Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Mehmet Kır'dan İsrail Protestosu
Perşembe, 08 Ocak 2009

Eski Geyve Belediye başkanı Mehmet Kır, İsrail'in Filistinde yaptığı insanlık dışı olayları protesto etti. Mehmet Kır temsili İsrail bayrağını yaktı.

Eski Geyve Belediye Başkanı Mehmet Kır, İsrail’in Filistin’de Müslümanlara yönelik yaptığı  şiddet uygulamalarını protesto etti. Geyve merkez Sinanbey  Camii'nde öğle namazını müteakiben Muharrem ayı sebebiyle vatandaşlara aşure ikramında  bulunan Kır, kendi okuduğu bildiride "Yaklaşık 15 gündür devam etmekte olan Siyonist, çocuk katili, soykırımcı, terörist İsrail’in Filistin Gazze’deki işlediği insanlık suçunu, yaptığı vahşeti, topraklarına düşman ayağı değmemiş Haçlılara geçit vermemiş Geyve Boğazından şiddet ve nefretle kınıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün hepimiz Filistinliyiz, Gazzeliyiz" dedi.
Daha sonra temsili İsrail bayrağını yakan Mehmet Kır İsrail’i protesto etti.

 

 

 

 

 


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3375 | E-posta

Yorumlar (11)
RSS Yorumlar
1. 08-01-2009 15:54
engin abı senın ne ısın var orda:-)
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 08-01-2009 17:27
sn. mehmet kır artık vatan, millet, sakarya sözleri mazide kaldı. şöyle kafayı kaldırıp çevrendekilere bak ona göre hareket et. başkalarının dolmuşuna gelme.otur köşende allaha karşı görevlerini yap.allah hepimizi ıslah etsin.
Yazar geyvesiz yapamam (Misafir)
3. 08-01-2009 19:32
şu halkımıza şaşıyorum.bir tabak pilav yada aşura yiyeceğim diye kim olursa peşinde gözüküyor.yeter artık şu geyveyi bir tabak pilava sattığınız.sonra şu adamlarada yazık her pilav yiyeni peşinde sayıyor ister istemez hayallere kapılıyor. oy vermiyeceksen pilavınıda yemeki hakkı geçmesin. ey sevgili geyveli hemşerilerim, lütfen artık menfati bırakıp gerçekten vicdanımıza danışarak geyvemize kim faydalı ise ona oy verelim. yoksa emin olun çocuklarımızın geleceği karanlık....
Yazar yalakalık yapamam (Misafir)
4. 08-01-2009 22:10
mehmet kır nerede bız oradayız
yorumlrın bırınde arkadasın bırı yalakalık yapamam takma adıyla yorum yazmıs.o arkadasa sunu solemek ıstıryorum yazdıklarına gore sen mehmet kır "ın yanında deılsın anladık.hagı adyın yanında oldunu yaz ıstersen ama sunu da unutma senın pilav icın kendını sattı degın ınsanlar geyvenın gercek sahıbı garıban ınsanlar senın gıbıler o ınsanları asagılayamaz sunu da ıyı bıl mehmet kır "ın zengınle aga babalarla ısı olmaz o hep garıbanın yanındadır o yuzden kı o ınsanların analarının ak sutu gıbı helal oylarıyla 4 kere secım kazanmıstır.sızın gıbıler o garıban ınsanları secım zamanı gelınce hatırlar zaten. Ama mehmet baskan her zaman onların yanındadır.ama olsun sızın gıbıler bu goruste oldukca mehmet kır daha cok baskanlık yapacak o garıbanların oylarıyla ve dualarıyla..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
5. 09-01-2009 08:22
mehmet kır nerede bız oradayız
sevgili mustafa kardeşim, benim ne haddime insanları aşağılamak , benim derdim geyvemin geleceği, sonra bende garibanım, bende akşam olunca düşünüyorum yarın ne yapacağım diye...yalnız bu işler pilav dağıtmakla olmaz.yalnız şuda var bir tabak pilavlada kimse garibanlıktan kurtulmaz. sn mehmet kır kimseyi kırmıyor herkesin istediğinyerine getirmeye çalışıyor sonra haklı haksız birbirine karışıyor. hak neyse kanun neyse onu yerine getirsin. yanındakiler ona basarak yükselmek derdinde şu geyvenin kaderi birilerinin;pilavına,işine,çocuğunun işine,meydanda sebze satmasın,inşaatına bedava kum taşınmasına,bedava düğün arabasına,birilerinin soba satmasına bağlı olmamalı, herkese eşit ve hakkınca davranılınca hiç bir sorun kalmaz. rabbim bizlere şu geyveyi menfaatimizden önce sevmeyi nasip etsin.inşallah hepimize hayırlı biri seçilir.
Yazar yalakalık yapamam (Misafir)
6. 09-01-2009 08:27
