Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
İkinci Akşam Konuşmaları Olacak
Cuma, 20 Mart 2009

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin seçim konuşmaları devam ediyor. Bu akşam AKP ve MHP kadroları seçmenlerin karşısına çıkacak.

29 Mart yerel seçimlerinde seçmenlerin karşısına çıkacak siyasi partilerin adayları konuşmalarını yapmaya devam ediyorlar. Dün akşam ilk defa başlayan propaganda konuşmalarıyla vatandaşlara hitap eden CHP ve SP adaylarından sonra bu akşam AKP ve MHP kadroları seçmenlerin karşısına çıkacak.

 

 

 

 

 

 

AKP ilk defa yapacağı propaganda konuşması için Yörükler mahallesinde Yel kıraathanesinde olacak. Saat 20:00 de başlayacak programla AKP Geyve belediye başkan adayı Murat Kaya ve ekibi vatandaşlara hitap edecek.

 

 

MHP adına yapılacak konuşma ise Tepecikler mahallesinde Bal kıraathanesinde olacak. MHP Geyve belediye başkan adayı Abdullah Şenel vatandaşlara hitap ederken ekibini de tanıtma fırsatı bulacak. Program saat 20:00 de başlayacak.


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2348 | E-posta

Yorumlar (11)
RSS Yorumlar
1. 20-03-2009 17:47
YÖRÜKLERE GELİN
diğerleri masal anlatıyor.hayaller kuruyorlar.gelin yörüklere geyve için neler yapılacak onu dinleyin.bizim yaptıklarımıza,gücümüzün yettiğine sizin hayalleriniz yetmez.hayal bile edemessiniz.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 20-03-2009 19:32
Hadi be
Hakikaten AKP lilerin yaptıklarına ve yapacaklarına MHP lilerin hayalleride güçleride yatmez çünki onlar Alla'tan (C.C) korkarlar,milletin karşısına çıkmaya yüzleri olmaz.Hala çevremizde ne olup bittiğini bilemeyen anlayamayan insanlar var ya pes doğrusu.Ülkemizin,Milletimizin geleceği için oylar MHP'ye.
Yazar İlhan KAÇAR (Misafir)
3. 20-03-2009 19:39
görün
evet hayal bile edemezdik bir gün bu ülkede siyasetin bu kadar kirleneceğini cumhuriyeti için özgürlüğü için bu kadar mücadele vermiş bir ülkenin evlatlarının bir gün cumhuriyet düşmanlarını başa getireceğini hayal bile edemezdik günlük menfaatleri uğruna geleceklerini hiçe sayacaklarını, bölünmez bütünlüğümüzü bu kadar gözden çıkaracaklarını hiç tahmin edemedik, her toplum hakettiği şekilde yönetilirmiş padişah şakşakçılığı yapmak istediğinizi nerden bilebilirdik
Yazar cumhuriyet (Misafir)
4. 20-03-2009 23:02
chp başkan atilla
ne yörüklere nede mhp nin yanına tepeciklere ben buğün patimin biasında doğru yerde olucam akpnin yani murat kayaNIN SAÇMALIKLArını dinlemicem ben bugün sayın atilla başkanımızn yapacaklarını geyveyi nasıl kalkındarcağımızı konuşcağız hepinizi bekliyoruz..
Yazar ismet (Misafir)
5. 21-03-2009 02:28
AşağıLama
MiLLeti bu kaDar aşağıLamayın hayaL kuramazLarmış (edit) zeki geyvenin haLkı
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
6. 21-03-2009 02:28
Korku
aLLahtan korkanlar yolsuzlukmu yapıyor.bize dini sömürmeyin insanların en hassas noktaları dindir dini kullananlar dinsizdir be din araç değil amaçtır...
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
7. 21-03-2009 02:31
Korku
Murat Kaya ve Şaban Dişli Geyve'de bir tek fabrika kurdumu??? 
Sen Bu kafanla ne yapmak istiyorsun? 
Türkiye genelinde bütün belediyeler borçlu bir tek sen gelince geyve belediyesinin borcunumu ödeyeceksin? O gücü nerden alıyorsun? Diğer belediyeler avucunu mu yalıyacak?
Yazar Uqur (Misafir)
8. 21-03-2009 02:34
geyve sen işini bilirsin
değerli gevyeleiler hepimiz şunu bilmeyiliyizki sayın kır 17 sene sayın zeytinoğlu 5 sene belediye başkalığı görevinde bulundular hangi birisinin dikili bir taşı veya ağacı ve ya bir fidanı bulunmakta bunu bir acıklasınlar meydanlarda.öyle ben su getirdim ben parke döşedim demekle olmuyor geyvenin sadece sorunu su ve parkemi sayın kır daha önceki sözlerinde hep nelere söz verdi mezbaa hal işsizlik gibi sözler daha bir cok kişliyi de kandırdı ne gibi senin oğlunu beld ye alıcam diye nerde kaldı bu sözler 1\ hal nereye yapıldı 2\ moderen dedikleri mezba oldu nereye yapıldı 3\işsizik dediler işsizlik coğaldı fabrika dedikleri sadece bir atölyeden ibaret sadece ismi fabrika 100 kişi calışıyor 50 si sigortasız ya bakın bun gibi daha neler evet sayın atila beyde sözler verdi yok koşu parkuru yok hal bunun gibi sözler buda aynı yol su başka bir şey yok tabii meydanlar meydanlarda konuşmak bedava para ile olsa kimse bukadar konuşmaz köylrde bile artık parke döşeniyor atillabeyde kır beyfendide hep belediyenin tirilyon borcu var diyor ya bu borcu geyvenin halkı mı yaptı 
