Son Yorumlar
Son Þans, Tekrarý 105 Yýl Sonra
Bilgi
Yazým içeriði ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazý olmuþ. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu þekilde, canlýlarýn hangi amaçla bayýltýðýný bilmeden ve sonrasýnda...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLÝ
ORADAKÝ YURTTAN ÞÝKAYET GELMÝÞTÝR BELEDÝYEYE BELEDÝYEDE GEREKENÝ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de deðiþim baþlýyor!
MÜTEAHHÝT
GEYVE TEÞKÝLATI TAMAMEN DEÐÝÞMELÝ MÜCAHÝTLÝKTEN MÜTEAHHÝTLÝÐE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüþtü
dileðimizdir
sayýn Murat Kaya; TCDD'nýn genen müdürü ile görüþürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyve SP Aday Listesi
Çarþamba, 18 Þubat 2009

Saadet Partisi adýna 29 MART 2009 yerel seçimlerinde aday gösterilen isimler belli oldu. Saadet Partisi, Geyve Belediye Baþkanlýðý için Mehmet Kýr'ý aday gösterdi.

Geyve Belediye Meclisi için 1-Mehmet Öcal Dardaðan 2-Muzaffer Yemiþ 3-Emre Kuruoðlu 4-Sedat Kýr 5-Mustafa Türit 6-Erdoðan Yýlgýn 7-Cafer Uðural 8-Kamil Saraç 9-Veysel Özcan 10-Ýsmail Çalar 11-Sebahattin Zorlu aday olurken kontenjan adayý Melih Hasan Can oldu. Ýl genel meclisi için 1-Ýrfan Tufanoðlu 2-Ömer Baþ 3-Serdar Atay isimleri aday gösterildi.


GEYVE 2009 SEÇÝM hakkýndaki diðer yazýlar
Gösterim: 3284 | E-posta

Yorumlar (19)
RSS Yorumlar
1. 18-02-2009 20:28
saadetliler e davet
oylarý bölmeyin.numan kurtuluþ aydýn doðan medyasý tarafýndan pohpohlanýyor.28 þubat sürecinde size söven adamlar þimdi niye sizi destekliyor.ak partiden ne koparýrsak kardýr diye sizi kullanýyorlar.en azýndan geyve de ak parti ye oy vermiycekseniz il genelde bari ak parti ye verin.yazýk etmeyin oylara.anayasayý deðiþtirecez.ne kadar çok oyumuz olursa o kadar iyi olur.yarýn bunun hesabýný veremessiniz.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karþý korumalýdýr, görebilmek için Javascript açýk olmalýdýr (Misafir)
2. 19-02-2009 00:47
HAHAHAH
AFFRIN YAKISIR GEYVEYE MEHMET GELECEK BELALAR BASLAYACAK ALKOL SATISLARI BASLADI SAPANCADA DUMANLI KAFALAR AFFFERIN BASKANA ..
