Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
CHP'den Açıklama Geldi
Perşembe, 12 Mart 2009

Geyve CHP ilçe örgütü adına CHP Geyve il genel meclisi birinci sıra adayı Osman Erköse bir açıklama yaparak ilçe seçim kuruluna  itirazda bulunmadıklarını söyledi.

Saadet partisi ilçe başkanı Mehmet Kır'ın yaptığı açıklamayla ilgili olarak  CHP ilçe örgütü adına Geyve CHP il genel meclisi birinci sıra adayı Osman Erköse bir açıklama yaptı. Erköse, CHP seçim bürosunda yaptığı açıklamada "BARIŞ İÇİNDE YARIŞ" sloganıyla hareket ettiklerini belirterek "Biz CHP ilçe teşkilatı olarak herhangi bir aday için ilçe seçim kuruluna itiraz talebinde bulunmadık. Daha önceki yıllarda olduğu gibi barış içinde yarış anlayışımızla hareket ediyoruz. Seçimin barış, sevgi ve kardeşlik ilkelerine bağlı olarak geçmesini arzuladığımızı herkesin bilmesini istiyoruz" dedi.


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2903 | E-posta

Yorumlar (24)
RSS Yorumlar
1. 13-03-2009 09:26
arkadaşlar geyvecom ama gırıp akp nın açılısındakı 29 cu fotaya bakın ve murat kayanın basa geldıgınde o masada kımlerın oturacagını gorun
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 13-03-2009 10:43
sen kurnazsın osman erköse...seçim yaklaşınca meydanlara cıkıp köy köy dolasırsın.mehmet kırın adaylığı engellenene kadar onun hakkında atıp tutardınız simdi biz itiraz etmedik diyorsun senın (edit) yakısmayan laflar soyleme...yaptınız barı arkasında durun..mehmet kır gibi adam aday değil ama halk desteklediği adayın partının arkasında adam gibi duruyor..bunlar mehmet kırın oylarını almak için soylenmiş (edit) laflar olarak kabul ediyorum
Yazar kurnazlar (Misafir)
3. 13-03-2009 10:50
sosyal demokrata
ne olmuş yani (edit) amca oğlunu görmeye gelmiş.o amca her esnafın dükkanına girip oturuyor.yaşlıya hürmet kusur mu?ne bu saçma milliyetçilik insan ayrımcılığı? (edit) haberiniz olsun.o zaman terkedin lütfen memleketi.kozmopolit olmayan bir yere yerleşin.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
4. 13-03-2009 09:44
doğru söze ne denir
ne yalan söyliyeyim sosyal_demokrat adlı şahsın yazdığına katılıyorum . hakikaten öğle Murat Kaya'nın tek olacağını bilsem amenna da biraz zor
Yazar bağımsız (Misafir)
5. 13-03-2009 11:24
doğru söze ne denir
Mehmet KIR diyorki itiraz ettiler benim adaylığımı engellediler.Kardeşim seçim komisyonunda bütün parti temsilcileri var ve saadet partisi temsilciside var.Suçundan dolayı Aday olamaz dendiği zaman neden imza atmış ozaman onu niye söylemiyor.
Yazar murat derdiçok (Misafir)
6. 13-03-2009 13:06
sosyal demokrata
sen ne dediğinin farkındamısın.bide nikini sosyal demokrat yamışsın.sen nikini faşist olarak değiştir bence.çünkü yazdıkların faşistçe fikirler.dediğin fotoğrafa bakmadım.gerek yok çünkü tahminim (edit) bir vatandaşı kastediyon.onlar bu memleketin vatandaşı değilmi.insanoğlu değilmi onlar.yaratılanı yaratandan ötürü sevmek dinimizin gereği değilmi.siz solcular geyvede tehlikeli bir etnik milliyetçilik yapıyonuz.bu bir kere kanunen suçtur bunu hatırlatayım.bir daha yazarken dikkatli ol.yok ak parti kazanırsa geyveyi (edit) yönetecek.sizin tek bildiğiniz bu iftira çamur atmak.(edit) kim olursa olsun herkes geyvenin evladıdır.bizim kapımızda herkese yer vardır.insanları (edit) göre değil yeteneklerine göre değerlendirmek gerek. (edit)
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
7. 13-03-2009 18:51
sosyal demokrata
