Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
İstanbul'daki Geyveliler Yine Buluşuyor
Salı, 17 Şubat 2009

İstanbul'daki Geyveliler'in Şubat ayı buluşması bu hafta sonu gerçekleşiyor. Yeni bir platform oluşturularak, İstanbul'da yaşayan Geyvelilerin biraraya geldiği, birlik ve beraberliklerin pekiştiği kahvaltılı buluşma yine İstanbul Beylerbeyi Sarayı'nda gerçekleşecek.

Gurbette Geyve'yi yaşamak, eski dostlukları devam ettirmek ve dayanışmayı artırmak için organize edilen buluşma kahvaltısı 22 Şubat Pazar günü saat 10.00'da Beylerbeyi Sarayı'nda başlayacak.

Herhangi bir fikir ve siyasi yaklaşım ekseninden uzak, her kesimi kucaklayan, bağımsız yapılanmanın esas olduğu kahvaltıya, ailelerin de çocuklarıyla katılabileceği belirtildi.

İleriye dönük proje ve kararların sohbet ortamında ele alınacağı buluşmaya İstanbul'da yaşayan tüm Geyveliler'in davetli olduğu ifade edildi.

Platformun Ocak ayında gerçekleştirdiği kahvaltılı buluşmaya ait haber için lütfen TIKLAYINIZ!


