Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
SP Aday Tanıtımı Yaptı (VİDEO)
Perşembe, 12 Mart 2009

Saadet Partisi Yörükler mahallesinde aday tanıtımı yaptı. Belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve il genel meclisi adayları tanıtıldı.

Saadet partisi Geyve ilçe teşkilatı, Yörükler mahallesinde aday tanıtımı programı yaptı. Havai fişek gösterileri ile başlayan programda Fikret Işık bir konuşma yaptı. SP ilçe başkanı Mehmet Kır, yaptığı konuşmada diğer belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri hakkında çeşitli iddialarda bulundu. Saadet partisinin iddialı olduğunu söyleyen Kır, seçmenlerden destek istedi. SP adına Geyve belediye başkanlığı için İrfan Tufanoğlu'nun aday olduğunu söyleyen Kır, belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyelerinin tanıtımını da yaptı. Bir konuşma yapan Tufanoğlu, seçildiği takdirde gerçekleştireceği projelerini aktardı ve seçmenlerden destek istedi. Tufanoğlu'ndan sonra eski Adalet bakanlarından İsmail Müftüoğlu bir konuşma yaparak AKP iktidarını eleştirdi. Vatandaşların vereceği oyların vebalini de düşünmeleri gerektiğini hatırlatan Müftüoğlu, milli görüş zihniyeti ile yönetilen zamanları vatandaşların aradığını ifade etti. İktidarı başarısız olarak niteleyen Müftüoğlu, ekonomi, işsizlik, dışa bağımlılık gibi bir çok konuda milli görüş zihniyeti ile yönetilmemesi sonucunda sıkıntıların olduğunu ifade etti. Vatandaşlardan destek isteyen Müftüoğlu, herkesin vereceği oy için gelecek nesillere sorumlu olacağını söyledi. Teşekkür konuşması yapan ilçe başkanı Kır, "Son olarak vatandaşlarımız şunu bilmelidir: Bugün Organize sanayi bölgesi getireceğim diyen Murat Kaya, ben OSB projelerini gerçekleştirirken AKP ilçe başkanı olarak mahkemeye itiraz etti. Mahkemeyi kaybetti. Mahkemenin kararına da itiraz hakkını kullandı onu da kaybetti. Bunu herkes bilsin" dedi.

 

 

 


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3263 | E-posta

Yorumlar (14)
RSS Yorumlar
1. 12-03-2009 15:31
ayinesi iştir,kişinin lafına bakılmaz.
konuştukça batıyor,konuşmaktanda vazgeçmiyorsun (edit).geyve belediyesinin tüm mal varlıkları senin zamanında satıldı,mezarlıklara,araçlara senin zamanında haciz kondu.neden kabul etmiyorsun.sen yola parke döşemeyi hizmet sandın sadece.şimdi saadet zamanı diyor,etrafındaki tertemiz saadet partilileride kendine inandırmaya çalışıyorsun.senin yerinde olsaydım bu seçimleri uzaktan seyreder prim yapardım.aday olamıyacağını bile bile saldırdın,insanların gözünün içine baka baka (edit).cenab-ı hak günahlarını affetsin ve sanada akıl fikir versin.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 12-03-2009 14:28
ayinesi iştir,kişinin lafına bakılmaz.
Değerli Basın Mensubu abimiz,bu haberi verirken videolara Sn.İsmail Müftüoğlunun Videosunuda ekleseydi çok iyi olacaktı,çünkü çok güzel tespitlerde bulundu.Bir şeyi de unutmuş, ya da gözden kaçırmış,Türkiyenin En Genç Bakanı olmuş, Kıbrıs Barış Harekatının kararında imzası bulunan, hangi siyasi partiye mensup olursa olsun, bütün siyasilerin ağabeyi olarak nitelendirilen,muhteşem hatip olan,Değerli Bakanımız dedi ki : Ben 23 yıllık Ağır Ceza Avukatıyım.Mehmet Kır, aday olabiliyordu,korktular bu kardeşimizden.Bu kardeşimize yapılan Hukuki zulümdür dedi.Buradan bütün Geyvelilere sesleniyorum, Bu adam sıradan bir avukat değil,Halen Ağır Ceza Avukatlığı yapan, ve Türkiyenin En genç bakanı, ADALET BAKANI'dır kendileri.Buradan bu yazdığıma da muhalefet yapacak bazıları,tatar ramazan zaten kesin yapar :) o yüzden belirttim özellikle.Buradan anlaşılıyor ki, Mehmet KIR'ın adaylığı engellendi. 
 
