Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Zeytinoğlu'ndan Belgeli Açıklama
Çarşamba, 11 Mart 2009

Atilla Zeytinoğlu'ndan belgeli açıklama. CHP Geyve belediye başkan adayı Atilla Zeytinoğlu, daha önce AKP Geyve belediye başkan adayı Murat Kaya’nın Geyve AKP seçim bürosu açılışında “Bizden iş istemek için dükkanımıza geldi” diyerek söylediklerine dair açıklama yaptı.

Zeytinoğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Devlet memuruna sahip çıkar. Vizyon sahibi olmadığını söylediğim AKP belediye başkan adayının bana cevaben söylediklerini duyunca şaşırdım. Sayın vekile de tasdik ettirmesi beni daha da şaşırttı. Başkan adayının devlet tecrübesi olmaması normal, çünkü onun işi ayrı. Devletin memuruna nasıl sahip  çıktığını bilmez ama vekil bunu çok iyi bilmeli.

Değerli hemşehrilerim, bu söylenen sözler karşısında bende 2004 mahalli seçimlerden sonra devletin memuruna sahip çıkma belgesini sizlere basın aracılığı ile sunmak istedim. Benim işbaşı yapmam tamamen yasal yollarla ve yasalarla olmuştur.

Herhalde fazla söze gerek yok, belge her şeyi anlatıyor. İnşallah hata ettiklerini anlarlar, bir daha böyle gaflete düşmezler. “Devlet adına memur ataması yapıyorum” demezler. Devletin büyüklüğünü anlarlar.

Saygılarımla.

ATİLLA ZEYTİNOĞLU


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3511 | E-posta

Yorumlar (40)
RSS Yorumlar
1. 11-03-2009 17:00
ne alaka anlayamadım
sayın murat başkanın söyledeği 2004 seçiminde mehmet kır a kaybedince murat beyin dükkanına gidip bana iş diye rica da bulunmuş.murat beyde şaban dişli vasıtasıyla ona sakarya esnaf odasında iş ayarlamışlar.attillanın belge diye sunduğu kağıt belediye başkanlığına aday olan devlet memurlarının seçilemesse eski görevine dönme imkanı sağlayan bir kanun.atilla bey burda göz aldatmacılığı yapıyor.1-atilla bey 1999 seçimlerinde belediyeyi kazanmadan önce adapazarı belediyesinde gelirler müdürü idi.2004 de kaybedince niye o zaman adapazarı belediyesi gelirler müdürlüğüne dönmedi.çünkü emekli olmuştu.o kanun emekli olanları bağlamaz.atilla bey bence daha mantıklı bir gerekçe sunsun.çünkü hiç inandırıcı değil
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 11-03-2009 17:50
çırpındıkça batıyonuz
kabul et kardeşim.beni şaban beyle murat başkan sakarya esnaf odasına soktu de.hem emekliyim hemde bir işte daha çalışıp işsizlik sorununa katkıda bulunuyorum de.bizim genetiğimizde bu var de.bizim lugatımızda halk yok vatandaş var de.(cehepe üyeleri ve yandaşları vatandaş diğerleri halk)tek parti döneminde istanbul valisi tabi aynı zamanda cehepe il başkanı oluyo.istanbulun plajlarındaki kalabalıktan için halk plaja hücüm etti vatandaş güneşlenemiyor diye tarihi geçen bir laf etmişti.işte cehepe zihniyeti bu.pölüt büro mantığı devam ediyor hala.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
3. 11-03-2009 17:49
çırpındıkça batıyonuz
sayin atilla başkan sen bırak işe girme belgelerini sana başkan dediki kredi kullandı demişsin başkanımda dediki ispatlaya massan namertsin hadi kredinin belgelerinide gösterde göreyim seni sen kendi haline yan (edit) ahh ahh bu millet sana 5 yıllığına görev verdi ne yaptın hiç yazık cok yazık bırakın akpyle uğraşmayı işinize bakın
Yazar akpli (Misafir)
4. 11-03-2009 18:23
çırpındıkça batıyonuz
arkadaşlar daha başkan adaylarının ne demek istediğini bilmiyolar.murat kaya atilla zeytinoğlunun belediyeyi kaybettikten sonra adapazarı belediyesine girmek için iş istediğini söyledi ama siz anlamadınız.esnaf odaına atilla zeytinoğlu adapazarı belediyesinden emekli olduktan sonra başladı.esnaf odasınada kimsenin yardımıyla değil odadanın teklifiyle başladı.cahil insanlar.oturduğunuz yerden laf üretiyosunuz.