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 4896 | E-posta

Yorumlar (11)
RSS Yorumlar
1. 18-02-2009 18:26
Geyveliler yeni platfom ve yeni oluşum !
İstanbulda yaşıyan tüm Geyve lileri bir çatı altında topluyan 1990 senesinden bügüne faaliyetini aktif olarak sürdüren Geyveliler Derneği yasal olarak devam etmektedir. 
Yönetiminde görevalıpta dernekte kendi ihtiraslarına yer ve zemin bulamıyanlar yeni oluşum ve yeni bir platform adı altında bireysel çalışmalara girmek, şahsı ihtiras ve egolarını tatmin etmek uğruna böyle yanlış yapılanmalardan vaz geçsinler, uzun sürede kimse böyle bir ayrımcılığa prim vermez. 
Bu dernek siyasi bir oluşum değil, yardımlaşma derneğidir. Tüm geyvelilerin dikkatini çekmek için kısaca değinmek zorunda kaldım.  
İstanbulda yaşıyan bir geyveli olarak bu sözcükler beni üzdü sizlerle paylaşmak istedim. 
Bu gibi düşünenlere pirim vermiyelim 
birlikteliliğimizi Geyveliler derneği altında devam ettirelim, bu dernek hepimizin derneğidir.
Yazar konukYeni oluşum yeni (Misafir)
2. 18-02-2009 19:18
FARKLILILAR VE GÜZELLİKLERİ
Farklı ortamlarda bir araya gelebilen gönül insanlarının, bu birlikteliklerini alkışlamak en büyük erdemlerden biridir.  
Kendi öz iradeleri ile bir aray gelen bu geyveli dostlarımı, yönlendirilebilecek olarak görülmesi ayrıca üzücüdür. 
Geyvelilerin buluşabildiği, birbirinden farklı bir çok topluluğun olması; İstanbuldaki güçlerine güç katacağını ümit ederim. İstanbuldaki Geyvelileri bir araya getirmeyi amaçlayan bütün oluşumlara başarılar diler, tümünü sevgiyle kucaklarım. 
Mimar Mehmet Coşkun
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
3. 18-02-2009 20:07
Yorum hakkında
İlk yorumu yazan beyefendi/hanımefendi bazı şeyleri yanlış anlamış.Burada yapılan hiç bir buluşma herhangi bir derneğe karşı organizasyon olarak yapılmamaktadır.Bu sadece İstanbul'da yaşayan Geyveli arkadaşlar arasında oluşmuş bir buluşmadır.İsteyen herkes gelip kahvaltıya katılabilir, yapılan ne dernekçiliktir ne de karşı oluşumdur.Kişilerin önplana çıkmadığını tek amacın dostça muhabbet etmek olduğunu bu kahvaltılara gelen her geyveli hemşerimiz anlayabilir.Dernekteki insanların da bu kahvaltıya gelmesinden daha önce katılan herkesin mutluluk duyacağı düşüncesindeyim.
Yazar Konuk (Misafir)
4. 18-02-2009 20:47
dernek mi var?
Yıllardır İstanbul'da yaşıyorum, bu zamana kadar ne bir Geyveliler Derneğini duydum ne de bir organizasyonlarını. Zaman zaman belli kesimlerin yemekler düzenlediği Geyve'den folklor ekiplerinin geldiği yemekli gecelerin olduğunu duymuştum o kadar... Madem İstanbul'da Geyveliler Derneği var, neden ortaya çıkıp organize olunamıyor, günahlarını da almak istemem, organize oluyorlar da biz mi duymuyoruz?... Yukarıda Dernek adına mesaj yazan arkadaşımız demiş ki "yeni oluşum ve yeni bir platform adı altında bireysel çalışmalara girmek, şahsı ihtiras ve egolarını tatmin etmek uğruna böyle yanlış yapılanmalardan vaz geçsinler, uzun sürede kimse böyle bir ayrımcılığa prim vermez" bence ayrımcılığı sizler yaptığınız için insanlar sizlerden uzaklaşmış olamaz mı? 60 kişi yanyana gelmiş güzel sohbet ve dostluk ortamı oluşturmuşlar, ne güzel... Keşke sizler de bu şekilde iletişim kurabilseydiniz...
Yazar Yeditepe'de bir Geyveli (Misafir)
5. 18-02-2009 21:38
Yeni oluşum yeni ya
öncelikle eleştirin için teşekkür ederim.ben 1990 dan beri faaliyette bulunan oluşumdan 4 yıl önce haberim oldu.4-5 defa katıldım.soruyorum size bu dernek ne gibi faaliyet gösterdi 19 yıl.bu toplantılar yemekler hiç bir zaman dernek karşıtı olmayan tamamen dostluk kardeşlik ve sevgiye dayalı toplantılar olup bazı beklentileri olmayan geyveli hemşehrilerin bir araya gelip sohbet ortamında birbirini tanıma ve kaynaşmasını sağlamaktır.derneğin son yemeğinde sorarım sana mhp belediye başkanının ne işi var yoksa istanbulda ikamet ediyorda bizimmi haberimiz yok.sence siyasi bir oluşumun bir parçası değilmi.biz geyveli olarak gerçek dostluk ve kardeşliğin sevginin ve menfaatlerin olmadığı sohbet ortamlarında olmaya devam edeceğiz.tüm geyveli dost ve kardeşlerimizi tanışma sohbetlerimize bekliyoruz.bu toplantılarda kibir ve ve ihtiras menfaat ilişkilerinin olmadığını bilesin adını bile yazmaktan mahrum kardeş.derneğe katıldığım 4 toplantı yemeğinde kendimi hiç bu kadar çok insanın içinde yanlız hissetmedim.geyvelilik ruhu ve sıcaklığını bulamadım.kimse kimseden üstün değil ne iş yapıyorsa yapsın bizler hep eşitiz.istersen 22 şubat taki beylerbeyi sarayındaki yemeğimize katıl ne demek istediğimi yaşayarak daha iyi anlarsın.Bizler ayırım yapmadan herkesle tanışıp dostlukları geliştirmekten başka bir düşüncesi olmayan geyveli kardeş ve arkadaşlar gurubu oluşturmaktayız.dernekçilik gibi egomuz ihtirasımız yok.sevgilerimle
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
6. 18-02-2009 21:47
ön yargılı olmamak
birde yönetimde yer alamamaktan söz edmişsin.ben yönetimde asil olarak girmiş biriyim.bu o kadarda önemli değil.ihtirasdan bahsetmişsin inan yazdıkların fikirlerinizi bir nebzede açık açık belli etmişsiniz.öyle niyet olsa inan sizden daha güzel bir oluşuma ve hizmete imzamı atardım.bu yazıyı yazarken bile üzülüyorum.yazmış olduğun yoruma duyarsız kalmak istemedim.doğru bir tanedir yanlışın sınırı yok.analatbildiysem ne mutlu
Yazar mehmet duran (Misafir)
7. 19-02-2009 09:41
"Geyve'liyim"
Güzelim Geyveliler buluşmasını daha yapmadan kendi ellerimizle yok etmeye çalışıyoruz&. 
Ben İstanbulda yaşamasamda bir Geyveli olarak İstanbulda bir dernek felan duymamıştım.Madem dernek vardıda niye böyle bir sohbet, tanışma toplantısı yapılınca ortaya çıktı&Sormak lazım arkadaşlara????? 
Önemli olan şu&& 
Geyveliler dürüsttür,saygıda , sevgide kusur etmezler.Saf ve temiz kalpli duyguları ile yaşamlarını Türkiyenin her yerinde idame ettirirler. 
Sizlerde İstanbuldaki oluşumlarınızda hangi çatı altında olursa olsun Geyvelilik ruhunuzdan asla taviz vermeyiniz, ve güzel oluşumlara sebep olan bu sohbet toplantılarını kaynaşma ve birbirini tanımayan Geyvelilerin buluşup dostluklarını pekiştirmesi açısından birbirimizi kırmadan hep beraber bir şekilde devam ettirmenizi temenni ederim& 
Çünkü; 
Başka Geyve yok& 
Başka Geyvelide yokk&.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
8. 19-02-2009 10:45
"Geyve'liyim"
Arkadaş kim nederse desin biz birlikteliğimizi geyveliler olarak devam ettirelim kenetlenelim ve neler yapabiliriz bunları konuşalım
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
9. 19-02-2009 13:41
"Geyve'liyim"
İlk yoruma atfen yazıyorum ,arkadaşım geyveliler dernegin de buluşalım diyorsun peki niye siz geyvelide biz geyveli degilmiyiz bu sohpetlere katılan arkadaşlar geyveli degilmi?sizli bizli olaya yaklaşıyorsun ayrımcılık yapıyorsun biz geyveliler olarak bu birlikteliklerden memnunuz sizinde memnun olmanız lazım degilmi hiç bir menfaat beklemeden yapılan bu sohpet ortamına sizleri de davet ediyoruz gelin kaynaşalım.birlikten güç doğar,saygılarımla.
Yazar Geyveliler aklınızı başınıza t (Misafir)
10. 19-02-2009 14:36
Geyveli olmak
"Beni geyvemin yağmurlarında yıkasınlar" işin şakası bi yana geyvenin sokaklarını bilmeyen insan geyveli olamaz ben istanbulda yaşayan bi geyveliyim uzun zamandır bu toplantıyı saygıyla karşılıyorum haa birde geyvenin köylerini bilmeyenler geyvelimi acaba
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
11. 19-02-2009 17:24
Geyveli olmak
Bırakın bu kaygayı once kendını geyveli olarak hısset burası herkese acık ısteyen buyursun gelsın ve beklerız.osman thy
Yazar osman (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.