Yazar GEYVE (Misafir)
3. 19-02-2009 00:47
HAHAHAH
bu arkadaslarý bi dahaki secimde chp saflarýnda gorurseniz sasmayýn.girmedikleri bi orasý kaldý
Yazar gercek saadetli genc (Misafir)
4. 19-02-2009 00:50
HAYIRLI OLSUN BAÞKANIM
hayýrlý uðurlu olsun baþkaným allah utandýrmasýn sonuna kadar yanýndayýz .tekrar sený baskan gormek en buyuk dýlegýmýz.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karþý korumalýdýr, görebilmek için Javascript açýk olmalýdýr (Misafir)
5. 19-02-2009 00:52
saadet þimdiiiiiiii
tatar ramazan sen ne sacmlaýyosun kardes ya saka yapýyosun heralde anayasayý deýstýrecekmýs arkadas 7 yýldýr ýktýdardasýn nýye deýstýrmedýn oyleyse baskanlýk secýmýne gelýnce yýne mehmet kýr la atýlla cekýsecek oyuzden sýz akýllý olun oylarýnýzý bosa harcamayýn atýlla gelecegýne mehmet kýr gelsýn daha ýyý murat bu ýsý beceremeyecek ancak 3. olur.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karþý korumalýdýr, görebilmek için Javascript açýk olmalýdýr (Misafir)
6. 19-02-2009 09:36
hayýrlý olsun
valla acýklanan lýsteler baktým en temýzý saadet partýsýnýn bu mehmet kýr iþi býlýyo valla adam nerede tepký cekmýcek adam var yazmýs ama dýgerlerýne bakýyorum nerede menfeattcý var nerede sýyasetý artýk oyuncak halýne getýrmýs ýnsanlar var orada.ozellýkle ch p nýn meclýsý tam býr facýa ýdrýs cakýrýn combenýn fehmý atagýn ne iþý var orda anlamadým bunlar daha dune kadar atýllaya dusmandý sýmdý ne olduda beraber oldular pes yaný bu kadar da olmazz. bu adamlar yarýn býrgun muratýn yanýnada gýderlerse sasýrmam.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karþý korumalýdýr, görebilmek için Javascript açýk olmalýdýr (Misafir)
7. 19-02-2009 09:40
ne yazýk
mehmet kýr ile murat kaya yý karþýlaþtýramazsýn bile kýr yine derme çatmada olsa fabrika getirdi iþ sahasý açtý sobacý murat 7 senedir ilçe baþkaný þimdiye kadar geyve için çalýþsaydý seçimi ceketini koysa alýrdý baþkan olunca yapýcam edicemle olmaz bu halk sana sormaz mý sen 7 seneden beri hendek ilçe baþkanýmýydýn diye birde utanmadan hendek e turistik gezi düzenliyorsunuz
Yazar geyveli (Misafir)
8. 19-02-2009 10:33
Seçim 2009
Konu herkesinde yorumunu yaptýðý gibi siyaset ve yaklaþmakta olan yerel seçimler. Adaylardan iki tanesi daha önce Geyve'de belediye baþkanlýðý yapmýþ isimler. Burada þimdi hiç bir adayýn adýný soyadýný kullanmayacaðým. Geyve'ye dýþarýdan gelen birisi olarak gözüme çarpanlarý söyleyim ki siz Geyve'liler her gün burnunuzun dibinde olan gerçekleri farkedebilesiniz. Her yerde aðaçtan, prefabrikten kulübeler, büfeler ve hatta bir de tamamen çadýrdan oluþan bir cafe var. Bir belediye baþkanýnýn amacý öncelikle sorumlusu olduðu belediyenin temizliði ve imarý olmalýdýr. Þehircilik anlayýþý Geyve'de maalesef sýfýr. Onlarca boþ dükkan ve iþ yeri varken eðer bir müteþebbis çadýrda cafehizmeti veriyorsa bunun nedeni iyi araþtýrýlmalýdýr. Ýnsanlar betonarme evlerine oturma ruhsatý alamazlarken bir çadýra iþyeri açma ruhsatý nasýl verilir. Bir itfaiye müdürü o ruhsata kendi sorumluluðunda olan imzayý nasýl atar. Bu mevcut yönetimle alakalý bir eleþtiriydi. Þu andaki adaylara bakýnca içlerinde ideolojisini deðiþtirmemiþ tek bir aday gözüme çarpýyor. Dediðim gibi isim vermeyeceðim burada, zaten herkes herþeyi biliyor. Ama bir diðer adaya bakýyoruz, 20 senede 6 parti deðiþtirmiþ ve konuþmalarýnda siyasi etikten bahsediyor... Bu ayýptýr, bu büyük bir yanlýþtýr. Kimilerinin düþünceside iktidarýn kesinlikle belediye baþkanlýðýný almasýdýr. Bir örnek, adapazarý büyükþehir ve adapazarý merkez belediyeleri iktidar belediyeleridir. uzaklara gitmeye gerek yok, adapazarýnýn merkezindeki birçok mahallede çöpler iki günde bir alýnýr, bir çok mahallesi hala çamurdan yürünülemez durumdadýr ve yine birçok mahallesi son 10 yýlda yükselen kaçak yapýlarla doludur. bu mu iktidar belediyesi olmanýn artýlarý. eðer buysa geyvenin iktidara ihtiyacý yok çünkü bunlar zaten geyvede mevcut. yorumlarým devam edecek, ama bu yazdýklarýmýn aksini iddaa edecek geyveliler olacak mý bunu merak ediyorum ben öncelikle.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karþý korumalýdýr, görebilmek için Javascript açýk olmalýdýr (Misafir)
9. 19-02-2009 12:21
seçim 2009
Arkadaþý kutluyorum Geyve yi iyi tahlil etmiþ.Fakat eksik bir þey var oda Milli Görüþ belediyeciliði hakkýnda bilgi sahibi olmamasý. 