Yazar geyveli (Misafir)
5. 11-03-2009 18:26
ATİLLA BEYE
sayın zeytinoğlu devletin büuüklüğünün pek farkında olduğunuzu sanmıyorum.gerçi olayın devletin büyüklüğüyle bir alakası yok .... mesele makam sahipleriyle olan diyolog meselesi 
hani kız istemeye gidildiğinde,kız tarafını tanıyan ,bilen kız tarafının sevdiği birini aracı koyup kızı istersiniz .. 
murat başkanın yaptığı tam olarak bu ...geyve nin çoçuğudur iyi kötü bel. başk. yapmıştır diye  
sizin elinizden tutmuş --tabiki sizin ricanızla...makam sahipleriyle olan diyologlarını kullanmış sizin adınıza  
dememiş yani --kızı benden istiyeceksiniz söz sahibi benim ben ne dersem olur - diye 
size bu şekilde sahip çıkan birini alaya alıp saçma sapan sözlerle ticaretine af uzatıp  
yermek nekadar insancıl sormak lazım ... 
ve yine sormak lazım 5 sene yani 60 ay, yani, 260 hafta, yani 1825 gün boyunca geyvenin vizyonuna ne gibi bir değer kattığınızı..... 
 
sana katılıyorum muat başkan 
 
( İYİLİK YAP DENİZE AT ,BALIKLAR BİLMEZSE HALIK BİLİR)
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
6. 11-03-2009 18:26
ATİLLA BEYE
tatar sana bunun cvbını 30 mart sabahı cok güzel verilecektir. bakalım o zman senın yorumlarını görecez......
Yazar hüseyin (Misafir)
7. 11-03-2009 19:49
geyveli ye
bana cahil demişsin.şimdi senin iddianı nasıl çürütecem gör.diyonki atilla bey murat a adp.bld. ne tekrar geri dönmek ricada bulundu.olmayınca esnaf odasına kendi imkanlarıyla girdi diyon.peki bu haberin başında atillanın belge diye sunduğu şey ne o zaman.sana soruyom onun cevabını ver.kanunen adp.bld.ne dönme imkanı olduğunu söylüyor o belgede atilla.madem o hakkı var niye gidip bir ilçe başkanına ricada bulunuyor o zaman.işte senin iddianı böyle çürütüyorum.ya atilla bey yalan söylüyor yada sen boş kafadan sallıyon.eğer ben hakllıyım diyosan o zaman atilla bey haksız.hangisi doğru a şıkkımı b şıkkımı.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
8. 11-03-2009 20:23
her lafa cevap verenlere
"Her lafa verilecek cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye"
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
9. 11-03-2009 20:39
her lafa cevap verenlere
bir devlet memuru eğer seçim kazanamazsa tekrar eski görevine döner.bunun için herhangi bir kişinin ricasına gerek yoktur.Atilla Zeytinoğluda bir devlet memuru olduğu için seçimden sonra eski görevine geri dönmüştür.ATİLLA ZEYTİNOĞLU nun dürüstlüğünü tüm Sakarya bilir.Ama siz kafası basmayan bazı AKP liler bu gerçeği bir türlü öğrenemediniz.
