Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Pamukova'da Bıçaklar Çekildi
Pazartesi, 22 Aralık 2008

Pamukova'da tesbih sallama meselesi yüzünden bıçaklı kavga meydana geldi.İki grup arasında meydana gelen kavga sonucu bıçakla yaralananlar oldu.

Pamukova'da üniversite öğrencileri ile bir Grup Genç arasında "tespih sallama" yüzünden çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Elperek Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerindeki bir kafede meydana geldi.
Sakarya Üniversitesi Pamukova Meslek Yüksekokulu öğrencileri oldukları belirtilen B.S. (25), B.Ç. (23), R.Ö. (25) ve İ.G. (20), iddiaya göre, tesbih sallama nedeniyle kendilerine sözlü sataşan K.S. (22), kardeşi S.S.(22), amca çocukları M.S. (22) ve Ü.S. (23) ile tartıştı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kafe dışına taşan ,bıçak ve beyzbol sopalarının da kullanıldığı kavgada üniversite öğrencisi B.S. ile karşı gruptan K.S., M.S. ve Ü.S. aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Üniversite öğrencilerinden B.Ç., R.Ö. ve İ.G. ile karşı gruptan S.S. ise darp ve sopa darbeleriyle yaralandı.
Yaralanan gençler özel araçlarla Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan B.S., K.S., M.S. ve Ü.S. Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne; B.Ç., R.Ö. ve İ.G. ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis ve jandarma ekipleri de hastanelerde güvenlik koridoru oluşturarak önlem aldı.
Kavganın yaşandığı caddede inceleme yapan Kriminal ekipleri ise, yola atılan bıçaklar ile beyzbol sopasını delil olarak aldı.
Kasığından bıçakla yaralanan B.S. daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. B.S. hastaneye getirilişinde karşı grubun hiç sebep yokken kendilerine saldırdığını iddia etti. B.S., "Üniversiteli öğrencilere saldırdılar. Bizi kafeden aldılar. Arkadaşımız tespih sallıyor diye bıçakladılar bizi. İki saat kan kaybettim bir tane doktor yoktu." dedi.
Yaralılardan K.S.'nin tedavisi sürerken diğer yaralılar taburcu edildi. Taburcu olan gençler Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra cumhuriyet savcısının talimatı üzerine serbest bırakıldı.

GÜVENLİK KAMERASI TESPİT ETTİ
Öte yandan, kavgaya karışan bazı gençlerin olayda kullandıkları bıçak ve beyzbol sopalarını saklamaya çalışmaları çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi. Görüntülerde bir kişinin elindeki beyzbol sopasını araçların arasına girerek yere bıraktığı görünüyor.
Bu sırada 2 kişinin de ellerindeki bıçakları iş yerinin havalandırma boşluğuna attığı kaydedildi. Suç aletini saklayan kişilerin soğukkanlı şekilde olayları uzaktan izledikleri görünüyor. Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, suç aletlerini kimlerin kullandığını ve saklamaya çalıştığını tespit etmeye çalışıyor.


Sakarya Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3234 | E-posta

Yorumlar (2)
RSS Yorumlar
1. 24-12-2008 16:00
yah sizin işiniz gücünüz tokmu mesele yüzünden adam nıçaklıyonuz
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 24-04-2011 14:10
pamukovanın yerlileri öğrencileri hiç bir zaman rahat bırakmıyorlar ki... durup dururken sataşıyorlar... pamukova da okunmaz kardeşim yaaa... ordan tanıdık çok öğrenci arkadaşım var... hepsi de şikayetçi... pamukova da ki polislerde hiçbirşey yapmıyormuş... öğrenciler hep mağdur hep mağdur...
Yazar ercan akyüz (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.