Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyve CHP Aday Listesi
Çarşamba, 18 Şubat 2009

Geyve CHP adına 29 mart 2009 yerel seçimlerinde aday olan isimler belli oldu. CHP adına Geyve belediye başkanlığı için Atilla Zeytinoğlu aday gösterildi.

Belediye meclis üyelikleri için 1-İdris Çakır 2-İsmail Bulur 3-İhsan Akyol 4-Mevlüt Ayvaz 5-Adem Atlı 6-Halit Kılıç 7-Şerif Gümüş 8-Mehmet Tekin 9-Fehmi Atak 10-Aziz Yıldırım aday gösterildi. Kontenjan adayı olarak Alaattin Öztürk listede yer aldı. İl genel meclisi için 1-Osman Erköse 2-Göksel Bilek 3-Mustafa Gümüş isimleri aday gösterildi.


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 4749 | E-posta

Yorumlar (33)
RSS Yorumlar
1. 18-02-2009 19:55
EVET ÇOK GÜZEL BİR ADAY LİSTESİ OLMUŞ İDRİS ÇAKIR VE İSMAİL BULUR YORUMU SİZE BIRAKIYORUM YAZIK MOLMUŞ CHP YE
Yazar KEMAL (Misafir)
2. 18-02-2009 20:05
cehepe deyince aklıma gelenler
mazot kuyrukları geliyor.susuzluk geliyor.çöp dağları geliyor.çamur,çukur geliyor.yoksulluk,işsizlik geliyor.yolsuzluk geliyor.çeteler geliyor.komunizim geliyor.karabasanlar basıyor içimi.sonra bir ışık yanıyor.ampul odayı aydınlatınca bunların bir hayal olduğunu anlayıp ferahlıyorum.allah ım bu aciz kulunu cehepenin eline düşürme.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
3. 18-02-2009 20:11
cehepe deyince aklıma gelenler
gerçekten iiyi bir liste her kes kendi partsine baksın koçum chp arkandayız
Yazar aydın türkiye (Misafir)
4. 18-02-2009 20:18
cehepe deyince aklıma gelenler
bütün partilerin adaylarını inceledim.listeler açıklayıncaya kadar kararsız bir seçmendim.listelerdeki kaliteyi görünce karar verdim.belki bu kararı bir ben değil yüzlerce seçmen verdi oyum ATİLLA ZEYTİNOĞLU 
ve EKİBİNE.ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.SON YILLARDAKİ EN KALİTELİ LİSTE.Sakın diğer partili arkadaşlar alınmasın onlarda birşeyler yapmak istemişler ama ufukları çok dar kalmış.
Yazar geyve fatihi (Misafir)
5. 18-02-2009 21:01
cehepe deyince aklıma gelenler
o ampul bı patlarsa kabus degil gercek olur (edit). ATİLLA BASKAN gelecek dertler bitecek.O KADARRRRRRR
Yazar isimsiz kahraman (Misafir)
6. 18-02-2009 21:06
cehepe deyince aklıma gelenler
SİZ MERAK ETMEYİN O AMPULLERİ TEKER TEKER PATLATACAGIZ MERAK ETMEYIN SIZ. O İKTİDARDAN Bİ İNİN SİZ BAKALIM BİDAHA CIKABILIOMUSUNUZ
Yazar CHP (Misafir)
7. 18-02-2009 21:30
kimi seçeceğiniğini becerenmeyenler
yazık çok yazık daha kimi meclis üyesi seçeceğinizi beceremiyorsanız inan çok yazık
Yazar üye (Misafir)
8. 18-02-2009 21:30
kimi seçeceğiniğini becerenmeyenler