bu nedır ya ne alıp veremedıgıznız var anlamadım merak edenlere söylıyeyım o fotografta mıllet vekılımızın babası olan aslan amcamız mıllet vekılımız şaban dişli bey var ne kadar ayıp kaç yaşında adam insan çamur atarken utanır bu kadar küçülmeyın yaşına hürmetınız olsun sevımlı ve alcak gönüllü bır amcamızdır hasımsız ınsanlara duyrulur.
Yazar tuhana (Misafir)
8. 13-03-2009 18:52
ak parti farkı
chp nin bu ülkede çakılı bir çivisi varmı.chp deyince insanın aklına mazot kuyrukları,yağ kuyrukları,yoksulluk ve yolsuzluklar geliyor.ak parti 6 senede 15 bin km duble yol,marmaray,bolu dağı tüneli,karadeniz otoyolu,barajlar,hızlı tren,sağlıkta reform,çetelerle mücadele..vb anlat anlat bitmez.bakınız taraklıya 5 yıldızlı otel yapılacak bu sitede yazıyordu.pamukova,hendek aldı başını gidiyo.bizde ondan sonra bu ilçelere öküzün trene baktığı gibi bakarız heralde.bide taraklının öküzü diye başlayan söz var.taraklı kadar olamadık.geyvenin sokakları çöpten geçilmiyo.sabahları sokaklarda tek başına dolaşamassın.sokak köpekleri 20 şerli gruplar halinde geziyor.çeşmeden akan su içilmiyor.her yeri b.k götürüyor.geyveyi bu hale sokanlar şimdi utanmadan nasıl çıkıp oy istiyorlar anlamıyom.bunların peşinden koşanlarıda anlamıyorum.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
9. 13-03-2009 19:05
ak parti farkı
arkadaşlar bu tartışmaya başka boyut getireyim o zaman seçim burosunda şu vardı bu vardı o olmasın bu olmasın dedikodu tarzı sohbet olmaz erkek adama yakışmaz değilmi? herkeze soruyorum bunun cevabını kendi içinizde tutun aklınıza mantığınıza sığıyor ise eğer oyunuzu istediğiniz yere verin demokratik seçim sonuçta. murat kaya akp olmasaydı da deseydeki arkadaşlar ben belediye başkanı adayı olacam kim onu bünyesinde tutardı herkez murat kayayı yanına alıp seçime girer ve kazanır diyosanız eğer oyunuzu verin yok arkadaşım biz sınıf başkanı değil belediye başkanı seçeceğiz diyosanız elinizi vicdanıza koyun ve şahsıi çıkarlarınız için geyveyi feda etmeyin. geyveye hizmet etmek isteyen idealist bir başkan adayı her seferinde iktidar partisine güvenip konuşan bir belediye başkan adayı 2002 den bu yana geyveyi yıkar baştan yapar dı ama herhangi bir hayrı dokunmadı bundan sonrada gelişi hayır değil şer olur. partizan yaklaşım sanmayın akp den vedat eren başkan adayı olsaydı bende oyumu akp ye verirdim en azından vedat eren ne konuştuğunu bilen insan kimseye tepeden bakmayan adam gibi adam dı saygılarımla....!
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
10. 14-03-2009 09:06
SAYIN sosyal(alttire)domakrat kardeşime
1.foto -2.foto - 3.foto- 4.foto - 5.foto-6. foto -7. foto -......19.foto - 20. foto - 21.foto - 22. foto - 23. foto- 24.foto - 25. foto - 26.foto - 27. foto - 28. foto - 29. foto (bunu sen zaten biliyorsun)30. foto........... 53. foto - 54. foto - 55. foto VE 56 FOTOGRAFLARA BAK KİMLER BELEDİYE BAŞKANI OLACAKMIŞ GÖRÜRSÜN  
Bu sosyal domakratlarda nedense hep böyleler .....!!!!!!!! bitane ikitane değil 55 fotoğraf atlamışsın kardeşim .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
senin bu yaptığını çorumlular yapmaz(corumlular ne yaptıysa artık)
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
11. 14-03-2009 12:37
geyve insanı
Geyve'nin medarı iftiharı demişki "onlar bu memleketin vatandaşı değilmi.insanoğlu değilmi onlar.yaratılanı yaratandan ötürü sevmek dinimizin gereği değilmi" 
 
Daha iki gün önce bir kesim insanlarımız için "napayım tutamıyom... 
... karşı ne kadar tutsamda allerjime çare bulamıyorum.ALLAH IM beni affet." dememişmiydi? 
 