Yazar erkin (Misafir)
10. 11-03-2009 20:42
bizim insanımız
atilla bey belgelerini getirmiş olayı bitiriş size laf düşmez sevgili geyveli kardeşlerim bazı şeyleri bilmiyosunuz ve oturduğunuz yerden cevaplar yorumlar yazıyosunuz biraz mantıklı düşünün düzgün ve dikkatli yorumlar yapalım
Yazar selami (Misafir)
11. 11-03-2009 20:53
benim kafam iyi basıyor
atilla nın eski görevi adp.bld. gelirler müdürüydü.şimdi çalıştığı yer sakarya esnaf odası,özerk bir kurum.elmayla armutları karıştıranlar var.kafasıda basmayanlar var.önce haberi okuyun konuyu anlayın ondan sonra bana laf yetiştirmeye çalışın.antiyede bir cevabım var.o şiiri eksik yazmışsın bilmiyosan söyliyeyim cahil kalma.suskunluğum aseletimdendir.her lafa verilcek bir cevabım vardır.lakin bir lafa bakarım lafmı diye birde lafı söyliyene bakarım adammı diye.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
12. 11-03-2009 20:55
hizmet aşkına
CHP li arkadaşlara bakıyorum da sinirlerinden hakarete varan kelimeler kullanmaya başlamışlar. Ama biz rahatız. Kimseye hakaret etmeyiz. Biz AKP olarak hizmet için adayız. Milletimiz bunun farkında. 30 mart sabahı inşallah hizmetimiz başlayacaktır.
Yazar AKP (Misafir)
13. 11-03-2009 21:12
tamamını isteyenlere
"Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye" (Mevlana)
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
14. 11-03-2009 21:20
tamamını isteyenlere
anti abi yerleştirmiş yine tatara :grin geyveye tatar sen ne iş yapar :upset
Yazar ANTİSEVER (Misafir)
15. 11-03-2009 21:25
anti'ye yakışır
son noktayı koydu anti
Yazar anti sever (Misafir)
16. 11-03-2009 21:37
. son nokta
akp li yorumcular yine sayfada yorum yazmışlar.atilla zeytinoğlu adam gibi çıkmış doğruları göstermiş ..ve ne yüzle yorum yapıyonuz anlamadım. atilla abimizi destekliyoz .
Yazar antici (Misafir)
17. 11-03-2009 22:12
. son nokta
tatar 2dk adam ol başka bişi istemem hakareti kim yapmış akpli tatar gibi insanlar olduktan sora çok oy kaybedersiniz siz hadi kendi haberlerinize yorum yapın
Yazar misaifr (Misafir)
18. 11-03-2009 22:31
konuyu dağıtmayalım
konumuz şiir yazmak değil.atilla nın belgeleri.şiirlerle cevap yazcaksak şiir repertuarım çok geniştir.ayrıca burda yayınlanmaz.atilla bey sunduğu belgeler boş işlerdir.durumunu net bir şekilde açıklığa kavuşturamamıştır.murat başkanın iddialarına mantıklı bir cevap verememiştir.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
19. 11-03-2009 22:59
tatar hükümsüzdür
AK Partili biri olarak tatar ramazanın yazdıklarından üzüntü duyuyorum. İpe sapa gelmeyen, tamamen tahrik etmek için yazan, yazdıklarından bir şey anlaşılmayan, rakip partileri küçük düşürmek için söylediği ve amacını aşan "geyveyi düşman işgalinden kurtaracagız" gibi laflarıyla partiye zarar vermektedir. Diğer adayların ekmeğine yağ sürmektedir.Burdan site yetkililerine ve AKP Geyve Teşkilatına sesleniyorm. Bu adamı susturun yoksa Murat Kaya'mızın başkanlığı zora girecek.