evet liste cok gusel bende bır akplıyım ama oyum ZEYTİNOGLUNA listeyi gorunce bı an fıkrım degıstı.arkadaslar sızde fıkrınızı degıstırın.su gusel geyvemızı daha ılerı tasımak ıcın el ele verelım hadı hep bırlıkte ATİLLA ZEYTİNOĞLU
Yazar CHP (Misafir)
9. 18-02-2009 21:44
kimi seçeceğiniğini becerenmeyenler
arkadaşlar sanki chp de gerçek chpliler yok gibi önceki dönemlerde mehmet kıra çalışan alattin ve ismail bulur idiris çakır ya sizin içinizde yokmuydu ne kedar mehmet kırın adamı varsa partiye soktunuz bu yüzden bende oyumu chpye vermekten vazgeçtim akpartiye oy verecem herkes tersine gidiyo bende gidiyorum
Yazar gerçek chp (Misafir)
10. 18-02-2009 22:05
BAŞARILAR
ATİLLA ZEYTİNOĞLU VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLİYORUM GEYVEYİ İDARE EDEBİLECEK YAŞÇA OLGUN İNSANLARDAN OLUŞMUŞ BİR EKİP BAŞARILAR..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
11. 18-02-2009 22:25
BAŞARILAR
seçileceklerin yaşça olgunluğu yerine Aklı kullanıp kullanamadığı ya da nerelere çalıştırdığına bakacaksınız.''akıl yaş da değil baş dadır.'' AYRICA CHP GİBİ AYDINLIK ,HÜRRİYET,KADINA SAYGI VS.ÇOK ÖVÜNEN BİR PARTİNİN BİR BAYAN ADAYI BİLE ÇIKARAMAYIŞINA ÇK ŞAŞIRDIM.AKP,MHP VE DP BU KONUDA SİZDEN DAHA MODERN DAHA KENDİNE GÜVENEN BİR ŞEMA ÇİZMİŞ.AYRICA DAHA DÜN PARTİYE GİRMİŞ BİRİNİ 1.SIRA GÖSTERMENİZ DE .....ŞAŞIRTICI.
Yazar seçmen (Misafir)
12. 18-02-2009 23:27
BAŞARILAR
zeytinoglu gelecek geyve yenilenecek ve yeni bi metropol olucak bu zamana kadar gelenler ne yaptıkii??? baskanım her zaman yanındayız
Yazar atatürkcü (Misafir)
13. 18-02-2009 23:57
kendinle celisme dostum
bu zamana kadar gelenler arasında senın o cok sevdigin atillanda vardı.hem atilla bey gelince bırak metropolü köy olmayalım yeter :grin :grin
Yazar ak genclık (Misafir)
14. 19-02-2009 00:48
GELECEK
YA KIMTUTAR SIZI OLSUN BE DOGUSTAN CHP LI YA CAKIR BEY CEBINDE ELINI CIKARSINDA CEBINDEN NIYE OTURUKEN BILE ELI CEBINDE
Yazar ATILLA (Misafir)
15. 19-02-2009 00:50
olmaz bu iş atılla
bu kadroan hıcbısey olmaz arkadas cunku lısteye bakıyorum lıstenın en basında 2 tane eskı mhp lı sorarım sıze orada kactane chp lı var.bu arada atılla sen 5 sene geyveye ne yaptın kı sımdı tekrar aday oluyosun allah askına sole 5 sene de geyve ıcın ne yaptın ama kendın ıcın cok sey yaptın valla habıre muratla bırbırınıze satasıyosunuz ama ıkınızınden bırbırınden farkı yok ıkınızde geyve ıcın tek cıvı cakmadınız.yazık bu geyvelıye acıyorum valla bole admlar hala (edit) baskan adayı oluyolar ya cok yazık..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
16. 19-02-2009 00:54
yaaaaaa
(edit) dedıgınız adam neler yaptı GEYVEYE daha coooooooooook beklersınız geyveden BISEYLER OLACAK DIYE .