Gün gelir,bildiririz haddini, 
Devlere hükmeden cücelerin. 
Tasalanma bakıpta karanlığa, 
Ne ışıklar gizlidir,bağrında gecelerin..!
Yazar M.K (Misafir)
3. 12-03-2009 14:41
Büyük bir çelişki.
Sayin Mehmet Kır seçimin CHP ile Saadet partisi arasında geçeğigini söylüyor ama bunu inanarak söylemiyor gibi geldi bana. Madem AKP saf dışı neden acaba sadece Murat Kaya'yı eleştiriyor. Bence o da birşeylerin farkında ki böyle bir yola başvuruyor. Ama kendisiyle çelişmeye devam ediyor. Ben bu konuşmadan sonra Murat Kaya'nın gücünün daha çok farkına vardım. İnşallah hayırlısı olur Geyvemiz için.
Yazar Geyve (Misafir)
4. 12-03-2009 16:45
adımız çıkmış dokuza
yorum yapanlar bana bir laf etmeden geçmiyor.benim sorunum solcular ve komunüstlerle.saadet partisi ve mehmet kır la bir sorunum yok.ama arkadaşın bilmediği bir nokta var.ağır ceza avukatı bile bu işe şaşırmış,adaylığı rakiplerince engellenmiş diyor.bir insan ağır cezadada yargılanıp aday olabilir.TAYYİP ERDOĞAN 301 den hapis yattı.o zamanki bölücülük oluyor.ağır cezanın karşılığı dgm de yargılandı.muhtar bile olamaz dediler.ama şimdi başbakan.sayın kır ise evrakta sahtecilikten yattı.yüz kızartıcı suç.bütün mesele bu kardeşim.kimsenin kimseyi engellediği yok.kanun bunu emrediyor.ayrıca saadetliler ve mhp lileri seviyorum.solculara karşı ise doğuştan gelen bir allerjim var.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
5. 12-03-2009 17:18
seni de seviyoruz
"Yaradılanı hoş gör, yaradan'dan ötürü" (Yunus Emre)... En samimi duygularımla, seni de çok seviyoruz kardeşim, iyi ki varsın...
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
6. 12-03-2009 18:02
seni de seviyoruz
ya (edit)geyveyı sadece zarara ugrattı onda sadece koltuk sevdası vardı hızmet ıçın degıl PARA ıçın o masanın basına geçmek ıstyor ama yeter artık geyvenın ıyı bır yonetıme ıhtyacı var bundan sonra yapılan yatırmların sadece parke dosemekle bıtmyecegını anlayan bırılerın basa gelemsı gerekıyor
Yazar tarafsızzzz (Misafir)
7. 12-03-2009 17:51
seni de seviyoruz
ANTİ YAPMIS GENE BUYUKLUGNU
Yazar antici (Misafir)
8. 12-03-2009 18:24
napayım tutamıyom
bende yaratılanı yaratandan ötürü severim.ama peygamberimize hakaret edenlerin,çarşaflıları tekme tokat dövenlerin,türkçe ezandan yana olanların,ergenekoncuların avukatlığını yapanların bulunduğu bir ideolojiye karşı ne kadar tutsamda allerjime çare bulamıyorum.ALLAH IM beni affet.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
9. 12-03-2009 18:57
napayım tutamıyom
ben geyvede secimleri allahın izniyle abdullah şenelin kazanacağına eminim.cünkü kendilerinin lakapı calışkan başarılı ustamahmutoğludur.kendisine başarılar oyumuz size
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
10. 12-03-2009 19:46
napayım tutamıyom
geyve belediyesinin tüm mal varlıkları senin zamanında satıldı,mezarlıklara,araçlara senin zamanında haciz kondu.neden kabul etmiyorsun.sen yola parke döşemeyi hizmet sandın sadece.şimdi saadet zamanı diyor,etrafındaki tertemiz saadet partilileride kendine inandırmaya çalışıyorsun. 
 