Evet bazý adaylar çok defa parti deðiþtirdiler ama bir noktada herzaman bulundular.Gerek medeni cesaretleri gerekse tecrübeleri ile halký için bir þeyler yapma arzusunda oldular. 
Bir çok aday gibi þimdi aday olayým daha sonra bu adaylýðýmý nasýl olsa menfaat aracý olarak kullanýrým düþüncesinde olmadýlar. 
Her zaman bir gerçek var oda sahip olduðun güç senin çabalarýnla oluþur.Nedemek adaylar kendi çalýþmalarý ve insanlarda býraktýklarý izlenim kadar güçlüdür. 
saygýlarýmla
Yazar Seçim 2009 (Misafir)
10. 19-02-2009 13:43
baþarýlar baþkaným
baskaným sýze ve ekýbýnýze yurekten basarýlar dýlerým cenab-ý Allah yar ve yardýmcýnýz olsun ýnsallah sýzý cok sevýyorum ýyýlýklerýný ututamam..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karþý korumalýdýr, görebilmek için Javascript açýk olmalýdýr (Misafir)
11. 19-02-2009 14:49
geyve yi seviyorum
Geyve yi seviyorum Çünkü Geyve ye gelince çocukluðuma dönüyorum. hiçbirþey deðiþmiyor. Ayný köhne ,eski , dökük , yýpranmýþ Geyve . Gençlere yazýk ediyorlar.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karþý korumalýdýr, görebilmek için Javascript açýk olmalýdýr (Misafir)
12. 19-02-2009 14:49
büyük baþkan
oncelýkle hayýrlý ugurlu olsun baskaným sonuna kadar yanýndayýz allah mahcup etmesýn pýrýl pýrýl ekýbýn var yýne zafer senýn olacak ýnsallah
Yazar Bu mail adresi spam botlara karþý korumalýdýr, görebilmek için Javascript açýk olmalýdýr (Misafir)
13. 19-02-2009 17:25
baþarýlar
baskaným gercekten temýz ve guzel býr kadro kurmussunuz tebrýk ederým.hepsýde pýrýl pýrýl geyvelýlerýn sevdýgý saydýgý oy getýrecek kýsýler basarýlar dýlerým.
Yazar AHMET (Misafir)
14. 19-02-2009 19:17
baþarýlar
sn (edit) sendeðilmiydin sobacý murat ýn evinin önünde yatan beni aday göster diye yalvaran.sen iyi olsan 
senin en has adamýn olan ENVER UYSAL seni býrakmaz.gerci içimizde varken enver gibi vasýfsýzlarýn ne iþi var bizim partide anlayamadým.