Yazar saygın (Misafir)
17. 19-02-2009 09:38
ya
bekeleyın baskan gelıyor dıyosunuz atıla baskan da affferın geyve ılcemızın kahve ısletmecılerınden ne dıyım kulup işletmecısı DP NEDEN YER VERMEDINIZ sız CHP SİNİZ YA buyuksunuz ya cebım de ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yazar sızler (Misafir)
18. 19-02-2009 09:39
seçimi kaybettın atılla
vay anam vay lısteye bak hızaye gel arkadas ıdrıs cakırn ne ısı var orda ısmaıl bulurun ne işi var orda bızler bu partıye en az 25 yıldır hızmet ettık bu admlar yuzunden partıden koparıldık bu admlar daha dune kadar mhp lı yada mehmet kırcı deılmıydı yanlıs yaptın atılla ıdrıs cakır mehmet kır"a ıhanet ettı sana mı etmıcek sole bana yanlıs yaptın ama artık ıs ısten gectı secımı kazanman ıcın bırazcık sansın vardı ama sımdı oda kalmadı ama olsun senın ıcın onemlı deıl yıne aday olursun sen alısıksın geyvede baska chp lı yok ya.....olene kadar aday ol kım tutar senı..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
19. 19-02-2009 13:45
bando takımı
bu kadrodan bırak beledıye meclısı bando takımı bıle olmaz nerede (EDİT) adamlar var (EDİT)adamlar var oraya toplanmıs sorarım sıze (EDİT) ne verebılır geyveye (EDİT) ne verebılır ıdrıs cakır 1,5 sene baskanlık yaptı geyveyı mahvettı hala ne yuzle aday olmus .
Yazar şinasi (Misafir)
20. 19-02-2009 14:38
bando takımı
atilla bey bence bu sevdadan vazgeç 3 sag partiyye tek sol dun umut yüksekti ama sen mhp den toplama karma ekıp kurmuşsun var olan kıtlenıde küstürdün bu seçim murat kayaya kalır çok sataşma belkı sana beledıyede güzel bır iş verır çalışıp gıdersnız.saygıyı hoş görüyü kaybetmeyın geyvenın çocuklarısınız geyve için çalışın sen denedın olmadı bu sefer sıra muratta bır abi nasihatı.
Yazar turgay (Misafir)
21. 19-02-2009 18:11
cehepe deyince aklıma gelenler
tatar kardeş chp yi eleştireceksen önce yazılışını öğren CHP diye yazılır.
Yazar misafir (Misafir)
22. 19-02-2009 19:39
baykal aydın doğanın avukatı olmuş şimdi
ergenekon avukatlığı kesmemiş şimdide doğan grubunun avukatlığına başladı.saygı değer geyve halkımız.doğan grubunun avukatınamı oy verceksiniz yoksa sessiz çoğunluğun sesinemi oy verceniz.çok kişi diyorki biz geyvede atilla ya oy veriyoz cehepeye vermiyoz.kendinizi kandırıyonuz işte.atilla bağımsız aday olsa tamam amenna.sevigen olayı ile şaban dişli olayı aynı.bunu ben değil cehepeliler ve vatan gazetesinin yazarları diyo.tayyip erdoğan şaban dişliye sahip çıkmadı.mkyk dan istifa ettirdi.onu savunmadı.ama baykal bugün ntv de onu resmen savundu.doğan grubunuda savundu.işte bir tarafta ergenekon ve doğan grubunun avukatının partisi.bir taraftada halkın partisi.kararı siz verin saygıdeğer geyve halkı.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
23. 19-02-2009 19:52
tuncay güney ne diyor
mehmet eymürün 12 mart davasında mahkemede mit ajanı olduğu deşifre olmasaydı bugün cehepenin başında mehmet eymür olcaktı.ama o deşifre olunca bu görev baykala tevdi edildi.herkes görevini yapıyor dedi.AYNEEEN BÖYLEEE.tuncay güney bide bişey daha diyor cehepe cesur hırsızlar partisidir diyor.sevigene nasıl sahip çıktılar gördük.sefa sirmenide nasıl savunduğunu gördük.çankayadaki yamyamlarıda gördük.(yamyam ifadesi chp bşk.nın ifadesi benim değil)geyve halkı bu partiyemi oy vereceksiniz.kullandığınız oydan sorumlusunuz.(edit) oy veren suça ortaktır.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