Bunu yazan arkadaşa sesleniyorum,sen geyve sevdalası falan değilsin,sen çamur siyaseti yapan bi zavallısın.Bu saydıkların adam cezaevindeyken yapıldı.Bi b.k blmiyosun yalandan siyaset yapıyosun,git belediye işçilerine sor,adam cezaevine girene kadar maaşları aksamışmı? Bedava çamur siyaseti yapma burda,senin vizyonun nekadar.Çamur yapacağına çık meydanlara,en basitinden bi muhtar adayı olda,gör kendini,boyunun ölçüsünü?Bakalım kaç kişi yürücek peşinden.Bu adam adam gibi 14 yıl yönetmiştir belediyeyi,kimse inkar edemez,krize rağmen 1500-2000 işçi ekmek götürüyorsa evine bu geyvede bu adam sayesindedir.Geyve sevdalısı yazmışsın rumuz olarak,sen bu geyve sevdalısıysan sorarım sana sen bu geyve için ne yaptın?Bu geyve öle bi geyve ki,burayı pariste yapsan, bu insanlara yaranamazsın,nankör memleket.O yüzden burada ne bi adam gibi devlet görevlisi,ne bi adam gibi yetkili,ne hizmet edecek adam gibi bi yönetici durmamış,adamlar gelmişler,çekip gitmişler.Ben bu geyvenin çocuğuyum,7 kuşak geyveliyiz,1000 yıllık Osmanlı Kasabası olan bu geyvenin insanı malesefki çok değişmiş,o saygı sevgi kalmamış.Seçimlerden sonra ilk fırsatta geyveyi terketmeyi düşünüyorum, çünkü hergün yalan,riyayı gördükçe sinirlerim bozuluyor,psikolojim bozuluyor.En iyisi görmemek, kim ne yaparsa yapsın.Tatar kardeş, evrakta sahtecilik bu suçun resmi adı evet, ama şunu unutma senin genel başkanın şiir okumaktan değil,bölücülükten yattı.Senin Başbakanın değilmiydi Siirtten Milletvekili seçilen Fadıl Akkündüzün başını yeyip,onun yerine siirtten milletvekili olan!Niye kendi memleketi rize den aday olmadı sanıyorsun.Akp tarihine iyi bir bak, akp diye bir parti yok,eski,geyvedeki gibi samimiyetsiz milli görüşçülerin kurdğu bi parti var.Ama gelir NUMAN KURTULMUŞ, SAADETİN FARKINI göstermeye gelir.Saadet var,fark var!Buradan geyvede istifa eden, belli çıkarlar doğrultusunda kendisini (edit) saadetçilere sesleniyorum,milli görüş gömleğini çıkardık diye bas bas bağıran adamların yanında sizin işiniz ne? Demekki sizde çıkardınız milli görüş gömleğini.Heee bu arada yarın birgün, Saadet Partisi,Milli Görüş kadroları türkiyede hak ettiği yere geldiğinde bakalım ne yapacaksınız.En basitinden geyvemin güzel insanları, akp saflarında en önde koşanlar,göreceksiniz bir numaralı saadetçi olacaklar.Bugünün tarihini yazın kenara, ve günü geldiğinde görün,şahit olun.Çünkü o insanlar dava adamı değil, güçlünün,rantın yanındalar.Rant uğruna siyaset yapanları şiddetle kınıyorum.Allah herkesin yolunu açık etsin!
Yazar Gerçek SAADETLİ (Misafir)
11. 12-03-2009 23:11
napayım tutamıyom
EVET UZUN UZUN YAZMIŞSIN DOGRULUK PAYI VAR YAZINDA LAKİN KARDEŞ (edit) ARTIK KABAK TADI VERDİ MADEM DENEDIN OLMADI GEYVEYI ÇOK IYI YERLERE GETIREMEDIN ALNININ AKIYLA BIRAK BU İŞİ GÜZELCE AYRIL HASIYETINI DÜŞÜRME ONA HAKARET EDEREK BUNA BOYUN EGEREK KÜÇÜK DÜŞÜRME KENDINI DEMI AMA!İSTEMIYOR GEYVE ARTIK YENILIK ISTIYOR INSANLAR HAKLI YENI SIMALAR YENI YUZLER HER DAİM YARAR GETIRIR BENCE BU SEFER MURAT KAYA ALIR ARKASINDA MÜTHİŞ BIR ESNAF VE BAYANLAR KITLESI VAR BUNU GÖRMEZDEN GELMEYELIM BIR KEREDE BUNU DENEYELIM OLMADI BUDA GITSIN TEECCÜD PLAVI GIBI AYNI BAŞARAMAYAN İNSANLARI SEÇMEYELIM HERŞEYI GEYVE İÇİN DÜŞÜNELIM KINI NEFRETI BIRAKALIM GEYVEMIZI GÜZELLEŞTIRELIM BILMEM ANLATA BILDIMMI HAK EDEN KAZANSIN SEVGILER.