Yazar AKP'Lİ (Misafir)
20. 11-03-2009 23:14
tatar hükümsüzdür
kimsenin kimseden iş istediği falan yok.atilla zeytinoğlu hakkı olan emekliliği hak etmek için,yılını doldurmak için adapazarı belediyesinde görevini tamamlamıştır.murat kayaya cevabende bu belgeleri yayınlamıştır.daha dicek bişey varmı.akpliler bize diyolar ama çok agresifler.her haberimize yorumdan eksik kalmıyolar.ama onlara laf anlatmak zor.ama halk anlıcak.onlar analamasada olur.onların vekillerinin yaptıklarından sonra hala konuşmaya yüzleri var.istediğiniz yorumu yapın.herkes herşeyi biliyo.
Yazar geyveli (Misafir)
21. 11-03-2009 23:21
tatar hükümsüzdür
konuş tatar kim tutar seni :grin konuş ki senin yaptığın her yorum!!! murat başkanına oy kaybettiriyor :) sayın akp severler bu tatar sizden mi yoksa birileri akp oy kaybetsin diye mi konuşturuyo bu adamı ya çoook komik :zzz :x :grin
Yazar yorumsuz (Misafir)
22. 11-03-2009 23:30
tatar hükümsüzdür
Murat Bey bakıyorum da şimdiden başkan olmuş!!! da 40 yıllık görüştüğü esnaf arkadaşlarına şimdiden sizli bizli konuşmalara, tanıyamamış ayakları yapmaya başlamış. Ağır ol beyefendi, şimdiden bu ne hava yahu. sen ALLAH KORUSUN yanlışlıkla başkan falan olursan suratına bakmazsın bu insanların be. Eski bir AKP li olarak sırf Murat Beyin bu seviyesiz, sonradan görme tavırları nedeniyle bu seçimlerde oyum Atilla Zeytinoğluna olacak. :( En azından görmüş geçirmiş deneyimli beyefendi dürüst biridir Atilla Zeytinoğlu. Hakkında kişiliğine dair hiç kötü bir şey duymadım.Bu seçimi gerçekten hakettiğini düşünüyorum.Başarılar Atilla Bey...
Yazar eski AKP li artık CHP li ama n (Misafir)
23. 11-03-2009 23:36
tatar hükümsüzdür
Murat Bey siz kimsiniz ki Atilla Bey sizden iş istesin? 
Siz kendinizi nerelerde görüyorsunuz böyle :grin
Yazar geyvelii (Misafir)
24. 11-03-2009 23:39
ramazan tatara!!!!!!
atilla zeytinoğlu kişiliğini,dürüstlüğünü yaşamındaki duruşuyla zaten kanıtlamıştır.29 marttada bunu başkan seçilmesiyle bir kez daha kanıtlayacaktır.ramazan tatar şunu bilsin atilla zeytinoğlu onuda kucaklayacaktır emin olsun endişe duymasın :) :)
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Üye)
25. 11-03-2009 23:53
kraldan cok kralcılara
ne demısler tencere dıbın kara senın kı benden kara neyın kavgasını verıyorsunuz anlamadım ne atilla nede murat geyve su ana kadar hıc bısey vermedıler yok o onu ıse aldırmıs yok o na belge gosterıyo geyve bu zıhnıyette adaylar olduktan sonra geyve bır adım oteye gıdemez.atılla z. 5 yıl baskanlık yaptı soleyın allah askına geyvede dıkılı bır tane eserı var mı.murat kaya ilce baskanlıgı yaptı hangı gar-ıbana ıs bulmus ıktıdar partısı deyıp duruyo baskada bıldıgı bısey yok yarın bır gun akp ıktıdardan ınerse o zaman ne dıyecek bılmıyorum .saban dsılı dıyosunuz 7 yılda kactane geyvelını ısını yapmıs daha unutulmadı rusvet olayı beyler buradan kımsenın avukatlıgını yapmayın bosuna bırbırınızle kavga etmeyın yarın bu adaylar baskan olsun yada olmasın hıcbırı yuzunuze bakmaz bu ısler boledır kımse kraldan cok kralcı olmasın bakın sız ısınıze bu sıyaset cok vefasızdır burada kavgasını verdınız kısıler yarın bır gun sızle ısı bıtınce tanımaz sızı.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
26. 12-03-2009 09:25
kraldan cok kralcılara
akp iktidar.akp li insanlar çok havalı biz büyükyüz diye türkiyede bi hava atıyolar inanın böyle insanları gördükçe akp asla oy vermem elimi krarım yine vermem.sanki türkiye onların.yorum yapanlar aynı (edit) destek verenler gibiler.geyve böyle insanlarla herzaman geriye gider.geyli olmaktan utanıyorum.çok cahil insanlar var.yazık diyorum hepinize.
