Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
MHP Orhaniye Mahallesindeydi(VİDEO)
Pazar, 22 Mart 2009

Milliyetçi Hareket partisi yaklaşan yerel seçimler öncesi ikinci konuşmasını Orhaniye mahallesinde yaptı. Programa merkez karar ve yönetim kurulu üyesi Kadir Boy da katıldı.

Milliyetçi Hareket partisi Tepecikler mahallesinde düzenlediği ilk konuşmanın ardından ikinci konuşmasını Orhaniye mahallesinde gerçekleştirdi. Meşaleler altında alana giren MHP Geyve belediye başkan adayı Abdullah Şenel, uzun yıllar yaşadığı mahallede gayet rahattı. Geyve belediye meclis adayları ve il genel meclisi adaylarının tanıtımının da yapıldığı programda konuşan MHP merkez karar ve yönetim kurulu üyesi Kadir Boy, iktidarı eleştirerek ülkenin iyi yönetilmediğini, dolayısıyla ekonomik ve sosyal sıkıntıların yaşandığını söyledi. MHP Geyve belediye başkan adayı Abdullah Şenel yaptığı konuşmada yapacağı projeleri anlatarak eski mahallesinden destek istedi.

 

 

 

 

 


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2286 | E-posta

Yorumlar (6)
RSS Yorumlar
1. 22-03-2009 01:35
KÖY KOP GETİRMİŞ
BEN HİÇ GEYVELİ GÖREMEDİM ORADA KÖY KOP TAŞIMIŞ BUNLARI :grin KAZANMASANDA SEN GÖNÜLLERİN BAŞKANI OLARAK KALACAKSIN ABDULLAH ŞENER SENİ GEYVE BİLİYOR DÜRÜSLÜĞÜNÜ HİZMETLERİNİ ÇİVİ ÇAKMASINI KESERİ TESTEREYİ BİLMEYEN İNSANLAR ŞUNU YAPTIM BUNU YAPTIM DİYE ATIYORLAR MEYDANI KİMSE BOŞSANMASIN ONLAR ATARDA GEYVE YUTARMI BİLMEM.. :?
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 22-03-2009 10:58
KÖY KOP GETİRMİŞ
sayın kadir boy. ben mhp li değilim fakat sizin ankarada bana cok hakkınız gecti bunu ne parayla nede başa bi şeyle ödeyebilirim. ödenmezde. ama ailem ve ben mhp icin elimizden geleni yapıcaz. sizin iyilikleriniz unutulmaz. var olun.
Yazar geyve sevdalısı (Misafir)
3. 22-03-2009 14:37
KÖY KOP GETİRMİŞ
ne diyodun sen be senin ya gözlerin kör yada akp yandaşlığı yapmaya çalışıyorsun.mhp hiç köyden insan getirmedi.tabi senin destekledğin insanlar getirdi bizim gönüllü kalabalığımıza laf atmaya kalkma.Bizim sizinkiler gibi ÖDÜLLÜ kalabalığımız değil GÖNÜLLÜ kalabalığımız var.sen daha başkanımızın soy adını bile yazamıyosun ŞENER DEĞİL ŞENEL BİZİM BAŞKANIMIZIN SOYADI.provakatörlük yapma.aklını başına al!!!!!!!!
Yazar vatansever (Misafir)
4. 22-03-2009 14:41
en fazla 1000 oy bosa heveslenmeyin
sizin alacagınız oy taş catlasa 1000 tane sızın borunuz gecen donem ötüyodu oda gectı bundan sonrada sız beledyeyı zor gorursunuz..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
5. 22-03-2009 14:45
neredeydinız beyler
bu arada solemeyın unutmusun gecen secım bızler secım zamanı canımızı dısımıze takarak, evımızı barkımızı bırakarak kanımızın son damlasına kadar mucadele ederken ahmet pehlıvan bey neredeydı be sunu ozellıkle soruyorum o kadar ıyı ulkücü oldugunu ıfade eden ahmet pehlıvan bey kıme oy verdı cok merek edıyorum lufen bu mesajı yayınlayında kımın ne oldugunu herkez cok ıyı ogrensın..
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
6. 23-03-2009 12:18
neredeydinız beyler
her kes biliyor kimin insan taşıdığını,köy muhtarlarının çoğu akp üyesi gibi çalışıyor,ama muhtarlar kendilerince haklı isterse çalışmasınlar,çünkü seçimden sonra hizmet gitmeyeceğini düşünüyorlar ,ben sadece akp'nin kuru kalabalık olduğunu mhp'nin gücü olduğunu görüyorum.
Yazar ahmet (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.