bunu sizler yapınız o parlarla geyveye neler olmazdıki neler birde şunu bir gercekki sayın sadık bağcaz efendi geyveyi nalsı kurduysa öyle devam ediyo sayın bağcaz belediyeyi sayın kıra teslim ettiğin 1 kuruş borc dene bir şey yok idi ya şimdi 
bern bunlara sadece gülüyorum suyu bağcaz getirdi geyve adapazarı arası belediye ait otobüs tahsil etti ya şimdi hepsi satıldı vaya kiralandı belediyenin geliri gitti öylemi öyle daha bir cok yerlerimiz satıldı birde hacizli birtek evlerimizin önü kaldı satılmadık hacizli ama o bu gidşle o günlarde yakın ama bunlardan korkulur onuda devlet malı gösterip sahte evrakla onuda yaparlarmı yaparlar daha başka söze gerek yok anlayan anlamıştır zaten artık uyanma zamanı herkes etrafına iyi baksın iyi düşünsün ona göre karar versin kimse kuru sıkı atmasın bizm paralarıda cöpe atmasınlar lütfen geyveli 29 martta sen işinini bilirsin geyve sen büyük geyvesin senden başka büyük yok tabii büyük derken yanlış anlaşılma olmasın tabiiki en büyük alla cc lühüdür ilk önce saklarya bölgesinde ilce olan ilk olarak geyvedir en gerdide olanda geyvedir ona göre iyi düşünelim el ele gönül gönüle vereliş geyveyi tek başına iktidar yapalım örenek takdire şahan bir ilce yapalım ben diyorumki iktidar partisi olan akp yi secelim eğer oda yapazsa onuda o 5 sene sonra değiştirelim biri17sene biri 5 sene ama sonuc sıfır elde var sıfır daha geriye gitmekteyiz eger bu defa değiştirmessek bu gidişle geyveyi muhtalar yönetecek veya ilce değilde geyve köy olacak bu gidişle ben geyveli olarak sadık beyin olduğu o dönemleride biliyorum kır beyfendinin olduğu dönemleride biliyroum atilla beyin olduğu dönemleride biliyorum bakın geyve elde gidiyor artık yeter söz geyvenin olsun kendine güven kazanmanın en mükemmel yolu başarısızlığa imkan vermeyecek derecede iyi hazırlanmak elele gönül gönüle haydi geyve ayağa kalk sen büyük geyvesin sen işini bililirsin kazasız belasız secim olması dileğiyle herke sevgi ve saygılar
Yazar geyveli (Misafir)
9. 21-03-2009 02:35
KÖY KOOP
A.K.P iyidi bu gece KÖY KOOP iyi çalıştı misafirlerimiz çoktu amca oğullarıda gelmiş evi çocuklara bırakmışlar AHIRA siz bakın demişler kediye köpeğe bakın diye onlarda kırmışlar (KAÇMIŞLAR) gelmişler.çok kalabalıktı ama yörükler mahallesi almadı ikibin kadar vardı..hatta ben (TATAR RAMAZAN)Ve (jumong) uda gördüm MURAT KAYA yı umuzlarında taşıdılar çok yoruldular bu gece ÇoOoOoKk (SAVAŞ)kazanmış gibilerdi..[MURAT DİŞLİ] :grin :grin
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
10. 21-03-2009 09:54
uqur'a
murat kaya fabrıka kurmuş mu?onu yapmış mı?bunu yapmış mı dıye soranlar var.şimdi ben soruyorum murat kaya belediye baskanımıydı?belediye baskanı olanlar ne yaptı?murat kaya'yı seçin 5 sene sonra yapmazsa o zaman sorun hesabını ama şimdi değil!!DENENMİŞLERİ DENEMEK YENİLİK DEĞİLDİR!!Başkan murat kaya..sonuna kadar yanındayız başkanım.
Yazar akp'li (Misafir)
11. 22-03-2009 00:48
Murat ATMA ?
Murat kaya bi daha okul yaptık dediğini duymayayım. 
Hangi okulda REHBER öğretmen var. Andolu lisesi yapmış mış (EDİT)sende biliyorsn öğretmen EKSİKKKKKKK. Neyse Konuşturma beni. Sen yeterki EĞİTİM ve ÖĞRETİM konusunda cinayetler işlediğinizi GEYVE'nin geleceğini çaldığınızı kabul edin YETER.Bi Düşün yaaaa. 
Menfaatini değil de GEYVE 'yi düşün. Ben olsam İSTİFA ederdim. Yine (EDİT) yaşamaya devam ederdim.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.