Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyvespor İkinci Yarı Açıldı: 3-1
Pazar, 22 Şubat 2009

Geyvespor derin nefes aldı: 3-1... Sakarya 1. Amatör Küme D grubu temsilcimiz Geyvespor, Mekecespor'u 3-1 yenerek nefes aldı. Geyvespor sahasında oynana maçın ilk yarısını Mekece 1-0 önde kapadı.

Maça çok tutuk başlayan Geyvespor, 25. dakikada Mekecesporlu Ünal'ın attığı gol ile 1-0 mağlup duruma düştü. Ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Geyve ikinci yarı coştu
İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Geyvespor aradığı golü penaltıyla 75. dakikada Mustafa ile buldu :1-1... Bu golden 4 dakika sonra yine Mustafa Geyvespor'un ve kendisinin 2'nci golünü atarak durumu 2-1'e getirdi.
85. dakikada Mekecespor'un oyuncu değişikliği esnasında 6 sırt numarasıyla oyunda yer alan Oktay sahadan çıkıp yerini Hasan'a bırakmak üzereyken, orta hakem Hasan Uzel'le girdiği sözlü sataşma nedeniyle kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Böylece yerine girmesi gereken Hasan oyuna dahil olamamış oldu. Oktay'a gösterilen kırmızı kart sonrası Mekecespor yöneticilerinden biri alan ihlali yapınca, orta hakem bu yöneticiyi de tribüne göndererek cezalandırdı.
Bu dakikadan sonra 10 kişi oynayan Mekecespor oyundan koptu ve +90'da Gökhan, Geyvespor'un 3'üncü golünü atarak skoru tayin etti. Geyvespor:3 Mekecespor:1

Maçtan sonra oyunculara galibiyet için jest yapan yönetim, takıma  yemek verdi.

Saha: Geyve

Hakemler: Hasan Uzel, Süleyman Akçit, Ali Kalik

Geyvespor: Musa*** Adem*** İdris*** Emrah Aslan*** (Emrah Karaman*** dk.85) Cumhur*** Gökhan**** Yasin*** (Ramazan*** dk60) Mustafa**** Mehmet*** Gürkan*** (Emrah Çelik*** dk 46) Hüseyin***
Teknik Direktör: Murat Yıldırım

Mekecespor: Doğan** Recep** Oğuz** Türker** Şuayip** Oktay** Burhanettin** Aslan** Şahin*** Mehmet** Ünal***
Teknik Direktör: Bekir Ünal

Goller: Ünal (Dk.25, Mekecespor), Mustafa (dk 75 pen. ve dk 79), Gökhan (dk +90)

Kırmızı kart: Dk 85 Oktay (Mekecespor)

Sarı kart: dk 44 Recep (Mekecespor)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Spor hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3040 | E-posta

Yorumlar (8)
RSS Yorumlar
1. 22-02-2009 20:51
mustafa kotan ve geyvespora basarılar
Geyvespor bu maçta cok ıyı ıs cıkardı teknık heyet ve özellikle antrenör murat yıldırıma tebrıklerımı sunarım oğlum olan mustafa iskender kotanında basarısının devamını dılerım... tüm takım oyuncularının anlından öperim
Yazar ömer kotan (Misafir)
2. 22-02-2009 22:32
mustafa kotan ve geyvespora basarılar
Biz bu hafta nefes aldık başarılarımız hoacamız Murat YILDIRIM'ın sayesınde gıdıyor tebrikler
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
3. 23-02-2009 00:06
mustafa kotan ve geyvespora basarılar
sabrı başarıya merdiven yapan murat hocama yakışır. gencler siz hocanızı dinleyin sonunda gülen siz olacaksınız hepinizi tebrik ederim.
Yazar BİLAL (Misafir)
4. 23-02-2009 11:20
stad istiyoruz
dünkü maça değinmek istiyorum biraz.takım ilk yarı çok kötüydü. çünkü takımda iş yok.2. yarı mekecenin taktik hatası ve verilen haksız penaltı mekeceyi alt üst etti ve oyun geyve lehine döndü.geyve bu olmamalı.köy takımları ile 1. amatörde mücadele ediyorz.bir hata var ama nerede.yeni belediyeden geyvespora önem verilmesini istiyorz. stadın yeri yeri zemini konumu çok kötü. taraftar gelmiyor çünkü rügarın yüksek oldugu komum itibari ile geyvenin en pis yeri.bu olurmu ya.yazık geyveye yatırıma.zamanım başkanları stadı oraya kadar yapacak yer bulamamışlarmı.geyvespora önem verelim.
Yazar geyve taraftar (Misafir)
5. 23-02-2009 13:48
GEYVENİN GELECEĞİ GARANTİ ALTINDA
GEYVE SPORLA GURUR DUYUYORUZ.ÖZELLİKLE ANTRÖNER MURAT YILDIRIM HOCANIN BAŞARISI GÖZ ARDI EDİLEMEZ,HOCA GÜNÜ KURTARMAYA ÇABALAMIYOR GEYVENİN GELECEĞİNİ SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE KURMAK İÇİN GENÇLERE ÖNEM VERİYOR.BU GENÇLERLE GEYVENİN GELECEĞİ ÇOK PARLAK.TEŞEKKÜRLER HOCA VE TEŞEKKÜRLER GENÇLER..
Yazar METİNCE (Misafir)
6. 23-02-2009 20:09
STAD SORUNU
GEYVE SPOR İYİ GİDİYOR.YALNIZ STAD GEYVENİN ÇOK DIŞINDA TAKIMIMIZ EVİNDEKİ KARŞILAŞMALARDA BİZLERİN TAM DESTEĞİNİ ALABİLMESİ İÇİN STADIN DAHA YAKIN VE UYGUN YERE ALINMASINI İSTİYORUZ.GENÇLERE BİZLERDE ÇOK GÜVENİYORUZ VE BAŞARILAR DİLİYORUZ.YENİ BAŞKAN ADAYLARINDAN BUKONUDA RESMİTAAHHÜTTE BULUNMALARINI VE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALARINI İSTİYORUZ.
Yazar FURKAN (Misafir)
7. 07-03-2009 17:46
stad sorunu
GEYVE SPOR İYİ GİDİYOR.YALNIZ STAD GEYVENİN ÇOK DIŞINDA TAKIMIMIZ EVİNDEKİ KARŞILAŞMALARDA BİZLERİN TAM DESTEĞİNİ ALABİLMESİ İÇİN STADIN DAHA YAKIN VE UYGUN YERE ALINMASINI İSTİYORUZ.GENÇLERE BİZLERDE ÇOK GÜVENİYORUZ VE BAŞARILAR DİLİYORUZ.YENİ BAŞKAN ADAYLARINDAN BUKONUDA RESMİTAAHHÜTTE BULUNMALARINI VE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALARINI İSTİYORUZ. her türlü desteğide yapıcağımıza emin olun ama sahayı daha yakın bir yere kurarsanız tam destek bizden
Yazar can (Misafir)
8. 19-03-2009 16:07
hakem
bu maçlarda 1.yardımcı hakem olan canım müzik öğretmenim de var.onu çok seviyorum.bütün maçları çok güzel geçsin ama o hakem kötü geçsede bişi olmaz.adı süleyman akçit onu canımdan bile daha çok seviyorum.o benim herşeyim onu çok seviyorum.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.