mehmet kır nerede bız oradayız
Yalakalık yapamam rumuzlu arkadaş doğru söylemiş. Bu iş garibanlık değil, birilerinin sırtımıza binmesi.
Yazar geyvesizyapamam (Misafir)
7. 09-01-2009 19:46
mehmet başkanın yanı
saygı değer kardeşlerim sizler bazı şeyleri gerek bilerek gerekse bilmeyerek yazmışsınız ama ben bu konuda çoğu kişinin bildiğinden daha fazla şey bilen biri olarak şunları söylemek istiyorum perşembe günü büyük caminin önünde sadece mehmet kırın yapmış olduğu aşure değil bir de cenaze vardı peki o cenazede kaç kişi vardı tabi camide olanlardan bahsetmiyorum mezarlıkta bu insan burda oy kullanmıyor diye bu insanın cenazesine neden bir tek mehmet kır gittide diğer belediye başkan adayları gitmediler ilk önce bunu konuşalım demekki bu adaylar sadec seçim için millete şirin gözüküyorlar ama biride bana desinki mehmet kır da sadece seçimden seçime gidiyor böyle yerlere diye peki size şunuda sormak isterim bu geyvede seçimi aldıkdan sonrada geyvenin meydanında elini kolunu sallayak gezen ve her kesin derdini dinliyen de bu şahıs değilmiydi peki belediye başkanlığı yapmış olduğu süreç içinde ne zaman belediye ye çıktığınızda kapının kapalı veya sizinle konuşmadığını söylermisiz hangi partiye mensup olursa olsun yapabileceği şey için yardımcı olmadı ya arkadaşlar değerli geyveliler bu adam tam 13,5 yıl belediye başkanlığı yaptı bir allahın kulu çıksın desinki bu adamın şurda burda malı mülkü var hala bu adam babadan kalma evde oturuyor ve altındaki kira geliriyle geçinmeye çalışıyor ve hala belediyeyle alakası olmadığı halde milletine hizmet etmeye çalışıyor ve şunu da belirtmek isterim ki mehmet başkanın hiç bir zaman bir yukardan bakmak hor görmek bu adam bana oy vermedi bu benim adamım değil gibi bir düşüncesi ve kaprileri olmamıştır ve bende bu insanı tanıdığım ve başkan adayı olduğu için allaha binlerce şükür ediyorum ve arkadaşlar saygıdeğer geyveli kardeşlerim birini tanımadan karalamak çok kolay size nacizhane tavsiyem bir tanıyın bir oturun konuşun sizde anlarsınız bu insanın ne kadar düzgün biri olduğunu hepinize teşekkür ediyorum şimdiden
Yazar altan (Misafir)
8. 09-01-2009 21:47
başarılar
MEHMET bey e başarılar diliyorum geyveli hemşerilerim bu adamın değerini bilin....
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
9. 10-01-2009 01:10
egrı oturup dogru konusalım
mehmet kır geyve gelmıs gelecebılecek en ıyı baskandır cunku bu adamın herseyı geyvedır geyvelılerdır.ben burada sıyası bırsy solemıyorum kımseye de kotu falan demıyorum sonucat bu bır secımdır allah kmın alnına yazdıysa o baskan olacaktır.ama bunu ıctenlıkle soluyorum.mehmet kır bu memlekette mılletvekıllıgı yapacak ınsanların basında gelmektedır.cunku adam kım yardıma muhtacsa ,kım hastaneye dustuyse .kımın cenazesı varsa ,kımın dugunu varsa hızır gıbı yetısmıstır haa bunuda gercekten ıctenlıkle yapmıstır .zaten kımse kımseyı boyle seyler yapmaya zorlayamaz.gelcek secımdede cenab-ı hak hekezın gonlune gore ve geyvelıler ıcın hayırlı olanı verır ınsallah
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
10. 10-01-2009 08:31
egrı oturup dogru konusalım
bazı arkadaşlar mehmet kır cenazede vardı başkası yoktu diyor. sn mehhmet kır cenazeye katılınca o mefta direkt cennete mi uçuyor yoksa, katılmayınca zebanilerinmi eline düşüyor. sonra kapris yapmadı diyor . şöyle geyveyi gezin seçim dönemi karşısındaki kişinin sadece evinin önünü değil bütün sokağın yolunu düzeltmiyor. herkese evet demekle yönetim olmaz.kim hak ediyorsa ona hakkını vermeli. sonra diğer adaylarda ondan aşağı zannetmiyorum. onlarda işleri gereği selam veriyor. seçim sonu hepsinin gerçek yüzü meydana çıkar.allah hayırlısını versin.
Yazar geyvesiz yapamam (Misafir)
11. 10-01-2009 17:09
egrı oturup dogru konusalım
reklam kokan hareketler bunlar
Yazar geyve (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.