Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Geyvespor Berabere Kaldı 3-3
Pazar, 22 Mart 2009

Geyve'yi Sakarya birinci amatör küme D grubunda temsil eden ekibimiz Geyvespor, galibiyet için çıktığı maçta Ferizlispor'la berabere kaldı.

Geyvespor sahasında da kazanamadı. Son haftalarda galibiyete hasret kalan ekibimiz Geyvespor, sahasında konuk ettiği Ferizlispor'u yenemedi. İlk yarıda Yasin ve Gökhan'ın golleriyle 2 - 0 öne geçen Geyvespor, uzatma dakikalarında yediği golle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İkinci yarıya iyi başlayan Geyvespor Gökhan'ın penaltıdan attığı golle 3-1öne geçmesine rağmen kalesinde iki gol gördü ve maçı 3-3 berabere bitirdi. Maçın 84. dakikasında Geyvespor'dan Enes ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımının maçı 10 kişi tamamlamasına neden oldu.

Maçı izleyen taraftarlar arasında bulunan Geyvespor kurucularından ve uzun yıllar yöneticilerinden biri olan Faik Şenol "Tribünler boş kalmış, taraftarlarımız destek vermiyor, ben bu yaşımda maç izlemeye geliyorum. Herkes Geyvespor'a sahip çıksın, hiç bir şey yapamıyorsa taraftar olarak destek yapsın" dedi

STAD:GEYVE

HAKEMLER:YUNUS EREN-GÖKSEN ATAOĞLU-ADNAN AKBULUT

GEYVESPOR:MUSA***İDRİS***OĞUZ***(DK46YUSUF***)ADEM***CUMHUR***ENES***YASİN***MUSTAFA***SERCAN***GÜRKAN***GÖKHAN****(DK90KAAN***)

FERİZLİSPOR:HALUK***OSMAN APTİ***OSMAN İNCE***NAİM***ALKAN***BAYRAM****İSA***FARUK***(DK41SONER***)ENES***TAMER***ÖZKAN***

GOLLER:DK25YASİN,DK34-DK63(P)GÖKHAN(GEYVESPOR)-DK45+,88BAYRAM,DK80ENES(FERİZLİSPOR)

SARI KARTLAR:DK78MUSA,DK79-84ENES(GEYVESPOR)-DK40FARUK,DK65OSMAN APTİ(FERİZLİSPOR)

KIRMIZI KART:DK84ENES(GEYVESPOR)

 

(Haber-foto:Emrah Dolgun)

 

 

 

 

 


Spor hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2875 | E-posta

Yorumlar (7)
RSS Yorumlar
1. 23-03-2009 12:18
tebrik ve şükran
ben enes baltaoğlu geyve ile pazar günü yapılan maçta ferizlisorda forma aldım geyvespor lu abilere teşekkür ediyorum maç içinde ve sonrasında bize çok iyi evsahipliği yaptılar küfür ve kötü sözler de kullanılmadı ve özellikle defans hattındaki kısa boylu abiye özellikle selam gönderiyorum ve teşekkür ediyorum.... BAŞARILAR ... GEYVESPOR
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
2. 23-03-2009 16:57
sevgili kardeşim enes
biz ilk maçta sizin sahanızda futbol oymnadık biliyorsun siz bize iyi ilgi gösterdiğiniz için bizde size iyi ilgi gösterdik geyvesporun kimseye yamığı olmaz bu arada sizede süper lig yolunda başarılar inşallah çıkarsınız...........
Yazar misafir (Misafir)
3. 23-03-2009 18:46
YAZIK
Valla acıyorum geyvespora tolga volkan zeki ... Daha saymama gerek varmı? Böyle futbolcuları elinde tutmuyorsun sora geyvespor her sene 1, amaotrde.. Geyvede hiçmi futbolcu yokda takım olmus küçük pamukovaspor. Bu düşünce ile geyve spordan cacık olmaz.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
4. 24-03-2009 09:33
YAZIK
bu yönetimin yapacağı bu kadar.d.mehmet bıraksın artık bu işi.takımı 2 sınıf yaptı.topladı (edit).bu geyvede daha iyileri var ama işine gelmiyor.rant var bu işde acaba.
Yazar fanatik taraftar (Misafir)
5. 24-03-2009 14:57
GEYVESPOR
Haftasonu oynanan maçta gerek oyuncuları gerek yönetimi kutluyorum. Yaş ortalaması çok düşük ve deneyimsiz oyuncularla şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı canla başla mücadele ettiler. Umarım ilerleyen senelerde Geyvespor'u daha güzel yerlerde görürüz. Geyvespor'a başarılar...
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
6. 24-03-2009 15:47
GEYVESPOR
ancak böyle teselli edersiniz kendinizi..desenize küme düşmemeye oynuyoruz..beraberliğe bile seviniyorsunuz..geyvesporun hali bu işte..hedefsiz yönetim ve sporcular bu işi bırakacak..
Yazar yörüklerli fanatikler (Misafir)
7. 24-03-2009 16:21
GEYVESPOR
neyaptıda yönetimi kutluyorsunuz..kulüpte adam kalmadı geyveden hocası futbolcusu p.ovadan.bumu geyvenin takımı..adam yokmu burda..kulüp battı ne topcusuna ne esnafa para ödemiyorsunuz.bide gerilerek yüryosunuzne (edit). verdiğiniz sözleri tutmadınız.kendinizi kurtarmak için adamları uzaklaştırdınız..yakında dernekler masasından gelirler birde yönetimi övüp teşekkür ediyonuz.hangi yönrtimse.
Yazar 54.54.tatnga (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.