Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
SP Aday Tanıtımı Yapıldı(VİDEO)
Çarşamba, 04 Mart 2009

Saadet partisi Geyve ilçe teşkilatında düzenlenen törenle Saadet Partisi Geyve belediye başkanı adayı olarak açıklanan İrfan Tufanoğlu tanıtıldı.

Saadet Partisi ilçe teşkilatında tanıtım toplantısı düzenlendi. Saadet partisi Geyve belediye başkanı olarak açıklanan İrfan Tufanoğlu tanıtıldı. Tanıtım toplantısında konuşan Saadet partisi Geyve ilçe başkanı Mehmet Kır, açıklamalarıyla Geyve'de konuşulan bir çok konuya açıklık getirdi. Diğer belediye başkan adayları ve belediye meclis üyeleri için de bazı açıklamalar yapan Kır, belediye başkanlığını İrfan Tufanoğlu'nun kazanacağını iddia etti. Gecede ayrıca Saadet partisi belediye meclis adayları ile il genel meclisi adayları da tanıtıldı.

İRFAN TUFANOĞLU KİMDİR?

1964 Geyve doğumlu olan Tufanoğlu, ilk orta ve lise tahsilini Geyve'de tamamladı. Refah partisi ilçe yönetiminde, Fazilet partisi ilçe kurucu üyesi görevlerinde bulundu. Saadet partisi Alifuatpaşa belediye başkan adayı oldu. Son Saadet partisi ilçe kongresinde ilçe başkanı seçildi. Kereste ticareti ile uğraşan Tufanoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2893 | E-posta

Yorumlar (7)
RSS Yorumlar
1. 05-03-2009 09:42
hayırlı olsun
öncelıkle ırfan kardesım sana bu zorlu yolda basarılar dılerım cenab-ı hak ınsaallah senı muzaffer kılsın inşaallah ben buradan sayın mehmet kır "a da sevgılerımı saygılarımı sunarım gostermıs oldugu bu dik duruş icin kendısını tebrik ederim.kendısı davamıza gercekten sahıp cıkmıstır kendısınden Allah razı olsun .tekrar ırfan kardesıme basarılar dılerım hayırlı ugurlu olsun.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 05-03-2009 12:31
Misafir.
Geyve de adaları ile gündemden düşmeyen SAADET PARTİSİ seçim öncesinde iddiasını sürdürmüştür. 
 
Gerek Sn.Mehmet KIR gerekse Sn.İrfan TUFANOĞLU adaylıkları ile SP nin Geyve belediyesine göstermiş olduğu talebin ciddiyetini ortaya koymuştur. 
 
Bundan sonra diğer adaylar ve partileri yaptıkları içi boş politikaların ne kadar anlamsız ve gereksiz olduğunu anlayacak vatandaşımıza proje ve hizmet üretmek zorunda olduklarını hatırlayacaklardır.Bu durum vatandaşımızın seçme hakkını dahada kolaylaştıracaktır. 
Şimdi;Geyve de çıkara dayalı politikanın ve tepeden bakma kişiliklerin ortadan kaldırılması,var olan ahlaki çoküşün önüne geçilmesi,herzaman hizmetin devam etmesi için Milli Görüş belediyeciliğinin kazanması için gerekli olanların yapılması zamanıdır. 
Fırsatlar birkez vardır;ikincisi olmaz.Bu dönem bir fırsattır ve bu fırsat iyi değerlendirilmelidir. 
Sıradan bir Geyve vatandaşı olarak önüme gelen seçme hakkımı;hakkımı bir başkasına peşkeş çekmeyecek,benim üzerimden rant aktarmayacak,bana seçimden sonra küfretmeyecek,canımı malımı emniyetimi benden çok düşünecek,Harun gibi gelip Harun gibi kalacak,vatandaşı aç iken eğlencelere koşmayan bir başkandan yana kullanacağımı belirtmek istedim. 
 
saygılarımla
Yazar Misafir. (Misafir)
3. 05-03-2009 15:52
helal olsun
öncelıkle orada buluna ınsanların hepsıde pırlanta gıbı ınsanlarıdr hepsı bırbırınden temız hıcbırı menfaat pesınde kosmayan yiğit,delıkanlı ınsanlardır cunku oaraya gelenler sadece ve sadece davası ıcın ahde vefa ıcın oraya toplanmıslardır hepsınden allah razı olsun onlar ufacık hesaplar ıcın davasını sevdasını terketmemıslerdır.buradan sunu solemek ısterım saadet partısı secımı kazanır veye kazanmaz onu bılemem ama bu dık durus ve haysıyetlı,onurlu mücadelede geyvelının gonlunu lazanmıslerdır.bu arada mehmet bey sizi ozellıkle kutlarım bunca zamandan berı saadet partılıyım deyıp de ıktıdar ruzgrınyla saga sola yamananlar umarım utanmıstır .secımı sonucu hıc onemlı degıl mehmet kır ve arkadasları gonlumuzu kazanmıstır ve ınanıyorum kı bundan buyuk onur olamaz .Allah bu zorlu mucadelede her zaman yar ve yardımcınız olsun arkadaslar dualarımız sızınle..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
4. 06-03-2009 00:25
HUZUR SAADET
HELAL OLSUN MEHMET BAŞKAN GERÇEK MİLLİ GÖRÜŞCÜLER GİBİ PARTİYİ ADAY OLMAMANA RAĞMEN YALNIZ BIRAKMADIN İŞTE GERÇEK MİLLİ GÖRÜŞCÜLÜK BUDUR İŞTE UTANSIN BAZILARI SAADET PARTİSİ MEHMET KIRLA VEDAT ERENLE FİKRET IŞIKLA MEHMET TETİKLE HAKKI KILÇLA İRFAN TUFANOĞLU İLE MECLİS ÜYELERİ VE İLGENEL ÜYELERİ İLE YENİDEN İDDİALI DURUMA GELMİŞTİR EĞER SEÇİMİ SAADET PARTİSİ ALIRSA KİMSE ŞAŞIRMASIN ŞAŞIRANLARIN DİKKATİNE
Yazar SAADET (Misafir)
5. 06-03-2009 17:45
işte saadet
sayın başkan adayımız irfan abime başarılar diliyorum inşallah bu seçimi kazanır bir zamanlar saadetçiyim ama mehmet kır olduğu için yokum diyenler bakalım şimdi ne yapacak milli görüşçüler mehmetçiler ahmetçiler sucular bucular değil hakkın yolunda ilerleyen halkın partisi inşallah meşaleyi devralacak ve sonuna kadar tasıyacaktır yaradan yar ve yardımcınız olsun saygılar  
onur
Yazar onur (Misafir)
6. 06-03-2009 17:55
işte saadet
pardon vedat eren hangi partide atillaya söz vermiş ıyı ögrenın
Yazar saadetçiye (Misafir)
7. 06-03-2009 18:02
kutlama ve tebrik
adaylığını duydum çok sevindim.ALLAH utandırmasın.ALLAH muaffak eylesin.geyve bir başkan görsün.halkın içinden biri..tertemiz şaibesiz dürüst birisi hiç bir kirli işe bulaşmamiş içinizden birisi GEYVE bu fırsatı kaçırmamalı.sevgi . muabbet ve başarı dileklerimle selamlıyorum.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.