Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Kır'ın Adaylığa Dair Açıklaması (VİDEO)
Cumartesi, 21 Şubat 2009

Saadet Partisinden Geyve belediye başkanı olarak aday gösterilen Mehmet Kır hakkında konuşulan konulara açıklık getirdi.isteğe bağlı kısmındaki figürler

 

Geyve belediye başkanlığı için Saadet partisinden aday gösterilen Mehmet Kır, kendisi hakkında konuşulan konulara açıklık getirdi. Saadet partisi seçim bürosunda konuşan Kır, adaylığı konusunda ilçe seçim kuruluna itiraz yapılması sonucunda kendisine aday olamama durumuna yönelik bir bilgi iletildiğini, bunun sonucunda devam eden seçim süreci çerçevesinde adaylığının devam etmesi için il seçim kuruluna müracaatta bulunduklarını söyleyen Kır, Cuma gününe kadar cevap beklediklerini, her türlü şartlara göre hazırlıkların devam ettiğini ve bu hizmet sevdasının her şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi. Kır, Geyve belediye başkanlığı için adaylığına AKP, CHP ve MHP'den itiraz edildiğini söyledi. " Adaylığım konusunda yasal bir sıkıntı söz konusu olursa içimizden bir arkadaşımızı aday gösterir, yolumuza devam ederiz, adayımızın soyadı Kır olmaz " dedi.

 

 

 

 