Yazar geyveli (Misafir)
27. 12-03-2009 09:26
kraldan cok kralcılara
Ben geçen seçimlerde oyumu AKP ye vermiştim. Yine kararsızdım.Fakat AKP nin riyakarlığını Murat Kaya nın Atilla bey ile ilgili bu açıklamasını görünce,Artık oyumuz kesinlikle ATİLLA ZETİNOĞLU na olacaktır.Yahu sen kimsin,sen ancak Şaban Dişlinin çantacılığını yaparsın.Sen devlet memurunun seçimden sonra tekrar eski görevine normal olarak döndüğünü bile bilmeyen bir zavallısın. Senden bırak belediye başkanı,babandan kalan işini bile yürütemezsin.
Yazar ali (Misafir)
28. 12-03-2009 12:27
oyum ak parti ye
şimdiye kadar geyve ye ne hizmet verdiler chp ve mhp.geyve nin sokakları çöpten geçilmiyo.hendek,taraklı,pamukova da ki hizmetleri görünce ak parti diyorum.üstelik chp de peygamberimize hakaret eden yöneticiler var.çarşaflıları tekme tokat dövüyolar.ellerimi keserim chp ye oy vermem.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
29. 12-03-2009 19:30
hadi be
yolsuzlukları yapan sisziniz siz kendinizi böyle kandırmaya devam edin akp ye oy yok .ben atilla beye vercem
Yazar hadi be (Misafir)
30. 12-03-2009 19:48
hadi be
atilla zeytinoğlu başkanlığı bitince emekli olması için kalan süreyi doldurmak amacıyla adapzrı büyük şehir belediyesine girdi bunun için de bir aracıya gerek yoktur bu kanuni hakkıdır bu 1 2.si aracı sokması gerekseydi kişişlik sahibi birilerini aracı yapardı çöm birine deil!! emeklilik süresini doldurunca da sesob.tan gelen teklifi değerlendirdi we genel koordinatörlük yaptı!!! :grin
Yazar akpli (Misafir)
31. 12-03-2009 22:16
hadi be
maşaallah hepiniz avukat olmuşsunuz peki o zaman atilla beyin belediye başkanlığı döneminde 145-150 çalışan arasından dönüpdurmadan 17 kişiyi ücretsiz izine çıkarmasını,bayan elemanlarını bile başka kurumlara odacılık yapmak üzere görevlendirmesini hangi ilkelere ve dürüstlüğe, adaletçiliğe göre yorumlayacaksınız çok merak ediyorum lütfen beni bu konuda aydınlatırmısınız.?