Yazar misafir (Misafir)
15. 19-02-2009 21:12
baþarýlar
M.K. kiþilik olarak çok ýyýsýn gülen yüzün,kýbar ses tonun,sosyal olman bunlar çok güzel ama be abým yapamadýn iþte baþkanlýk kabul et nýye boþuna ugraþýyorsun yazýk etme kendine kýmse adýný býle duymak istemýyor,kýz kardeþýnde yok bak chp geçtiler vAZ geç çekýl üzülüyorum sýzýn için esnaflýk yapýn baþarýlý olursunuz.
Yazar ece (Misafir)
16. 19-02-2009 22:10
nerede kalmýþtýk?
öncelikle geyvede doðup büyümüþ biri olarak sayýn mehmet kýr a ve ekibine baþarýlar dileriz. buradan akp ilçe teþkilatýna sormak istiyoruz 7 sene içinde geyveye hizmet olarak ne yapmýþlar yada geyveye hizmet için baþka birilerinin cebini doldurmaya devam mý etmek istiyorlar orman iþletmesine neden geyveli bir tek insan alýnmadý yada geyveyi hendeke mi taþýmak istiyorlar o zaman murat kaya sana sesleniyorum geyveye deðilde hendeke aday olsaydýn bizce (edit) siyaseti iþi bilenler yapsýn önce akp yönetimi olarak dolandýrýcýlýk mahkemesininden suçsuz çýkýnda görelim onun için mehmet kýr baþkan boþuna masraf yapmayýn pilav daðýtmakla secim kazanýlmaz murat kaya halkýn karsýna cýkta yuzunu görelim laf deðil icraat yap!!!!!! tabi becerebilirsen
Yazar iki kafadar (Misafir)
17. 19-02-2009 23:02
iki kafadara
merak etme murat baskaným hepinizin onune cýkcak.asýl digerlerinin yuzu yok.boyna parti degistiren (edit)cýkamayacak halkýn karsýsýna.o 7 senede de baskan mehmet kýr olmasýna ragmen ondan daha cok faydasý oldu.hic sansýnýz yok.en az yuzde 50 alcak ak parti
Yazar atilla (Misafir)
18. 20-02-2009 21:40
iki kafadara
baþarýlar dilerim. özellikle irfan tufan oðlu na
Yazar mustafa bulut (Misafir)
19. 22-02-2009 10:39
tanýmazsýnýz diyen misafire
sayýn misafir 'gerçi senin misafir olduðunu düþünmüyorum' büyük bir ihtimal Geyve'lisin. Yazýndan da iyi bir chp li veya atilacý olduðun anlaþýlýyor. Sana þunu hatýrlatýyorum, atila bu memlekette tam beþ sene baþkanlýk yaptý mý yaptý. üstelik depremden sonra idi ve bu yöredeki belediyelere normalden daha fazla para aktý mý aktý... peki atilanýn bir tane eseri var mý, var.. nerede, eþme sýrtýnda nedir, þahsýna yaptýrdýðý ev, baþka varmý, yok..evet atila ideolojisini deðiþtirmedi, hep chp liydi.. etrafýndaki chp'liler yani (EDÝT) onu ve belediyeciliðini bitirdi..onun döneminde belediye çalýþanlarý (EDÝT) almadan iþ yapmýyordu bunlarý unutmadýk. (EDÝT)'la ise tam 15 kayýp yýl.. elde ne var tam bir hiç. Yok hiç deðil bir þeyler var, ne var, (EDÝT) ey halkým ne bekliyorsunuz. uyanýn ve gözlerinizi açýn. þöyle bir geyveden çýkýn. etrafýnýzý bir gözleyin...göreceksiniz bulacaksýnýz doðruyu, Geyveye 5 yýl daha kaybettirmeyin...baþka yorumlarda gelecek elbet...
Yazar Bu mail adresi spam botlara karþý korumalýdýr, görebilmek için Javascript açýk olmalýdýr (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarýnýz Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kiþisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adýnýz:
Baþlýk:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazýlan Yorumlar Hakkýnda E-Posta Aracýlýðýyla Bilgilendirilmek Ýstiyorum

Yazdýr E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.