Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Bahçeli Kent Meydanında Konuştu
Cumartesi, 07 Mart 2009

Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli, Sakarya Kent meydanında Sakaryalılara hitap etti. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Bahçeli, iktidara yüklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kent Meydanı'nda partililere seslendi. Bahçeli'nin konuşması sık sık "Devletin başına Devlet gelecek" sloganlarıyla kesildi. On binlerce kişinin katıldığı miting için gelenler Kent Meydanı'nı hınca hınç doldurdu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel yönetimlerde herkese eşit davranan ayırım yapmayan bir zihniyetle hareket edeceklerini belirterek, 29 Mart yerel seçimlerinin önemli bir dönüm noktası olduğunu dile getirdi.

"AKP'ye Osmanlı tokadını vuracağız"
Bahçeli, AKP'nin yanlışlar içerisinde bir politika izlediğini ifade ederek, "Yerel seçimler bu açıdan AKP'ye ders vermek için önemli bir fırsattır. 29 Mart'ta aziz milletimiz AKP'ye Osmanlı tokadını vuracak." dedi. Yorgun olduğu gözlenen Bahçeli'nin konuşması sık sık "Devletin başına Devlet gelecek" sloganlarıyla kesildi. Mitinge on binlerce kişi katıldı.

İşte Bahçeli'nin konuşması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümetin "gerilim stratejisi" uyguladığını öne sürerek, "AKP'ye oy verenlerle vermeyenler arasında bir ayrıma, ayrılıkçılığa gitmek istenmektedir" dedi

"MHP'nin gücünü sınamaya kalkmayın"
Daha sonra söz alan MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan, kimsenin MHP'nin gücünü sınamaya yeltenmemesi gerektiği ifade ederek, "Miting yapamaz dediler. Biz dedik ki kimse MHP'nin gücünü sınamaya kalkmasın. Siz burada toplanarak buna misliyle cevap verdiniz. Dediler ki, deprem izlerini sildik. 1999'da asrın felaketi oldu. Canlarımız gitti. Siz yoktunuz, biz vardık. Bu şehrin her metrekaresinde MHP var. 15 gün önce Vilayet Kampüsü'nün açılışını yaptınız. Orada bu hizmetler vardı. 6,5 yıl sonra bitirdiniz. Kuldan utanmıyor, Allah'tan korkmuyor musunuz?" dedi.

"AKP'ye Osmanlı tokatı atalım"
Mitingde konuşan Devlet Bahçeli ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yeni bir üslup kazandırması gerektiğinin altını çizerek, "Öyle omzunda paltoyla kürsüde dolana dolana konuşma. Eğer efelik ve delikanlılık ararsan sana bu ülkede sıra gelmez. Onun için haddini bil. Kendine saygı duy, AKP'ye saygı duy, başbakanlığa saygı duy ve her şeyden evvel bu büyük millete saygı duy. Onun için bu seçimlerde AKP'ye öyle bir Osmanlı tokadı atalım ki Recep Tayyip Erdoğan padişah mı değil mi bir görelim. O sebepten dolayı, Sakarya'da 3 hilale bir mühür vurmak demek, Recep Tayyip Erdoğan'a bir Osmanlı tokadı vurmak demek" diye konuştu.

"Milliyetçi hareketin boynu bozkurt gibi kalındır"
Başbakan Erdoğan'ın "İktidarı bırakanlar bundan sonra ülke yönetimine talip olmasın" sözüne atıfta bulunan Bahçeli, "MHP şunu yapmıştır; milletimiz evlatlarının kurduğu bir parti olarak Allah'ın izniyle hangi güçle olursa olsun hiçbir iç ve dış odağa sermayeye, medyaya boyun eğmeyiz. MHP'nin ipini iç ve dış odaklar kesemez. Ancak ve ancak gönlü isterse milletim, milliyetçi harekete uyarıda bulunmak için iktidardan uzaklaştırır, yeri gelir tekrar iktidara getirir. Onun için milliyetçi hareketin boynu bozkurt gibi kalındır, kimseye boyun eğmez" dedi.

"Sen doğmadan Türkiye'yi yaşatanlar var"
Türkiye Cumhuriyeti'nin 1923 yılında değil de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidara geldiği 2002 yılında kurulduğu izleminin verildiğini ve 79 yılın inkar edildiğini öne süren Bahçeli şunları söyledi:
"O makamlar bugüne kadar çok sayıda insanı göreve çağırarak, hizmet ettirmiştir. Çok değerli şahsiyetler başbakanlık görevi yapmıştır. Türkiye Cumhuriyeti 1923 yılında kurulmamış da Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidara geldiği 2002 yılında kurulmuş, burada gördüğünüz her hizmet kendisi tarafından yapılmış iddiaları dolaşıyor. Şimdi bunu yaparken de 79 yılı inkar ediyor. Başbakan sen doğmadan Türkiye Cumhuriyeti'ni kuranlar var. Sen doğmadan Türkiye'yi yaşatanlar var. Sen doğmadan yoksulluğa itilmiş 13 milyon yaşlı ve kadından oluşan nüfusla savaş yorgunu bitkini insanların karın doyurabilecek hizmetleri ve yatırımları var."

