Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Soylu, Geyvelilere Hitap Etti (VİDEO)
Cumartesi, 28 Şubat 2009

Demorat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Sakarya gezisi programı çerçevesinde Geyve'de halka hitap etti. Süleyman Soylu'nun nefes almadan yaklaşık olarak 35 dakika halka hitap etmesi dikkat çekti.

Türkiye'nin görünümünü ve içinde bulunduğu çıkmazı Geyve perspektifiyle değerlendiren Soylu; Türkiye'nin iyiye gitmediğini, borçların arttığını, ülkenin iyice borç batağına saplandığını dile getirdi. AKP İktidarını ağır bir dille eleştiren Soylu, "29 Mart seçimlerinde Erdoğan'a sarı kart gösterin. İlk fırsatta ben de ona kırmızı kart gösterip iktidarına son vereceğim" dedi.

DP Geyve Belediye Başkan adayı Vecihi Tekin ve DP Alifuatpaşa Belediye Başkan adayı Mehmet Küçük için halktan destek isteyen Soylu, DP iktidarının zamanının geldiğini ifade etti.

Halka yaptığı konuşmanın ardından beraberindeki heyetle DP Geyve İlçe seçim bürosunun açılışını yapan Süleyman Soylu; kurdelayı saf ve temizliğin sembolü olarak küçük bir çocuğa kestirdi.

DP ilçe seçim bürosu açılışından sonra AKP Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, AKP Geyve Belediye Başkan adayı Murat Kaya ve partililer de gelerek 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3399 | E-posta

Yorumlar (3)
RSS Yorumlar
1. 28-02-2009 18:39
Bir çok kişi oradadı ama kıyıda köşede ama meydanda birçok siyasi DUAYEN ler oradaydı sanırım onlarda benim gibi parmakları azında dinlediler ve hayretle izlediler birçok siyasetciye TAŞ çıkarırcasına 35 dakikadan fazlaca bir süre konuştu tezahurat yok (ŞAK ŞAK) yok günümüz sorunlarına çok güzel parmak bastı yaşı kaç bilmiyorum ama YOLU açık aydın bir siyasetçi olarak bundan sonra siyaset sahnesinde adını sıkça duyacamızı sanıyorum umarım böyle kaliteli GENÇLERE TÜRK HALKI sahip çıkar..VECİHİ TEKİN e de bu seçimlerde başarılar diliyorum kendisini GEYVE tanıyor GÜZEL bir insandır oy alır alamaz GEYVE halkı karar verecek her ne olursa olsun [KAZANIRSA GEYVE KAZANACAK KAYBEDERSEDE GEYVE].. BAŞARILAR...
Yazar DUAYEN (Misafir)
2. 28-02-2009 22:18
USTA SİYASETCİ
Bakıyorum GEYVE mizin (DUAYEN)Siyatsetcisi Syn SADIK BAĞCAZ Genç siyasetçileri Ellerinle besliliyor Sen Bir ÇINAR sın SADIK BAĞCAZ herkes senden DERS alması gerekir senin elinden AŞ yemek Herkese nasib olmaz..TBRKLR.. :zzz
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
3. 28-02-2009 23:20
geyve
nedıyım hayırlı olsun vecıhı abımızı severız geyvelı de sadık bagcaz amcamız sızede hayırlı olsun ılamı kardesımız atılla zeytın oglunun yanında sız ak partı derken dp hadı bakalım hayırlı olsun olsun ya bıtarafa yonelecenız ya murat baskanıma dogru yonelıyonuz hadı hayırlı olsun geyve ıcın nedım..
Yazar geyve (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.