli değildir. Resmen ve sembolik de olsa bir Öğretmenler Günü'nün var olması, onları hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin yaptıkları işi daha rahat ve güzel yapabilmeleri için onlara hem özel hem de iş hayatlarında hak ettikleri destek ve kolaylıkları vermeliyiz. 
Bu duygu ve düşünceler içerisinde aramızdan çeşitli sebeplerle ayrılan ve ahirete intikal eden aziz öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Mesleğe yeni atılan genç öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 28-11-2008 00:06
24 kasım öğretmenler günü
ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasında, daha iyiye ve daha ileriye giden bir Türkiye için en büyük çabayı kuşkusuz öğretmenlerimiz göstermektedir. Onların verdikleri bilimsel, çağdaş, mesleki ve sosyal eğitimle; güçlü, bilgili ve gelişmelere açık bireyler yetişecek geleceğe daha emin adımlarla ilerleyen bir toplum oluşturulmasında en büyük sorumluluğu onlar üstlenmiştir.  
 
Sevgili Öğretmenler!!  
 
Sizler aydınlığın simgesi, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren birer öndersiniz. Bireylerin yetişmesinde büyük rol üstlenen ve toplumu geleceğe hazırlayan gerçek mimarlarsınız.çok özel ve çok yüce bir mesleğin sahibisiniz!  
gününüz kutlu,yolunuz açık olsun
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
3. 28-11-2008 18:22
öğretmenler günü kutlaması
10 yıl calıstığım geyve de resimleri görunce tanıdık meslektaşlarim beni 89/98 li yıllara goturdu. görevimi sürdüğüm şişli den tüm öğretmen arkadaşlarıma kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunarım .zeynep öğretmenimede emekliğinde basarılar dilerim.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.