Yazar ? (Misafir)
32. 13-03-2009 09:26
AKP NIN ACILISINDAKI 29 CU FOTOYA BAKKKK
herkez bı baksın akp nın acılısındakı 29 cu fotoya bakın kım baskan kım yardımcı allah askına gelecegı gosterıyor
Yazar sosyal_demokrat (Misafir)
33. 13-03-2009 09:59
YAKIŞMAYACAK DAVRANIŞLAR
OKUYUN ÇEKİNMEYİN DİKKATE ALIN 
sayın geyveliler şu an da seçim  
atmosferi olduğu için her kez birbirine karalamalar atıyor bu yanlış akp olarak sizin bu şekilde davranışınız yanlış akp lideri başbakandan hiç örnek almamışınız sizlerden akp li değil ancak koltuk sevdalıları olur sizler geyve ye hizmet için değil öfkenizi saçmak için çalışıyorsunuz galiba. gelelim sadede Atilla Zeytinoğlu'nun AKP Murat KAYa aracılığı ile SESOB'a girdiğini iddia ediyorsunuz bu kul hakkıdır bilginiz olsun onca geyveli gençleri kendi imkanları dahilinde işe koymuş kişi kendini mi bir yerlere koyamıyacak arkadaşlar yapmayın Allah aşkına bu bir seçim atmosferidir anlıyorum ama doğru dürüst olun yukar da Allah var ilk önce onu düşünün bizler bilmesek bile o (Allah) bilir sanmayın ki ben CHP'liyim değilim ama bu tür şeylerin karşısındayım saygılarımı sunarım.
Yazar bağımsız (Misafir)
34. 13-03-2009 18:53
YAKIŞMAYACAK DAVRANIŞLAR
Murat efendinin o konuşmasında bende oradaydım.Atilla Zeytinoğlu nu işe ben koydum derken,Şaban Dişli de ona bakıp sırıtıyor.Demekki siz birine bir iyilik yapsanız,o kişiyi böyle reklam malzemesi olarak kullanacaksınız.Ondan sonrada müslümanız deyip,milleti kandıracaksınız.Siz AKP liler menfaatiniz olmasın insanlara su bile vermezsiniz.Bu millet artık sizin kirli yüzünüzü gördü.29 Mart tada gereken cevabı size verecek.
Yazar HASAN (Misafir)
35. 13-03-2009 18:54
sayın sosyal (alttire) domakrat kardeşim
1.foto -2.foto - 3.foto- 4.foto - 5.foto-6. foto -7. foto -......19.foto - 20. foto - 21.foto - 22. foto - 23. foto- 24.foto - 25. foto - 26.foto - 27. foto - 28. foto - 29. foto (bunu sen zaten biliyorsun)30. foto........... 53. foto - 54. foto - 55. foto VE 56 FOTOGRAFLARA BAK KİMLER BELEDİYE BAŞKANI OLACAKMIŞ GÖRÜRSÜN 
Bu sosyal domakratlarda nedense hep böyleler .....!!!!!!!! bitane ikitane değil 55 fotoğraf atlamışsın kardeşim .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
senin bu yaptığını çorumlular yapmaz(corumlular ne yaptıysa artık)nullnullnull
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
36. 13-03-2009 19:32
sayın sosyal (alttire) domakrat kardeşim
yav kardeşim bu (edit)muratı evliya deseler bu millet kanacak töbe haşa. ben sıradan birisiyim işsiz güçsüz muratın yanına gitmedim gitmemde iş istemeye bu ne büyük adammış arkadaş bütün kainata iş buluyor da bir bizim geyvenin gençlerine iş bulamıyor bu kadar bakar kör olmayın madem o kadar adam dı bu zamana kadar bir iş sahası açtırsaydı kendi açamazda şaban beye deyip açtırsaydı da :D:D bütün gençler iş bulsaydıda :D şimdi karşısında kimse aday olamasydı ama nerde o çap :D:D
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
37. 13-03-2009 20:11
yaptıklarımız yapacaklarımızın