24. 19-02-2009 20:07
T.ERDOĞAN nerde.baykal nerde
t.erdoğan ı arayanlar meydanlarda,kar altında yüzbinlerin içinde bulur.baykalı arayanlar doğan grubunun kanallarında aydın doğan ı savunurken bulur.ak partiyi arayanlar partilileri şantiyelerde bulur.cehepeyi arayanlar partilileri yolsuzlukların içinde bulur.baykal niye meydanlara inemiyor.çünkü inemez.inse bile sıcak kapalı spor salonlarında bindirilmiş kıtaları bulur.geyve türkiye dir.haydi geyvem cehepeyi sandığa gömelim hazırmısınız.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
25. 19-02-2009 20:11
T.ERDOĞAN nerde.baykal nerde
arkadaşlar MHPli belediye başkanını aday göstermeniz cok şaşırtıcı.ayrıca dıkkat edın bugun chp için MHPyi bırakan adam yarın ampulcu olmasın
26. 19-02-2009 23:05
tatara tesekkürler
tatar ramazana katılıyorum.olayı cok guzel ozetlemissin.bence halkımız hepsinin farkında artık.bunu baykalda biliyo ki meydanlara cıkamıyo.bahceli zaten ankaranın otesındeki insanlara deger vermıyo.bunlar bu secımde ebediyen gömülürler sandıga.saygılar...
Yazar doktor (Misafir)
27. 20-02-2009 09:08
tatara tesekkürler
CHP VE ATİLLA ZEYTİNOĞLU DEYİNCE AKLIMIZA FESTİVAL VE KONSERLER GELİYOR. AKILDA KALAN HİZMET BU. YATIRIM YOK. 50 TANE VİZESİZ İŞCİ. ONLAR HALA PERİŞAN . BELEDİYEYE KAMBUR. İKİ KİŞİNİN ZARARINI BU MİLLETİN ÇEKEMEZ. MİLYARLARCA ALACAĞI VAR BUNLARIN. TAM FİYASKO. AYNI İNSANLAR MİLLETİN KARŞISINA ÇIKIYOR. GEYVE BUNLARI YUTMAZ.
Yazar GURBET KUŞU (Misafir)
28. 20-02-2009 10:42
tatara tesekkürler
allah atilla zeytinoğlu gibi saygın ve kişilikli özü sözü bir insanı başımızda başkan olarak görmeyi bizlere nasip edecek inşallh. şu anki atmosferimiz diğer partili arkadaşlarımızı ınan cok ürkütmüş nasıl camur atıcaklarını bilmiyolar yapılan yorumlara bakarsak:)) uraşmayın arkadaşalr atilla zeyitnoğlu 30 mart sabahı belediyede hizmete başlıyacaktır.
Yazar hüseyin (Misafir)
29. 22-02-2009 12:36
insan oğlu işte
acıkcası ne akp nede chpliyim ama oyunu kıme verirsin karar ver deseler ikisi arasında CHP ye veririm AKP başkan adayı esnaflık yapmayı bile bilmeyen biriydi insanların yüzüne bakmazdı, slm vermezdi şimdi cıkmış oy istiyokazansan nee kazanmasan ne aynı tas aynı hamam hepiniz başa geçene kadar geçtikten sonra babanızı bile tanımıyosunuz be, kı kalmış geyve halkını tanıycaksınız .
Yazar aylin aslım (Misafir)
30. 22-02-2009 19:39
CHP için ATİLLA ZEYTİNOĞLU için EVET...
Gelecek biziz biz geleceğiz.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
31. 22-02-2009 19:45
en büyük başkan ATİLLA ZEYTİNOĞLU
SEVDAMIZ SABIKADIR
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
32. 25-03-2009 11:34
Atilla amca ben göksel bilek in kızı gam
Sizin kazanmanızı en içten dileklerimle isterim :)
Yazar gamze (Misafir)
33. 25-03-2009 11:39
en büyük başkan bizim başkan
atillla gelecek dertler bitecek en büyük başkan bizim başkan atillla zeytinoğlu size destek veriyoruz en büyük dileklerimle :)
Yazar irem (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.