"Nasıl oluyor da Atatürk'ü inkar ediyorsun?"
Başbakan'ın bu güne kadar Türkiye Cumhuriyeti'ne hizmet edenleri inkar ettiğini iddia eden Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Nasıl oluyor da Atatürk'ü inkar ediyorsun? Nasıl oluyor da rahmetli İnönü'yü inkar ediyorsun? Nasıl oluyor da rahmetli Celal Bayar'ı, Adnan Menderes'i inkar ediyorsun? Nasıl oluyor da rahmetli Turgut Özal'ı inkar ediyorsun? Nasıl oluyor da hala yaşayan Adalet Partisi'nin Başbakanı ve Cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel'i inkar ediyorsun? Onlar bu ülkeyi karış karış dolaşırken sen Kasımpaşa'da da mahalle arasında top oynuyordun."

"Utanmasa huzurlarınızda ağlayacak"
Başbakan'ın yalan karalama kampanyası sürdürdüğünü, herkesi küçük görerek çiftçiye "al ananı git" diyerek, memura bir başka şey söyleyerek, siyasi parti genel başkanlarına hakaret ederek siyaset yürütmeye çalıştığını savunan Bahçeli, "Kendisine cevap verilmesi halinde ise sanki yargı emrindeymiş gibi hemen avukatları çağırıyor, şuna bir hakaret davası açın diyor. Kendisi mağdur ve mahzun yönlerine bürünüyor. Utanmasa sizlerin huzurunda ağlayacak da kendisine yediremiyor" diye konuştu.

"Seçimle hesap sorun"
Her seçimin ülkeler açısından bir rahatlama dönemi olduğuna dikkat çeken Bahçeli, toplumların seçimle huzur bulması, umutlarını da yine seçimle tazelemesi gerektiğinin altını çizerek, vatandaşların da seçimle hesap sorup, seçimle iktidarlara ders vermesi gerektiğini kaydetti. Bahçeli, 22 Temmuz seçimlerine tehdit, şantaj ve istismarla girildiğini ve bu seçimin sonuçlarının bu fırsatı vermediğini, halkın huzur, refah ve kalkınma arayışlarına cevap verilemediğini savundu. Bahçeli, "Bir yanda inançları dilinden düşürmeyen, milletimizin duygularını, umutlarını istismar eden AKP vardır. Bütün gerilim ve gerginliklerin kaynağı ve odağı bunlardır" dedi.

"AKP gerilim stratejisi uyguluyor"
Bahçeli, milletin tek başına iktidar olma güveni sağlayarak AKP'yi hizmete davet ettiğini, ancak AKP iktidarının, bu süre içinde gerilim stratejisi uyguladığını ifade etti. Bahçeli, şöyle devam etti:
"Gerilim stratejisiyle ülkeyi cepheleşmeye, kamplaşmaya ve ayrışmaya doğru götürerek, Türkiye'de, çatışma, kavga ve kaosu, siyasetin ana teması olarak ortaya koymaya çalışmışlardır. Bugün de bunu devam ettirmektedirler. Kürsülere çıktıkları zaman hiçbir şeye kaynaştırıcı, bütünleştirici olarak yaklaşmamaktadırlar. Bu çatışmaları devam ettirerek, kendisine oy vermiş olan yüzde 46.6 oyu sabitleyerek, iktidarının devamını sürdürmek istemektedir."dedi.

 


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 1730 | E-posta

Yorumlar (4)
RSS Yorumlar
1. 07-03-2009 20:34
hak hukuk adalet m,lliyetçi hareket liderimiz çok güzel konuştu bozkurt'un nefesi ensende tayyip bunu hiç bir zaman aklından çıkarma
Yazar emre tüylü (Misafir)
2. 08-03-2009 00:13
YETER BAHÇELİ
devlet bahceli mhp nın basında olduğu surece mhp nın alacagı oy en fazla yuzde onbeştir devlet bahcelı mhp dekı ıcındekı tüm ülkücüleri tasfiye ederek mhp yı adeta sıradan bır partı durumuna dusunmustur sunu da cok ıyı bılıyorum kı bahcelı en yakın zamandada davanın candamarı olan ülkü ocaklarınızda yavas yavas tasfıye edecektır buradan tum ulkucu kardeslerıme seselınıyorum artık bu gaflet uykusundan uyanalım devlet bahcelının gıtmesı ıcın gerekıyosa bır donem partıye oy vermeyelım ve onu ıstemedıgımızı gosterelım mhp nın basına su an türk -islam ahlakı almıs ve kendısınde lıderlık vasfı olan bırını getırelım yoksa akp nin bu hukumdarlıgını bıtıremeyız.bılıyorum bu yorumu okuyan arkadaslar ban kızacak ama bunlar dogrular dogrulardan kactıkca daha da kotu olacagız o yuzden artık kendımıze gelelım hıc bır zaman olaya at gozluguyle bakmayalım bana gore gercek ulkucu kendı cıkarlarından cok ülküsünü, davasını dusunendır.ALLAH(CC) HEPIMIZI SAHTE ÜLKÜCÜLERDEN VE İHANET EDENLERDEN KORUSUN .
Yazar SADECE ÜLKÜCÜ (Misafir)
3. 10-03-2009 17:36
YETER BAHÇELİ
YETMEZ BAHÇELİ 
Devlet bahçeli büyük devlet adamıdır.eğri oturup doğru söylemek ve yazmak gerekir. 
Yukarıda yazdıklarınızı cehaletinize sayıyorum.sizin daha çok okumanız gerekiyor.
Yazar MUSTAFA (Misafir)
4. 10-03-2009 17:38
ehhehee
:grin :grin :grin :grin
Yazar hehehe (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.