Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Tebrikler Alifuatpaşa Cumhuriyet İÖO
Perşembe, 12 Şubat 2009

Tebrikler Alifuatpaşa Cumhuriyet İlköğretim Okulu. Her yıl düzenlenen Valilik Kupası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında Alifuatpaşa Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Yıldızlar Geleneksel kategorisinde Sakarya 1'incisi oldu. 

Adapazarı Atatürk Spor Salonu'nda yapılan ve 28 okulunun katıldığı yarışmaları spor salonunu dolduran yüzlerce Sakaryalı büyük coşku içinde izledi.

Sekiz ayrı dalda yapılan yarışmalar sonunda dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen törenle verildi. Küçükler Geleneksel'de dereceye giren okullara ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Yıldızlar Geleneksel ödüllerini Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, Gençler Geleneksel ödüllerini Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal, Yaygın Eğitim Kurumları Geleneksel ödüllerini Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Ünal, Küçükler Stilize ödüllerini Adapazarı Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Yıldızlar Stilize ödüllerini Arifiye Milli Eğitim Müdürü İlyas Gümüş, Gençler Stilize ödüllerini Milli Eğitim Müdürlüğü İl Koordinatörü Gürsel Tan, Yaygın Eğitim Kurumları Stilize ödüllerini Halk Oyunları Federasyon Gözlemcisi Emrullah Öztürk verdi.

Türkiye'nin folklorik zenginliğinin sergilendiği Valilik Kupası Halk Oyunları yarışmasında; Küçükler Geleneksel'de Ahmet Akkoç İlköğretim Okulu, Yıldızlar Geleneksel'de Alifuatpaşa Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Gençler Geleneksel'de Adapazarı Kız Meslek Lisesi, Yaygın Eğitim Kurumları Geleneksel'de Adapazarı Halk Eğitim Merkezi, Küçükler Stilize'de Adapazarı Atatürk İlköğretim Okulu, Yıldızlar Stilize'de Adapazarı Atatürk İlköğretim Okulu, Gençler Stilize'de Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi, Yaygın Eğitim Kurumları Stilize'de Adapazarı Halk Eğitim Merkezi ekipleri birinci oldu


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 4763 | E-posta

Yorumlar (7)
RSS Yorumlar
1. 12-02-2009 18:03
Geyve'nin gururu
Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.İl de yapılan yarışmada Sakarya'nın öz kültürü olan "Geyve Yöresi" oyununu tüm ekiplerin üstüne taşıyarak bizlere büyük bir çoşku yaşattıkları için hepsini alkışlıyorum..Sakarya'ya "Geyve" yöresi yakışırdı öyle oldu.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 13-02-2009 02:08
TERİKLER.
GEYVE YÖREMİZİ VE KÜLTÜRÜMÜZÜ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİKLERİ İÇİN ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİ CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM..NEYDİ O ESKİ GÜNLER DAVULLU CÜMBÜŞLÜ DÜĞÜNLER..
Yazar mert can (Misafir)
3. 13-02-2009 17:31
SAKARYA SİZİNLE GURUR DUYUYOR
öncelikle bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür eder kardeşlerimin gözlerinden öperim SAKARYAyı ve SAKARYA halkının kültürünü,geleneğini en iyi şekide tanıtmış bu güzel kardeşlerimize helal olsun daha büyük başarılar bekliyoruz kendilerinden ben inanıyorum başarılı olacaklardır.SAKARYAyı SAKARYASPORDAN sonra en güzel tanıtacak olan sizlersiniz inşalllah yolunuz bahtınız açık olsun
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
4. 21-02-2009 16:12
Tebrikler
GEYVE YÖREMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDEN ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİ CANDAN TEBRİK EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.AYRICA ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİ ÇALIŞTIRAN AHMET HOCAMA AYRICA TEŞEKKÜR EDRİM.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
5. 02-03-2009 13:24
Tebrikler
Sizinle gurur duyuyorum Alifuatpaşa Cumhurriyet İlköğretim Okulunu ve Geyve Yöremizi en iyi şekilde temsil ettiniz her zamanki gibi bende bu okulda folklör oynadım mezun oldum ve bu çoşkuyu bir çok kez yaşadım sizi yürekten tebrik ederim kızlar başarılarınızın devamını dilerim emeği geçen başta Ahmet Hocam olmak üzere bütün ekibi çok teşekkür ederim :)
Yazar Elif Çoban (Misafir)
6. 29-07-2009 22:10
gurur
bende küçükler gelenekselde geyve yöresiyle 2. oldum. tüm oynayanları özellikle bizi çalıştıran nuran dirin örkmez hocamı tebrik eder bizeb çok desteği olan sınıf öğretmenimiz gülden öğretmenime teşekkür ederim
Yazar şüheda (Misafir)
7. 25-05-2012 23:03
kazandık...
:grin ne bekliyodunuz kkii tabisi kazanacaktık...bence bnm okulum diye demiyorum amaa çok qusell olnuyorlar bencee.... :grin
Yazar tabisii biss yaaa!!! (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.