Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Çanakkale Şehitleri Siyasilerce Anıldı
Perşembe, 19 Mart 2009

Geyve'de bulunan siyasi partiler tarafından 18 Mart Çanakkale zaferi ve Çanakkale savaşlarında şehit düşenler için anma programları düzenlendi.

Geyve'de bulunan siyasi partiler anma programı düzenlediler. Siyasi partilerin düzenlediği 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma programları vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Adalet ve kalkınma partisi tarafından düzenlenen program Geyve AKP seçim bürosunda gerçekleşti. Program sunuculuk görevini üstlenen Ömer Erdem'in sunuş konuşması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan dua ile şehitler anıldı. Geyve AKP belediye başkan adayı Murat Kaya da programda bir konuşma yaparak Çanakkale zaferinin önemine değindi ve yaklaşan yerel seçimlerde seçmenlerden destek istedi. Programın sonunda vatandaşlara helva ikramı yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisince düzenlenen program CHP Geyve seçim bürosunda gerçekleşti. Programa bayanlarında yoğun olarak katıldığı gözlenirken programda bir konuşma yapan Geyve CHP belediye başkan adayı Atilla Zeytinoğlu, yaptığı konuşmada Çanakkale zaferinin önemini vurguladı. Belediye başkanlığı seçimleri için destek istedi. Sinevizyon gösterilerinin de yapıldığı program sonunda katılanlara lokma ve tatlı ikram edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yapılan program Geyve MHP merkez seçim bürosunda gerçekleşti. Ahmet Pehlivan, Mehmet Öz yaptıkları konuşmalarla Çanakkale zaferini anlattılar. Kuran-ı kerim okumasının da gerçekleştiği program vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 1759 | E-posta

Yorumlar (5)
RSS Yorumlar
1. 19-03-2009 16:05
HZ.HAMZA NIN ASKERLERİ
çanakkale de 250 bin vatan evladı şehit olmasaydı şu an ya filistinlilerin durumundaydık.yada orta asya steplerinde öküz otlatırdık.o şehitlerimize bir fatiha okuyalım.benim anlamadığım bir konu var.bu chp varya ak parti döneminde çanakkale şehitliğine verilen önem,oraya olan yoğun bir halk ilgisinden dolayı rahatsız olup anıtkabire alternatif peşindeler dediler.çanakkale de ki kahramanlıkları hurafe olarak nitelediler.yahya çavuş,seyyit onbaşı,57.alay,nusret mayın gemisi gibi kahramanlıklara hurafe dediler.savaş atatürk ün zekasıyla kazanılmış.dini duyguları öne çıkartarak atatürk ün zaferi gölgeleniyormuş.evet bunları chp liler dediler.tabiki atatürk ün başarısı var.bunu inkar etmiyom.zaferin kazanılmasındaki nokta askerimizin kuvvetli dini inancıdır.şimdi seçimler yaklaşınca chp de değişiyor.bizi şaşırtıyorlar.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 20-03-2009 00:36
HZ.HAMZA NIN ASKERLERİ
jumong arkadaş.sen çanakkale şehitlerinden güzel bahsediyosun da.işte o şehitlerimiz sayesinde aldığımız bu vatanı.sizin hükümetiniz parsel parsel satıyo.sende çıkmış chp liler öle diyo böle diyosun.insan utanır bunları yazmaya.ülkeyi karış karış satıyolar,sizlerde ödüllendiriyosunuz.BRAVOOO
Yazar geyveli (Misafir)
3. 20-03-2009 17:46
HZ.HAMZA NIN ASKERLERİ
ARKADAŞIM JUMONG SEZİ TANIMIYORUM FAKAT HERŞEYE DALIYORSUN,ELEŞTİRİ YAPMAK GÜZEL ŞEYDİR.SİZDEN RİCAM DİN ÜZERİNDEN SİYASET YAPMA,TÜRKİYENİN EKONOMİK DURUMUNU GÖRÜYORSUN TEFE-TÜFE ARASINDAKİ FARKI BİLİYORSUN AMA GÖRMEZLİKTEN GELEREK O ONU DEMŞ,BU BUNU DEMİŞ ARTIK HALK YUTMUYOR GERÇEKLERE DEĞİNELİM LÜTFEN.
Yazar MUSTAFA (Misafir)
4. 20-03-2009 19:33
ON SEKİZ MART
18 Mart Gecesi bende MHP seçim bürosunda bulundum Mehmet ÖZ hocama ve diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler ediyorum adeta Çanakkaleyi yaşattılar bize.Yüce Rabbime binlerce kere şükrediyorum beni MÜSLÜMAN BİR TÜRK olarak yarattığı için.
Yazar İlhan KAÇAR (Misafir)
5. 21-03-2009 02:30
baskan
oylar sana buyuk baskan
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.