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 4364 | E-posta

Yorumlar (18)
RSS Yorumlar
1. 21-02-2009 17:03
..
aday olmaması geyve için hayırlı olacaktır.
Yazar geyve (Misafir)
2. 21-02-2009 17:59
sizi sevıyoruz baskanım
bu memlekette pkk lılar hırsızlar gelip mılletvekılı oluyo ben anlamıyorum nıye herkez bu adamla ugrasıyo anlamıyorum .aday olsanızda olmasnızda sızı cok sevıyoruz baskanım sız her zaman bızım gonlumuzde baskan olarak kalacksıznız.bu memlekette hızmet yapanlar hep boyle engellemerle karsılasmıstır.bu memlekette hıc sebep yokken basbakan asılmıstır bu memlektte tayyıp erdogan2002 secımlerınde ady yapılmadı o yuzden hıc uzulmeyın baskanım cenab-ı Allah her zaman dogrunun yanındadır sız bu memlekete hızmet etmek ıcın ceza aldınız onemlı olan cenab-ı Hakkın huzurundakı mahkemedır.bu memlekette hırsızlar, yetım hakkı yıyenler elını kolunu sallayarak gezmekte pkk lılar bızlrın verdıgı vergılerle meclıste maas almaktadır .sız bızım basknımız olsanızda olmasanızda sızı sevıyoruz dualarımız her zaman sızınle allaha emanet olun
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
3. 21-02-2009 18:12
SİZDE ONLARA İTİRAZ EDİN
SAYIN KIR akp-mhp- chp-nin itirazıyla adaylığınız düştüyse sizde onlara itiraz edin ... 
onlarda aday olamasın  
adaylıktan düşmek itiraz la oluyarsa tabi... 
(edit) 
İNSANAIN KENDİ KENDİNE YAPTIĞINI YAPAMAZ BİR ORDU...!!!???
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
4. 21-02-2009 21:16
ADİL ADALET VE SAADET
NURİ KARDEŞİM SYN BAŞKANI SAKIN BAŞBAKANLA KARIŞTIRMA SYN BAŞKAN EVRAKTA SAHTECİLİKTEN YATTI BAŞBAKANIN OLAYI FARKLIDIR ELMA İLE ARMUDU KARIŞTIRMAMAK GEREKİR..GENEDE ÜZÜLDÜM..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
5. 21-02-2009 21:32
mehmet kır nerede biz oaradyız
mehmet kır adam gıbı adamdır aday olsada olmasada bızım baskanımız olarak kalacaktır.seversınız yada sevmezsını ama bu memlekette halkın oylarıyla 3 kez baskan secılmıstır ve herkeze ıyılıgı dokunmustur.daha gecen melıh gokcen soledı ben calıskan durust bı adam olmasam bu mıllet benı 3 defa baskan secmez dıye.mehmet kır da 3 kez baskan secılmıstır bu mıllet onu sevmıs ve guvenmıstır ama ayak oyunlarıyla ceza alması saglanmıstır.cunku cezaevıne gırmese tekrar baskan secılecegı kesın oldugu ıcın yolu tıkanmıstır.ama sunu soleyeyım mevkıler gelıp gecer onemlı olan adam olmaktır mehmet kır da adam gbı adam garıban babasıdır.senı cok sevoyoruz baskanım cenab ı hak her zaman yar veyardımcın olsun..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
6. 21-02-2009 21:36
tatar ramazana
(edit)Korkmasalar bu partiler,gidip şikayet etmezler.Siyasette hiç etik olmayan bir durum.Adam gibi çıkarsın yoluna,millet teveccüh gösterirse oturursun koltuğa.Buradan sesleniyorum, 20 tirilyon borc bilmemne, bedavadan bilip bilmeden konuşuyosun, abilerin kimse onların zihniyetiyle.Eğer ki bu murat abin senin belediye başkanı olursa, ve hizmet yapamazsa bu geyveye o zaman ne yapmayı düşünüyosun! P.ova,alifuatpaşa,taraklı ve bir sürü belediye bu şekilde alındı geçen dönem,hükümet partisi gelsin dendi,geldi,neoldu, ne yaptılar,borçsuzlar mı?Daha bu güne kadar partisini bile yöenetemeyen abilerin,bakalım belediyeyi nasıl yönetecekler merak ediyorum!(edit) çamur attığın adam siyaset yapıyodu.Birileri gibi(edit) kendi menfaatlerini düşünseydi, 1991 yılında milletvekiliydi bu adam.Önce siyaseti hizmet aracı olarak gördü, birileri gibi insanlara terastan bakmadı, karınca oldu,yukarı baktı.Yaşlıyı,garibanı,düşeni kaldırdı!Bu memlekete hizmet etti 14 yıl, bu muydu karşılığı! Ama şunu kimse unutmasın, kesilen sakal daha gür çıkar! Bir Mehmet gider, Bin Mehmet gelir.Bugün iktidarın gücünü kullananlar,ve iktidar partisi diye boy gösterenler,yarın o partileri özalın anapı gibi içler acısı duruma düştüğünde bakalım yine partilerine davalarına sahip mi çıkacaklar, yoksa o dönemin mevcut en güçlü partisinin saflarında yer mi alacaklar daha önce olduğu gibi!
Yazar Mehmet (Misafir)
7. 21-02-2009 22:13
beni eleştirenlere
benim genel başkanım şiir okumaktan hapis yattı.evrakta yolsuzluktan hapis yatmadı.türkiye bir hukuk devleti.kanun aday olamaz demişse şeriatın kestiği parmak acımaz.kimseyi suçlamayın.3 dönem atilla dönemide dahil geyvede bir tane eseriniz varmı onu söyleyin.20 trilyon borç,çamurlu,çöplü,çukurlu sokakların suçudamı murat ta.murat 6 yıldan beri ilçe başkanı.hastane acil binası,7 tane okul,kültür merkezi,sağlık ocağı,emniyet binası,3tane köyde sulama göleti,asfaltlanan köy yolları.daha sayayımmı.siz bitane sayamassınız.bunlar murat ın ilçe başkanıyken yaptıkları.bide bld.başkanı olsa kimbilir neler olacak.bu at gözlüklerini çıkarın.sizin hayalleriniz bizim yaptıklarımıza yetmez.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
8. 21-02-2009 23:38
cakma tatar bu sana son sozum bıraz delı
tatar ramazan sen ya korsun yada geyvede yasamıyosun bu kadar da olma be kardesım elıne yuzune dursun mehmet kır hıcbısey yapmadı dıyosun ya bu saatten sonra sana bısey demıyorum allah sana akıl fıkır versın sen sıyasetın s sını ble bılmıyosun bundan sonra tenezzul edıp sana cevap bıle yazmamsende kapasıte yok bunu anladım. hıı bu arada senın genel baskanın halkı kın ve nefrete tesvıkten gırdı cok ıyı bıldını zannedıyosun ama hıc bısey bılmıyosun etck 301 ceza kanunu na bı bak ıstersen su an da 11 tane davası var beledıye baskanlıgı yaptıgı donemden dokunulmazlıgı oldugu ıcın beklıyo hıı bu arada senın mılletveklınınde rusvet sucu ısledı gun gelır o da turk yargısına hesabın verır...
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
9. 22-02-2009 00:38
BU BİLNEN BİR ŞEYDİ MEHMET
SİZLERDE BİLİYORDUNUZ MEHMET KIRIN ADAY OLAMAYACAĞINI AMA GÜNDEMDE KALMAK İÇİN ADAY OLMADIMI SAYIN KIR ŞİMDİ BAŞKA PARTİLİLERİ SUÇLUYORSUNUZ ŞİKEYET ETTİ DİYE HAKSIZSINIZ KİMSEYİ SUÇLAYAMAZSINIZ SANKİ ŞİKAYET ETMESELER ADAYMI OLACAKTI SEN BUNA İNANIYORMUSUNKİ BEN İNANMIYORDUM SENİ BİLEMEM.SAYGILARIMLA.