Yazar GERÇEK SAADETLİYE (Misafir)
12. 13-03-2009 00:28
ramazan tatar dikkatine!!!
arkadaş sen neyin peşindesin anlayamadım,bir çok kişide anlamakta güçlük çekiyor.bunu yapılan yorumlardan anlayabiliyorum.taraf olabilirsin,bu doğaldır.sizinle aynı görüşleri paylaşmayan insanlarada hoşgörülü olmanız gerekir diye düşünüyorum.demokrasi bunu gerektirir,tabi demokrasiyi içinize sindirebiliyorsanız...insanları solcu ,sağcı,dinci,kürt,laz ,tatar gibi düşünce,inanç ve etnik kimliklerinden ötürü yargılamak bir insanlık suçudur.ramazan tatar siz bu suçu işliyorsunuz!!geyveli bir hemşehriniz olarak sizi uyarıyor,nezaket kurallarının dışına çıkmayalım diyorum.aynı okula gidiyoruz aynı camiye gidiyoruz aynı suyu içiyor aynı havayı soluyoruz,öldüğümüzde mezarlarımızda aynı yerde olacak arkadaş unutmayalım..bu bir hizmet yarışı olmalı..seçilen kim olursa olsun o kişi geyvenin belediye başkanı olmalıdır.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Üye)
13. 13-03-2009 01:16
tatar degil atar ramazan
ya tatar bari hukuk islrine karisma ya sen neymisin arkadas ya valla sen geyvede ziyan oluyosun en yakin zamanda milletvekili olda millet senden yararlansin.arkadasim diyosun ki mehmet kir evrakta sahtecilikten yatti tamam itirazim yok ama sen tayyip erdoganin belediye baskanligi yaptigi donemde hakkinda acilan zimmet,evrakta sahtecilik yapmis mi yapmamismi iyice ogren ve bununla birlikte akp millet vekilerinin bir kismi ve bazi bakanlar olmak uzere basta ic islri eski bakani abdulkadir aksunun evrakta sahtecilik ile ilgili davasi var mi yok mu bi arastirbakalim bu kisiler su an dokunulmazliklari oldugu icin yargilanmalari durdurulmustur zaten dokunulmazliklari kaldirmamalarinin sebebide budur.bu arada geyvede herkez ama herkez sunu cok iyi bilmektedir ki mehmet kir bu olayda kendisi icin 1 kurus menfaat saglamamistir.madem sen bukadar arastirmacisin once git murat kayanin 7 yilda servetinin ne kadar arttigini arastir.bundan sonrada mehmet kir'adini adini agzina alirken dikkatli ol (edit) sen oyle bi insansin ki isin gucun millete camur atmak ama insan kendisi nasilsa herkezi oyle zanneder zaten sen delikanli olsan dediklerinin dogru olduguna inansan delikanli gibi adini soyadini yazar adam gibi davani savunursun
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
14. 14-03-2009 22:42
ben bu tatar ramazanın kim olduğunu bili
ben bu tatar ramazanın murattan para alıp CHP ve saadet partililere buradan kendi yüzünü göstermeden mehmet kır ve atilla zeytinoğluna kışkırtıcı sözler yazdığını ve MURAT KAYAYA para için destekleyici sözler yazdığını biliyorum bu tip insan lar 50 lira için (edit)..kardeş haberin olsun
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.