Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyve Boğazı'na Kısa Sürede Ulaşılacak
Cumartesi, 14 Mart 2009

Yeni kurulacak 112 acil servis istasyonu ile Geyve Boğazı'nda meydana gelen kazalara kısa sürede ulaşılacak. İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş, İl genelinde 17 adet 112 acil servis istasyonu olduğunu, "Bir acil servis istasyonu da Arifiye'de açacağız" dedi

Geyve Boğazı  bölgesine kısa sürede ulaşılacak
İl genelinde 17 adet 112 acil servis istasyonu olduğunu kaydeden Dr. Hasan Bektaş "Bir acil servis istasyonu da Arifiye'de açacağız. Bir hafta içerisinde hizmete girecek olan bu istasyonla, Geyve Boğazı ve Kirazca bölgesi ile Hanlı bölgesinde yeni yapılan terminal çevresindeki kazalara daha kısa sürede ulaşılacak." dedi. Bektaş, doktor açığı konusuna da değinerek, ilimizde plastik cerrahına ihtiyaç duyulduğunu ancak yeni atanan plastik cerrahı ile ihtiyacın bir nebze azaldığını kaydetti.

Bayan şoförler
İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş, ambulans şoförlüğü için İleri Sürüş Kursunu tamamlayan sağlık teknisyenlerine sertifikalarını verdi. Bektaş, ambulanslarda bulunan sağlık teknisyeni ve teknikerlerinin de ambulans kullanabileceğini söyleyerek "110 Acil Tıp teknisyenimize ileri sürüş teknikleri ile ilgili kurs veriyoruz. Bu teknisyen ve teknikerlerimizin 80 tanesi bayan." dedi. Bektaş, artık ambulanslarda şoför olmasa bile kanuni sorumluluk çerçevesinde acil tıp teknisyenlerinin ambulansları kullanabileceğini kaydetti.

Verem Savaş camiliye
Bektaş, il genelinde kardiyoloji ve göz hekimine ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. Sağlık Müdürü Dr. Hasan Bektaş Verem Savaş Dispanserinin sıkışık bir alanda hizmet verdiğini söyleyerek "Aile hekimliğine geçtiğimiz zaman Verem Savaş dispanserini Camili'de bulunan ve Çağdaş Yaşam Derneği'nin kullandığı 2 katlı alana taşıyacağız." diye konuştu.

Verem hastaları
Verem hastalığına da değinen Dr. Bektaş il genelinde 209 verem hastasının bulunduğunu kaydederek " Verem hastası sayısında bir artış yok. Vatandaşlarımız sürekli kontrollerini yaptırıyorlar." dedi. Veremli hastalara her gün giderek ilaçlarını almalarını sağladıklarını kaydeden Hasan Bektaş "Eğer ilacın ı almak istemeyen hastalar olursa bu hastaları da polis veya jandarma ile ilaçlarını almasını sağlıyoruz." ifadesini kullandı.

‘400 yatak yetmez'
Hasan Bektaş, Adapazarı'nda Orman Bölge Müdürlüğü bahçesine yapılması düşünülen 400 yataklı hastane projesinde değişiklik olabileceğini söyledi. Orman Müdürlüğü bahçesinde yapılacak olan 400 yataklı hastanenin temel çalışmalarının başladığını söyleyen İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş "Sağlık bakanlığı hastane projesinde bir çalışma yapıyor. Ancak yatak sayısı düşürülür mü bilmiyorum." dedi. Şehir merkezinde yapılacak olan hastane de 400 yatağın yetmeyeceğini düşündüğünü kaydeden Bektaş " 400 yatak yetmez diye düşünüyorum. Bence hastanenin 600 yataklı olması gerekli" diye konuştu.


Sakarya Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3151 | E-posta

Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 19-03-2009 13:50
çok güzel fikir
Ambülans noktalarının çok oluşu ne kadar güzel bir tercih İlgililere teşekkür ederim(emekli Geyve Belediye Ambülans şoförü cafer)
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.