Yazar küskün (Misafir)
10. 22-02-2009 12:39
BU BİLNEN BİR ŞEYDİ MEHMET
Saadetli olarak artık oyum "SAADETE".Yeni aday kim olursa olsun..İsterse "sopa" koysunlar...
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
11. 22-02-2009 12:40
bu da benim son sözüm
tayyip erdoğan evet 301 den içeri girdi.ders kitaplarında olan bir şiiri okumak halkı kin ve düşmanlığa sevketmek suçu ise beni asın o zaman.onu hapse attıranlar şimdi silivride terör örgütü üyeliğinden yargılanıyorlar haberin vardır heralde.tayyip erdoğan ın posterleri ise arap sokaklarında kahraman diye elden ele geziyor.bundan da haberin vardır heralde.şaban dişliye gelince ben onun avukatı değilim bir.bu adam kanunen bir suç işlememiştir iki.etik açıdan yanlış yapmıştır ve ak partiden istifası istenmiştir gereğini yapmıştır üç.sevigene baykal nasıl sahip çıktı gördük.tayyip erdoğan şaban dişliye sahip çıkmamıştır.çünkü ak partide yanlış yapan barınamaz dört.anladınmı beş.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
12. 22-02-2009 15:21
Yerel seçimler 3
İlk yorumdan beri isim kullanmayacağımı söylemiştim, bunu devam ettirmek istiyorum. Güçlü adaylardan birisi ve muhtemelen seçime katılması halinde en büyük rakibi olan CHP adayına belediye başkanlığını kazandıracak isim, eski belediye başkanı ve sözde Geyve sevdalısı aday, seçime katılamayacağı yönündeki karardan sonra yıkılmış durumda. Nasıl yıkılmasın ki, adaylardan birisinin mesleği sobacılık, diğeri esnaf ve sanatkarlar odasında çalışıyor, bir tanesi çiftçi. Yani tamamının bir mesleği varken belediye başkanlığını ek iş olarak yapıyorlar ya da yapacaklardı. Bir tek Geyve sevdalısı bu büyüğümüzün tek mesleği belediye başkanlığıydı.(edit)
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
13. 22-02-2009 16:27
adam gibı adam mehmet kır
tatar ramazan sen yıne battın kardes sen en ıyısı benımle ınatlasma senın kapasıten yetmez kocum dıyosun kı akp yamlıs yapan adam sahıp cıkmaz senın su an beldıye baskan adayın rusvet olayı ortaya cıkınca ben sayın vekılımın arkasındayım dedı geyve haberlerıne ıyı bak ınternetten yanı basbakan sahıp cıkmadı ama senın baskan adyın sahıp cıktı bu ne yaman celıskı boyle .bu arada dıyosun yanlıs yapan adam akp de barınamaz nasıl yanı anlamadık (edit).ıste sız bolesınız dostum mılletı gozunun ıcıne baka baka yalan solersınız basbakanın resımlerı arap ulkelrınde gezıyo dıosun evet senın basbakanın zaten arap hayranı daha bır kere bıle ne mutlu turkum dıyemedı.ben anlamadım bu mehmet kır sana ne yaptı alıp veremedıgın ne ama dusunuyorum kesın sana yada bı yakın akrabana bu amcan falan olabılır ıyı dusun ya ısını yapmıstır yada ıse almıstır sende bu ıyılıklerın altında ezılmısın sende kompleks olmus.keske sen mehmet kır"ın yarısı kadar adam olabılsen ne yaptınız ettınız adamı katakulleye yıprattınız tabı cezaevıne gırmese yıne baskan olacak tı bunu sende senın vekılınde cok ıyı bılıyodu ama olsun her seyın bır zamanın vardır bırgun hesap doner mıllet gorur kım haklı kım haksız..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
14. 23-02-2009 01:17
HERKES İŞİNİ YAPSIN
BEN DİYORUM Kİ HERKES İŞİNİ YAPSIN..KİMSE TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKMESİN GEÇEN DÖNEM UMURBEY YOLUNA ÇADIR AÇANLAR BU DÖNEM AKP ÖNÜNE ÇADIR AÇARLAR SANIRIM..BEN SORARIM SAYIN ADAY SİZİN İŞİNİZ NEDİR ??MESLEĞİNİZ NEDİR ?? SİZ NE İŞ YAPARSINIZ ??..BELEDİYE BAŞKANLIĞI DERSİNİZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİR MESLEK SANAAT İŞ DEĞİLDİR..İŞSİZLER KERVANINA HOŞGELDİNİZ BAŞKAN..55 KİŞİYİ İŞTEN ATARKEN DÜŞÜNECEKTİN ÇEKME MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHASTE..VİZESİZ DEDİN MAHKEMEDE NEDEN KAYBETTİN..??ASLINDA VİZESİZ OLAN SENDİN...TŞKLER..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
15. 23-02-2009 13:21
HERKES İŞİNİ YAPSIN
bu arada bu saadetlileride kınıyorum herkez bi koltuk sevdası ve mevki sahibi olmak için elinden gelen tüm menfaatleri kullanıyormuş tu genel bakış açısı olarak hakikaten bizim geyve de belediyecilik menfaat üzerine kurulmuş çok yazık. saygılar
Yazar geyvenin evladı (Misafir)
16. 23-02-2009 17:21
helal sana irfan tufan oğlu
helal sana irfan tufan oğlu sadet pariniside kullandırdınız ya size helal olsun sizler bilmiyormudunuz aday olamayacağını herkes biliyordu bir siz bilemediniz demi ama sizde ilgenel meclis üyesi oldunuz bundan sonra kimler kalcak sadet partisinde göreceğiz geçen dönemde aynısını yaptılar DYP oy vermrmizi istediler ama bizler genede vermedik bizler 1987den bu yana bu partiden başka birine oy vermedik ama yazık ettiniz partimize keşke hiç adayımız olmasaydıda partimizde dik otursaydık ben şu an sadet partili olmaktan utanıyorum kimseyede oy vermiyorum bu seçimde saygılar :(
Yazar küskün geyveli (Misafir)
17. 24-02-2009 15:55
misafir politikacı
Adaylar partilerin seçim propagandasında ileri sürdüğü kurbanlardır.Bu kurbanlar herzaman bir adım öndedir.Neden?Aday olmak cesur olmak tır.İnsanlara alternatif sunmaktır.Dahası her dönem alternatif olmak bu yolda ne kadar geniş bir vizyona sahip olunduğunu ve üretken olduğunu gösterir. 
Mehmet KIR tekrar tekrar aday olarak bu konuda engin bir fikre ve deneyime sahip olduğunu göstermiştir ve takdiri hak etmiştir.Yaptıkları eleştirilebilir hatta yadırganabilir.Amma bu yapılanlar kendi eseridir.Başkalarının yaptıkları ile ben de varım dememiş,kendi eserleri ile ortaya çıkmıştır. 
Bir saadet partili olarak benim de kanaatim odur ki adaylık konusunda Syn.Mehmet KIR iyi bir tercih olmuştur.Aday olması mümkün olmayabilir fakat bu konuda göstermiş olduğu tavır takdire şayandır.Her dönemde SAADET PARTİSİ ile birlikte cengaverler ortaya çıkar SYN.MEHMET KIR da bu cengaverlerden biridir.Milli Görüş bu tür durumlara herzaman şahit olmuştur. 
 