teminatıdır.ak partinin geyveye yaptıklarını yazayım.7 tane yeni okul.kültür merkezi.sağlık ocağı.hastane acil binası.polis karakolu.stabilize edilen köy yolları.4 tane köye sulama göleti.geyve adp. yolunu söylemeye gerek yok.sol zihniyet geyve ye ne yaptı.ramis savaşı öve öve bitiremiyorlar.yüksek okulu getirmiş başka bi şey yok.chp nin seçim beyannamesine baktım.üniversite getircem diyor.ilhan tan dan akseki altına yol yapcam diyor.tokiyi getircem diyor.insanı güldürmeyin yahu.bunlar belediyenin yetki alanına girmez.diyceksinizki ak parti de bunları söylüyor.merkezi hükümet ak parti iktidarı.uyumlu çalışma önemli.belediyecilik ak partinin işi.yuvacık barajını ellerine yüzlerine bulaştıranlar,izmirde kanserli su içittirenler bu işleri başaramazlar.ne diyor çankaya chp bld.bşk.kendi meclis üyelerinden için bu yamyamları doyurmak için kaç takla atıyom.vatan haini bunlar diye.chp nin belediyelikten anladığı bu.işi erbabına bırakın.29 mart sabahı karanlıktan aydınlığa çıkalım.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
38. 14-03-2009 16:00
yuh artık
arkadaşım yav buraya ne yaptı okul kültür merkezi cart curt diyosunuz devlet yapması gereken hizmetleri yaptı onudamı yapmasın koskaca 7 senede onudamı çok görüyosun millet hamuduyla götürüken millet işsiz arkadaşım iş yok aş yok eş yok sen hala bana yapılan binalardan bahsediyosun peki geyvedeki işsiz sayısından haberin varmı senin he şu var 2002 den bu yana akp de ilçe başkanlığı yapıp yandaşlık yapanlar mallarına ekledikçe ekledi. bi söz vardır işe yaramayan kilise papazını gözlerinden öpeyim diye gençler işsiz. yorum yapanlara; bişey biliyosan konuş feyz alsınlar, bilmiyosan sus adam sansınlar: yorum yapanlarda ismini yazsın bilelim kim ne diyor geyve hepimizin burda fikir paylaşıyoruz kimin ne dediği belli olsun doğru söz söyleyen ismini yazmakdanda çekinmez saygılarımla ...!
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
39. 14-03-2009 21:32
murat kaya bu adam önceden neredeydi....
murat kaya daha önceleri neredeydi gençlerin hemen hemen hepsi işsiz sokaklarda geziyor işi olanda 2 gün çalışıyo 5 gün yatıyor hadi murat kaya bunlarıda önlesinde görelim..murat kaya yönetilen başkan adayı birileri bu adamı yönetiyor... atilla zeytinoğlu ise yönetilen değil yöneten başkan...saygılarımla
Yazar ayna (Misafir)
40. 25-03-2009 14:11
murat kaya bu adam önceden neredeydi....
insanların her dediğine inanmak lazım. geyvelilere sesleniyorum bedava laflara inanıp bedava laf üretmeyin. araştırmacı olun gözünüzün gördüğü ve belgeli şeyleri konuşun. Atilla abi geyvede görevi bittiğinde Sakarya Büyükşehir belediyesinde emekliliği dolana kadar çalıştı buna ben birebir şahidim. her gün yanındaydım. murata kadar aziz duranla diyoloğu daha fazla birebir onla görüşmüş olmasın. o yazıda ,ayrıldığı birime dönüp çalışa bileceğinin belgesidir. esnaflar odasında çalışmasının sebebide var. hatra bineyen değil tecrübelerinden ve bilgi donamından dolayı teklif almış olamazmı ,bunları araştırın rica ediyorum.  
kişileri sevmeye bilirsiniz ama ağzınızdan çıkanları tartarak konuşmanızı tavsiye ederim bu konuda örnek alınacak bir insan atilla zeytinoğlu 
tatar falan hoş olmuyor. bu tür lafları haketmiyor. 
geyvelileri sağduyulu olmaya davet ediyorum yapılan hizmetleri hangi dönemde hangi şartlarla yapıldığını göz önünde bulunduralım. geyve için yapılanları değerlendirin sizin çıkarlarınıza uymayanlar için karalama yapmayın.temiz siyaset yapılması dileğiyle başarılar
Yazar yeşim (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.