Kardeşim önce sen seveceksin, bırak karşındaki seni ister sevsin ister sevmesin. Dinimizin gereği budur. Düşüncelerinde bir tutarlılık olsun. Çuvaldızı önce kendine batır.  
Riyakarlığın ihanetin, sahtekarlığın, yetim hakkı yiyenlerin kol gezdiği şu yalan dünyada insanlarımızı kandırmayın. Geyve insanı siyasilerin sandığı gibi aptal değil.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
12. 14-03-2009 16:03
dostum anti
at gözlüklerini çıkarmanı tavsiye ederim.ben bahsettiğin yorumumda dinime,peygamberime söven,türkçe ezan isteyen,70 yaşındaki çarşaflı kadına dayak atanların olduğu bir partinin taraftarları (kısaca solcular)na karşı allerjim var dedim.türkçe sözlüğe bak allerji ne demek öğren ondan sonra konuş.sosyal demokrat adlı şahıs aslında sosyal demokratlıkla alakası yok nikini faşist olarak değiştirmesi gerek sırf insanın etnik kökeninden dolayı aşağılıyor.şimdi buna tepki gösterince suçlumu oldum.ben solculara karşı allerjim var dedim.onları aşığalamadım.siyasette elbette rakibini eleştirmek var.ben acım asızca solcuları eleştiririm.ama hakaret ve aşağılama yapmam.sol zihniyetin kendi yaptığı uygulamalarını eleştirim.sos.dem.adlı zatın yaptığı gibi varsayımlar üstüne iftira ve hakaretvari suçlama ayıptır.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
13. 14-03-2009 18:02
anti
yorumları okudum.sen sosyal demokratın görüşüne katılıyomusun yoksa katılmıyormusun onu de.tatar doğru demiş.konuyu saptırma.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
14. 14-03-2009 20:10
kendine gel efendi
Diyorsun ki "sosyal demokrat adlı şahıs aslında sosyal demokratlıkla alakası yok nikini faşist olarak değiştirmesi gerek sırf insanın etnik kökeninden dolayı aşağılıyor." 
1 numaralı mesajda kişi kendi şahsi görüşünü belirtmiş. Ne hakaret var, ne aşağılama... Aksini iddia eden var mı? 
 
İşte 1 numaralı mesajı "arkadaşlar geyvecom ama gırıp akp nın açılısındakı 29 cu fotaya bakın ve murat kayanın basa geldıgınde o masada kımlerın oturacagını gorun"Nerde faşistlik, nerde aşağılama?  
Öyle yırtık dondan çıkar gibi her mesaja gelişi güzel cevaplar yazma, bu ülkenin senin gibi mikserlere ihtiyacı yok. 
 
Eğer bir ayrımcılık söz konusu ise nikini oku derim. Aynaya bir bak. Bu coğrafyada alt kimliği ile öne çıkanlar kimler bir araştır. 
 
Peygamberlere sövmekten bahsediyorsun, çarşaflı kadına tokat atmaktan bahsediyorsun. Peygamber efendimize küfür eden bir insan duymadım bu ülkede, ancak 78 yaşındaki yazarların 14 yaşındaki daha çocukluğunu yaşayan bir kızı nasıl istismar ettiğini biliyorum. Sözde hacı-hocayım diye geçinen insanların, "bu akşam rüyanda kızını gördüm" demelerini biliyoruz. 
 
Bu ülkenin din bezirganlığı ile siyaset yapanlara karnı tok. Müslümanlık hiç kimsenin tekelinde değil. İnsanları inanlar ve inanmayanlar diye kategorize etme. 
 