Şimdi devamlı olarak akp ye methiyeler düzen arkadaşlarımıza tavsiyem şudur.Siz bulunduğunuz yerin kıymetini bilin.Herzaman orada olamazsınız.İktidar ateşten gömlektir.İrfanın kuvvetli olmazsa yanarsın.Hizmeti değil rantı kardeş bellersen sandıkta boğulursun ama bu gün ama yarın. 
Hizmet etmek için akp iyi bir araç fakat adaylarının cürmü yok.Hizmet etmek onların işi değil.onların işi blazer ceket giyerek milletimize caka satmektır. 
Gülerim size 
Gülerim size 
saygılarımla
Yazar misafir. (Misafir)
18. 10-03-2009 01:07
misafir politikacı
TATAR RAMAZAN LAKAPLI ARKADAŞ BU RASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ, TAYYİBİN POSTERLERİ ARABİSTANDA GEZİYORSA BİZE NE. BİZ LAİK DEMOKRAT BİR MİLLETİZ,ARABİSTAN,İRAN, IRAK BİZİ BAĞLAMAZ.SEN DE UYAN ARTIK. GÖZÜNÜ KÖR ETMİŞLER SENİN. BU KADAR CAHİL OLAMAZSIN. İLKOKULA GİDEN ÇOCUKLAR YAPMAZ SENİN BAYAĞI YORUMLARINI.SEN BASİT BASİT YORUMLAR YAPTIKÇA TAPTIĞIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYIN OLASI OYLARINI DA KAYBEDECEK, BENCE SUSMAN DAHA HAYIRLI OLUR ;)
Yazar KUZEN (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.