Ülkemizin her yanı yabancı sermayenin işgali altında. İşsizlik diz boyu, millet kepenk kapatan kapatana. Sakarya'da iki haftada 6 intihar vakası var, yazık değil mi. İnsanlar evlerine ekmek götüremiyorlar sen neyden bahsediyorsun? Şimdi sen bu intihar eden insanlarımıza da inançları yokmuş, olsaydı intihar etmezlerdi dersin. Çünkü senin bakış açın bu.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
15. 14-03-2009 20:50
duymamış arkadaş
önder sav:muhammed seni bırakmaz ordan.araplara paranı kaptırma.denizli chp il başkanı:atatürk gibi lider varken muhammed i arıyorlar.canan arıtman:başörtüsünü eskiden fahişeler takıyordu.illa küfür olmasına gerek yok.bunlar herşeyi anlatıyor.islam dini hiçbir siyasi partinin,kurumun,kişinin özelliklede hüseyin üzmezin tekelinde değidir.hüseyin üzmezin yaptığı kendini bağlar.mahkeme onu serbest bırakınca en sert tepkiyi kadın ve aileden sorumlu bakanımız göstermiş ona rapor veren adli tıp yetkilileri hakkında soruşturma açılmıştır.ayrıca hüseyin üzmezin ak partiyle ne gibi bir ilgisi var onuda merak ediyorum.dini siyasete alet edipte oy isteyenler şimdi %3 lerde sürünüyor.benim chp din düşmanı onlara oy vermeyin bize verin gibi bir ifadem asla olmadı olamazda.bu çok çirkin bir yaklaşımdır.ayrıca suçtur ve günahtır.ben yukarıdaki en başta verdiğim örneklerdeki ifadeleri kullanan chp li yöneticilerden dolayı bu partiye karşı antipati duymaktayım.sadece bunu söyledim.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
16. 14-03-2009 21:20
yazının devamı
evet sos.demok.adlı şahsın yazısında doğrudan bir aşağılama yok.lakin murat bey başkan olursa fotodaki şahıs geyve yi yönetecek deyip geyvedeki m...v ları tahrik etmektedir.bu da etnik milliyetçik yapmaktır.ekonomiye gelince kişi başı gelir 1500usd den 10 bin usd ye çıkmış.ihracat 40 milyar usd den 130 milyar usd ye çıkmış.15 bin km duble yol yapılmış. toki hersene yüzbinlerce konut yapıp dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olmuş.sağlıkta sosyal güvenlikte reformlar yapılmış.ülke rantiyeden şantiyeye dönmüş.dünyadaki kriz bizi teğet geçmiş.bu teğet geçişin rüzgarından dolayı işssizlik biraz artmıştır doğrudur.işsizlik en gelişmiş ülkelerde ½20 %30 artarken bizde %8 lerde kalmıştır.ama sizin gözleriniz vardır göremessiniz.kulaklarınız vardır duyamassınız.ağzınız vardır konuşamassınız.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
17. 14-03-2009 22:23
doğruya doğru
tatar iyi demiş.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
18. 15-03-2009 19:25
anti avukat galiba
tıpkı genel başkanları gibi.sırf ak partiye karşılar diye herkesin avukatlığına zıplıyorlar.genetiğine işlemiş bunların.sos.dem.bir yazı yazmış.ak partililer onu eleştiriyo diye ak partililelere saldırıp onun avukatlığını yapıyor.bunların önderi ergenekonun avukatlığını yaparsa bunlardanda bu beklenir.imam şunu yaparsa cemaat şunu yapar diye bir söz var.tam antiye oturan bir söz.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
19. 15-03-2009 18:01
anti avukat galiba
kişi başı gelir o kadar olmuş bu bukadar olmuş diye istatiksel yalanları boşverin senin gelirin ne kadardı ne oldu kazandığın 3 kuruş nasıl kuş oldu hatta kaç kişi kazandığı az gelirinden oldu bizim cebimizden çıkan paralar kimlerin cebine girdi onları yazın
Yazar ahmet (Misafir)
20. 15-03-2009 19:28
sana çok yakışmış
sana çok yakışmış m.. s.chp seni çok beğendim neden bilmiyorum sen akp nın geyvede kurucularından değilmiydin* ne olduda birden bire chpli oluvermişsin he sendemi bi koltuk istiyordunda vermeyince küstün yazık ama çok yazık köşe yazılarında onun bunun gezilerin eleştiyordun bunların sponsoru kim diyordun seni chp yapan sponsor kim acaba bende sana bunu soruyorum sana çok üzülüyorum ve seni çok seviyordum ama artık değil sen değer verilmeye değmezmışsın.....
Yazar küskün (Misafir)
21. 15-03-2009 18:09
huzur
geyvenin huzurla yaşanan bi yer olmasını istiyoruz biz çocuklarımızı parka bile götüremediğimiz bi yerde yaşıyoruz artık. ayrıca iktidar partisi adayı diye murat kayayı desteklemek çok saçma akp kendi belediyelerine faydası olan bi parti olsaydı alifuatpaşa akp li belediye ne yapmışlar şu anki durumu içler acısı bizde bu hale gelmeyelim iyi düşünüp karar verin bence atilla zeytinoğlu dürüst siyastçi iyi bir belediyecidir.
Yazar reyhan (Misafir)
22. 15-03-2009 18:16
doğruya doğru
bırakın bu işleri....bu ilçeden iktidar partisinden milletvekili çıktı tek başarımız geyvenin adı yolsuzlukla anılan bi millet vekili tarafından duyuruldu bu işten çıkarı olan insanlar olmuştur ama biz geyveliler sadece zarar gördük
Yazar murat (Misafir)
23. 15-03-2009 19:29
geyve deyince akla ne gelir?
sayın arkadaslar...geyve sınırları dışına bir çıkın....nerelisin diye sorduklarında ...geyve deyince insanlar ne diyor biliyormusunuz? hani o kasap dükkanında sünnet yapılan,başbakanın kankası ayrıca suç ortagı (edit)nin memleketi mi?diye soruyorlar...varın siz düşünün dışardaki imajımızı....
Yazar nurullah (Misafir)
24. 15-03-2009 20:58
geyve deyince akla ne gelir?
arkadaşlar daha doğrusu akp liler hiç boşuna uğraşmayın atilla başkan kazanacak çünkü adam gibi adam burnu havalı değil en azından allah korusu akp kazanırsa vay geyvelinin haline hepside hvalı adamlarhayırlısı olsun.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.